εγω παιδια δεν πολυ πυστευω σε 8αυματα απτον 8εο κλπ αλλα τα χριστουννα ζητησα απο τον αι Βασιλη για δωρο να μου αφιαρεση τα παραπανο κιλα που εχω.καλο ε?ααχαχ
Printable View
εγω παιδια δεν πολυ πυστευω σε 8αυματα απτον 8εο κλπ αλλα τα χριστουννα ζητησα απο τον αι Βασιλη για δωρο να μου αφιαρεση τα παραπανο κιλα που εχω.καλο ε?ααχαχ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ Α Η Β ΤΡΟΠΟ.
symfwnume heart! eyxomai k elpizw oloi sas na ftasete sto stoxo sas pio syntoma k eukola apo oso perimenete!
κοιτα αυτον που καθεται διπλα σου και δες τι καλυτερο εχει απο σενα...νομιζεις οτι τα παντα τα εχει καλυτερα...οταν ομως δεις τη ζωη του και σου μιλησει για αυτην και το πως νιωθει, θα δεις οτι ισως η δικη σου ζωη να ειναι καλυτερη! γιατι λοιπον να θες να κανεις κακο στον εαυτο σου , ενω ο διπλανος σου δεν το κανει? ο καθενας απο εμας εχει τα ταλεντα του και τις ομορφιες του!αυτα πρεπει να βρουμε μεσα μας και να μαθουμε να αγαπαμε τον εαυτο μας που τοσο πολυ και αδικα εχουμε πληγωσει....δεν ειναι το προβλημα το φαγητο!δεν ειναι λυση η διαιτα! το προβλημα ειναι αυτο που καθενας μας κουβαλαει μέσα του και τον πληγωνει και η λυση ειναι το να βρουμε λογους να αγαπησουμε τον εαυτο μας...
αγαπας τους φιλους σου, την οικογενεια σου, ενα τραγουδι, μια ταινια, το σκυλο σου, ενα ποιημα..αγαπας τοσα πραγματα γυρω σου! μεσα στην αγαπη που νιωθεις μη ξεχνας να αγαπας και τον εαυτο σου!καθε φορα που κοιταζεσαι στον καθρεφτη χαμογελα στο προσωπο που βλεπεις!!!καθε πρωι που ξυπνας τυλιξε τα χερια σου πανω σου και δωσε μια αγκαλια στον εαυτό σου!εχεις αγκαλιασει τοσους και τοσους!αγκαλιασε και σενα!το αξιζεις πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο!
Με απεραντη αγαπη μια πρωην βουλιμικη που εχει κανει περιπου 14500 φορες εμετο...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ femalethess ειλικρινα γεμισαν τα ματια μου.
α ρε θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηη !!! εγραψες!!!
πολυ αισιοδοξο κ ρεαλιστικο post femalethess! δυστυχως αυτη ειναι η πασα αληθεια. ζηλευουμε κ θαυμαζουμε στον διπλανο μας τα παντα ενω την ιδια στιγμη αυτο που κανουμε για εμας δεν ειναι παρα να αυτοκαταστρεφομαστε. Μαλλον δεν εχουμε συνειδητοποιησει τη σημαινει αυτη η λεξη. Με τα ιδια μας τα χερια μας κανουμε δυστυχισμενους, κανουμε κακο στους εαυτους μας. ΓΙΑΤΙ? γιατι δεχεστε ολοι σας ,κ εγω μαζι σας φυσικα, να συμβιβαζεστε σε μια ζωη ημιμετρων κ απαισιοδοξιας? μεσα μας εχουμε τη δυναμη για να το νικησουμε. λιγη εμπιστοσυνη στον εαυτο μας κ πολλη δυναμη χρειαζεται. δεν ειναι ουτοπικο ομως. μπορει να συμβει και ειναι στο χερι μας να το προκαλεσουμε.
Εχω ξαναπει. ψαξτε να βρειτε μεσα σας τη δυναμη που εχετε για να το νικησετε κ απο τη στιγμη που θα το νικησετε μια φορα, καθε επομενη θα ναι ασυγκρητα πιο ευκολη! μιλω εκ πειρας.
ασ φροντισουμε τον ευατο μας κ επιτελους ασ σταματησουμε να τον καταστρεφουμε! δεν φταει σε τιποτα αυτος που το μυαλο μας σκεφτεται αρρωστημενα μερικες φορες. βρειτε αλλους τροπους εκτονωσης. οχι αυτο. ειναι κριμα..
ευχομαι κ ελπιζω για ολους μας οτι πιο αισιοδοξο. φιλια πολλα
femalethess αγαπαω τον εαυτο μου γιαυτο 8ελω να αδυνατησω.δεν ειμαι βουλιμικια απλα 8ελω να αδυνατησω για να μην εχω αργοτερα προβληματα με την καρδια,ζαχαρο,πιεση κ ολα αυτα π προκαλει το παχος αλλα κ για να αρεσω στον εατυτο μου.
εαν μου επιτρεπεις να συμπληρωσω .......χμ και για να πηγαινει τη διαδρομη κρεβατι -μπανιο πιο ανετα βρε αδελφε. :d
ναι και αυτο.πονηρη σουπια
http://www.ketoforum.de/diaet-ticker...oss/30551/.png
και πιο αργα..... να χαιρεται την διαδρομη.... τοσο αργαααααα που να κανει και ενα τσιγαρακι αμα λαχει καθως την χαζευει ο καλος της! χεχεχεχε....
ουφ βρε παιδια http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
μια χαρα ειμαι zero μου, εσυ; Ειχα κατι προβληματα με τους δικους μου γι' αυτο εξαφανιστηκα αλλα τωρα ειναι ενταξει τα πραγματα. Ποια προσπαθεια εννοεις; Γιατι εχω την εντυπωση οτι ρωτας για τα βουλιμικα επεισοδια, τα οποια φυσικα και συνεχιζονται, αλλα δεν με απασχολει. Ειμαι σε μια φαση που θελω να ερωτευτω τον εαυτο μου, δεν μου φτανει η απλη αποδοχη. Επιπλεον, επιθυμώ πολύ να κανω ανωριμα και ωριμα πραγματα, γενικα να ειμαι ο εαυτος μου και να ψαξω για ανθρωπους-φιλους που θα με υποστηριζουν και θα τους αρεσω ακριβως ετσι οπως ειμαι. Δεν ξερω για ποιο λογο εχω κολλησει σε αυτο τις τελευταιες μερες. Αλλα νιωθω πως οι "σωστοι" φιλοι παιζουν σημαντικο ρολο στην ζωη του καθενος.
φυσικα και παιζουν σημαντικο ρολο. αυτοι ειναι που θα σε σηκωσουν, οταν πεσεις...
αυτοι ειναι που θα χαρουν μαζι σου σε μια επιτυχια σου!
το δυσκολο ειναι να τους βρεις... μετα ολα ειναι ευκολα!
ακομα και στην σχεση θεωρω πως η βαση της πρεπει να ειναι μια πολυ δυνατη φιλια και οχι απλα ερωτικη ελξη.
συμφωνω και επαυξανω.
Εσυ bliss τι ακριβως προβλημα εχεις? Γιατι μου φαινεσαι πολυ υγιης και ευχαριστος ανθρωπος!