παιδια μου καλημερα!!!!!εχω καιρο να μπω και μου λειψατε ολοι πολυ!!!φρι πως τα πηγες με τα αγγλικα σου??σε ειχα στο μυαλο μου....
Printable View
παιδια μου καλημερα!!!!!εχω καιρο να μπω και μου λειψατε ολοι πολυ!!!φρι πως τα πηγες με τα αγγλικα σου??σε ειχα στο μυαλο μου....
Από μικρή θυμάμαι που οι γονείς μου (και ειδικά ο πατέρας μου!) δεν μου χαλούσαν χατήρι στο θέμα φαγητό! Ότι φαί ήθελα το είχα! Σε αντίθεση με την ξαδέρφη μου που ο πατέρας της της φώναζε όταν έτρωγε πάρα πολύ! Ποιο το αποτέλεσμα? Έφτασα στο σημείο να είμαι πιο πολλά κιλά από την ξαδέρφη μου...Και αυτό δεν ήταν κάτι που με πείραζε...Αυτό που με σκότωνε πραγματικά ήταν οι συγγενείς μου! Μια ζωή ακούω το ίδιο πράγμα: "Μην τρως τόσο πολύ! Κοίτα η ξαδέρφη σου πόσο αδύνατη είναι!" και διάφορες παρεμφερείς φράσεις...Όπως επίσης και η αντιμετώπιση του πατέρα μου. Δεν μ'αφήνει να φοράω φούστες, γιατί έχω χοντρά πόδια και θα με σχολιάζουν...Πέρσυ το καλοκαίρι ήμουν ανορεχτικιά με συνέπεια να με κυνηγάνε για να φάω. Όταν άρχισε το σχολείο και η πίεση από τα φροντιστήρια καταβρόχθιζα υπερβολικές ποσότητες!!! Μέχρι που έφτασα στο σημείο να γίνω βουλιμική...
Η πίεση που δέχομαι από το περιβάλλον μου να αδυνατίσω, με ωθεί όλο και περισσότερο στην βουλιμία! Δεν μου δίνει δύναμη αυτό, με καταδικάζει!!!
Δικηγορίνα μου
Είναι σίγουρα δύσκολο έως αναπόφευκτο να παραμείνεις αλώβητη από τέτοιου είδους παρεμβάσεις,
ιδίως από τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα...Όλοι σ'έναν κάποιο βαθμό τα ζήσαμε...
Τώρα πια όμως αρχίζεις ν'ανεξαρτητοποιείσαι...Θα έχεις τη σχολή σου,ίσως ζεις μακριά από την οικογένεια σου,
σου ανοίγεται ένας άλλος κόσμος,όπου σταδιακά θα διαλύονται τα φαντάσματα του παρελθόντος...
Αρκεί να το θελήσεις...Είναι λυτρωτικό! Σου το εύχομαι κατά το δυνατόν συντομότερα!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΓΤ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΤΙΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙ ΒΑΘΜΟ. ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΠΤ ΣΑΥΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΒΑΣΙΣΟΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑ !!!ΧΑΧΑ
Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ...Χρειαζόμουν εδώ και καιρό να μιλήσω με άτομα που μπορούν να με νιώσουν!!
Και φυσικά αν περάσω σε κάποια σχολή θα έχει κέρασμα...Με διαιτητικά προϊόντα πάντα! χαχαχαχα....