ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
Printable View
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ
και ομως εχει....για τους περισσοτερους ειναι δεδομενο....για μενα παλι οχι...ξερεις τι ειναι να κοιταζεσαι στον καθρεφτη και να αναρωτιεσαι...?θελω να ξερω...
ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ;
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ?
οχι αλλα δε μπορω να ξεφυγω απο αυτο...εχω προσπαθησει τοσο πολυ να βρω την αληθεια....και απογοητευτηκα τοσο που σαν ηλιθια πηγα και επεσα σε πραγματα που δεν ταιριαζουν σε εμενα...που μονο κακο εχω κανει στον εαυτο μου
Φίλη....Χάος....
Διακόσια κιλά κόκα να πιείς και τρεις κάβες αλκοόλ, να σαι σίγουρη ότι ούτε η σκόνη, ούτε το ποτό θα σου απαντήσουν στις ερωτήσεις σου.
Αν έχεις επιλέξει την αυτοκαταστροφή είναι δικαίωμα σου, αλλά μάθε ότι τη ζωή την πιάνουμε απ τα μαλλιά και όχι απ τον κ@@@.
Λυπάμαι που δεν μπορώ να συμπαρασταθώ στην αρρώστεια σου, αλλά αδυνατώ, από τη στιγμή που είναι επιλογή σου.
Ξύπνα.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;
το ερωτημα ειναι αν μπορω...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΤΣΙ....
φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....
ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΜΗΠΩΣ?
προσπαθησα και επι μια βδομαδα κρατηθηκα με νυχια κ με δοντια...δυστυχως μετα....τα ιδια...
Αυτό είναι δικό σου θέμα. Κανείς από δω μέσα και από οπουδήποτε αλλού δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αν δεν το θέλεις εσύ.Quote:
Originally posted by Xαος
φιλη Θεοφανεια....εχεις απολυτο δικιο...αλλα δε νομιζω πλεον οτι μπορω να αλλαξω κατι....δε ξερω καν απο που να αρχισω....
Για μένα προσωπικά τα ναρκωτικά είναι βλακεία και αυτοί που κολλάνε ηλίθιοι.
Για να σε προλάβω θα σου πω ότι το ίδιο πιστεύω και για τον εαυτό μου σε σχέση με το τσιγάρο. Δεν σου κάνω μάθημα, απλά ξέρω ότι είναι ανώφελο ότι και να σου πούμε.
Το αν θα ζήσεις ή θα πεθάνεις είναι στο δικό σου χέρι.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ.ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ
που να ρωτησω?Θεοφανεια,και γω το πιστευω...οι ηλιθιοι πεφτουν...κατεστρψα την ζωη μου...και μια καριερα στον αθλητισμο...σε αυτο που αγαπουσα πιο πολυ απο ολα...