βρε marg.....Quote:
Originally posted by marg
Μπορει να τα εμπλεξα λιγο τα πραγματα, γιατι μπαινω βιαστικα διαβαζω, και απανταω πολυ γρηγορα, αλλα αν δεν θελεις να δεις οτι ολα τα πραγματα σε μια γενικοτερη εννοια ειναι συνδεδεμενα μεταξυ τους ,απαντησε μου ποια πνευματικη και συναισθηματικη ποιοτητα σου δινει η εμπειρια του να εχεις σκασει απο το πολυ φαι;
Ειτε σ,αρεσει αυτο ειτε οχι,η τροφη προσδιοριζει την ευτυχια σου και αν δεν εισαι στενομυαλος μονος θα σκεφτεις τις φορες που εφαγες λιγο και καλα πως ενιωθες, και πως νιωθεις οταν τρως πολυ.Ειμαστε οτι τρωμε.
Νομιζεις οτι μπορεις να βρεις την πνευματικοτητα που λες μ,ενα πιτα γυρο στο χερι;Οσο για το κυνηγι εννουσα να βγει να κυνηγησει και να κυνηγηθει οπως στην εποχη των σπηλαιων.Κατι τετοιο ειχα στο νου μου.
εξακολουθεις να τα μπερδευεις :)
κατα τη γνωμη μου παντα ε? δεν σημαινει οτι εχω το αλαθητο του πάπα....
λοιπον...
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ/ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΣΚΑΣΜΟΣ ΦΑΙ!!!!!
αυτο σου ελεγα σε εναν σκασμο γραμμες παραπανω αλλα δεν εγινα αντιληπτη μαλλον...
ΑΛΛΑ, αυτο που λεω ειναι, οτι δεν εχει καμια διαφορα αν σκας στο φαι με μπιφτεκια η αν σκας στο φαι με γλυκοπατατες!!!!!
ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ σου προσδιδουν πνευματικοτητα ουτε σε οδηγουν στην ευτυχια γιατι απλα δεν εχουν καμια σχεση ουτε με το ενα ουτε με το αλλο!!!!
και ΒΕΒΑΙΑ αισθανομαι πολυ καλυτερα οταν καταφερνω και τρωω σωστα!!!! αυτο ομως δεν σημαινει οτι το σωστα ειναι ωμοφαγια!!! ειναι σωστη ποιοτητα και σωστη ποσοτητα!! ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ και ολα....αλλα οσο πρεπει... ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ! ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
πρεπει να ζει κανεις μονο για να σκεφτεται το φαι ειτε ωμο ειτε ψητο για να θεωρει οτι αυτο προσδιοριζει την ευτυχια ....κατα τη γνωμη μου ειναι προβληματικο σκεπτικο αυτο και υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα απο το φαι που μας προσδιοριζουν...
οσο για την πενυματικοτητα με ενα σουβλακι πιτα στο χερι, ναι, μπορω να την βρω και με μια πιτα στο χερι, και με μια γλυκοπατατα στο χερι και μ ενα λουλουδι στο χερι και μ εναν π...τσο στο χερι για να γινω ωμη...
αρκει να εχω τετοιες ποιοτητες και ικανοτητες...γιατι αν ΔΕΝ τις εχω, ουτε ενα καφασι γλυκοπατατες δεν προκειται να μου τις προσδωσουν....αντιλαμβανεσα ι την διαφορα?
και για να ρθω στα λογια σου, επειδη πολυ λογο κανεις για τα σουβλακια τελικως, κι επειδη η αντιπαραθεση εδω ειναι για την αντικρεοφαγια βερσους παμφαγια, να σου πω οτι εχω μια γνωστη μου, χορτοφαγα χρονια, πνευματικοτατη γυναικα με πολλα ενδιαφεροντα , ευτυχισμενη νομιζω, που ομως ειναι κοντα στα 140 κιλα χωρις να πασχει απο καμια ασθενεια που την παχαινει...
ουτε η χορτοφαγια την αδυνατισε, ουτε η παχυσαρκια την εκανε δυστυχισμενη! συμβαινει να ειναι χορτοφαγα, παχυσαρκη και ευτυχης, και βεβαια θα ηθελε να αδυνατισει, αλλα δεν τα καταφερνει, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΟΦΑΓΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥΦΑΓΙΑ!!!!! ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ?
οσο για τα σπηλαια, οπως ισως παρατηρησες , η εποχη αυτη εχει περασει εδω και κατι χιλιετηριδες...ισως θα ηταν πιο βοηθητικα καποια επιχειρηματα εφαρμοσιμα στην συγχρονη ζωη...ΙΣΩΣ λεω...