-
ΑΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ.......ΕΡΕΨΑ!!!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΝΕΙ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ(ΧΑ!ΧΑ!ΧΙ!ΧΙ!) ,ΣΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.......ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΣΕΞ!!?!!!?!ΚΛΑΨ!ΚΛΑΨ!
-
ΣΟΦΑΚΙ αλλαξε εσυ στοχο σε σχεση με το φαγητο και ,βαλε καινουργιο στοχο σε σχεση με το κρεβατι!!!
Μονο 5 φορες την εβδομαδα!!!
ΣΑΝ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ!!ΟΥΤΕ ΡΕΠΟ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΡΓΙΕΣ ,ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙς ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙς???!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!
-
καλημερα σημερα ειναι σαββατο, μολις εφαγα ενα τοστ, και θα παω για μπανιο , δεσμευομαι να μην ζυγιστω ακομα, να φαω ενα μηλο για με κρατησει στη θαλασσα και κυριως
ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚ, ΝΑΜΗ ΠΙΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑ , ΝΑ ΜΗ ΤΑΡΑΞΩ ΤΑ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΣΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ
αν τα καταφερω θα εχω κανει ενα καλο βημα ακομα
-
παιδια η θαλασσα ειναι υπεροχη συμβουλευω οσες εχουν τη δυνατοτητα να πανε για μια βουτια
πραγματικα η επαφη με το νερο και τον ηλιο ειναι βαλσαμο για το κορμι και τη ψυχη. τι πειραζει που ειναι Οκτωβρης ας κανουμε πραγματα καινουρια αναποδα στην εποχη, εγω θα παω και αυριο
ναι αμε
-
λοιπον εγω συνεχιζω, δε κανω διαιτα αλλα προσεχω τι τρωω και κυριως τι πινω,κανω καθε μερα λιγη γυμναστικη και κυριως δε ζυγιζομαι, δεσμευομαι να ζυγιστω στο τελος του μηνα ουφ τα ειπα
-
Αχ παιδιά πήρα λίγο τα πάνω μου, επειδή πήρα ... τα κάτω μου!!!
Κάτω από 90 (89,8) μετά από 2 χρόνια σχεδόν!!!!
Φιλάκια!!!
-
μπραβο Λινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
-
Μπράβο Λίνα!!! Δεν είναι τέλειο να αλλάζεις δεκάδα;; :)
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΟΝΗ.
ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ
-
natallia ,αν και μαυρα χαλια ...............συνεχιζω ακαθεκτη ...........μονο λιγο το νερο εχω κοψει .........πινω ομως τσαι!
Αληθεια δεν πιστευωη αντιβιωση να μου κανει κατακρατηση υγρων και να το παθω το εγκεφαλικο?
οχι τιποτα αλλο ειναι τοσο δυνατη...........που για πρωτη φορα μετα απο καιρο θελω να φαω ενα ψυγειο αλλα κραταω χαρχτηρα! μου εχει διαλυσει το στομαχι!
θα δω αποτελεσματα την τριτη....................ελπιζω να μην εχει επιδραση αρνητικα!
-
Λοιπόν τώρα που έχασα 2 κιλά και πήρα τα πάνω μου και πριν ξαναζυγιστώ και δω οτι ξαναπήρα είπα με μια καθυστερηση να κάνω τις δηλώσεις του νέου ξεκινήματος....
Έκατσα και έκανα μια λίστα με στόχους στα 70 κίλα, σας την παραθέτω
Στόχος 1. Στις 27/10 που θα πάω στον γάμο και εχω αγοράσει το απόλυτο τσιφτετελοφόρεμα να είμαι 67 κιλά
Στόχος 2. Στις γιορτές (Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά) να είμαι 63 κιλά
Στόχος 3. Στα γενέθλια μου (Φεβρουάριος) να είμαι 60
και αν δεν μου φτάνει να πάω στα 58 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.... ΚΑΤΩ Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΕ ΜΟΣΣ ΠΡΟΤΥΠΩΝ...
Σε αυτό το σημείο 8α ή8ελα να σας ενημερώσω ( πωπω τυπικότητες!!! χαχαχα) ότι απέχω1 κιλό και 2 εβδομάδες από τον στόχο 1!!!! Γιούπιιιιι
-
Το θεμα θα επαναληφθει και το Νοεμβριο?
-
Ax!Nαιιιι !!! Να επαναληφθεί!!!!
-
Φυσικα και θα επαναληφθει και τον νοεμβριο!!!
Και θα γινεται κανονικη λιστα μελων και στοχων γιανα δουμε τι και πως καναμε!!!
Εγω πχ εκανα 1 ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!!!
ΤΙς ΠΡΩΤΕς 15 ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ 70 ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ!!!
βΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ !!ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΗΡΗΣΗ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!
Απο σημερα και για τις υπολοιπες 15 μερες να δω τι αλλο θα χασω!!
Μην ρωτησεται γιατι?Δεν ξερω τι να απαντησω!!!Ειναι η τρελλα της εποχης!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
Elpida2 πες μου οτι εισαι η elpida που εγινε elpida2?!
Ρε παιδια τι ταλαιπωρια και αυτη που τραβαμε εδω μεσα???
ΦΙΛΙΑ!!!!