-
Καλημέρα κορίτσια!!
Ευχαριστώ πολύ για τα ενθαρρυντικά σας λόγια!!
Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από το site!!
Να σου πω Nadine,πως ήδη πήγα σ'έναν γιατρό, ο οποίος τον "έθαψε" τον δαχτύλιο...και μου
είπε να κάνω ή sleeve ή by-pass!!Κι όταν είδε πως εγώ ήμουν αρνητική,μου είπε:καλά,ό,τι θέλεις εσύ!!
Aν είναι δυνατόν!!!Στην λαϊκή πήγα...να πάρω ό,τι θέλω?
Αν ο ίδιος ο γιατρός δεν υπερασπίζεται τις μεθόδους που χρησιμοποιεί,εγώ πώς να τον εμπιστευτώ?
Γι αυτό κι έχω αγωνία μέχρι να πάω την ερχόμενη Δευτέρα στον Κο Κωνσταντινίδη!
Και φυσικά ό,τι νέο έχω θα σας το γράψω!!
Φιλιά πολλά!!!
-
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ!ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙ Μ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!ΔΕΝ ΕΤΡΟΓΑ ΠΧ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΑΝΑΝΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Η ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΚΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ...ΕΤΡΩΓΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΙΑΤΡΟ!ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
-
maryana καλη σου μερα νομιζω οτι διαβαζω την δικη μου ιστορια.λοιπον εγω εχω υψος 1,70 μεση 1,20 και κιλα 105!εκτος απο το υψος μεσα σε 3 μηνες ολα τα αλλα αλλαξαν και συνεχιζουν να αλλαζουν.ολοι μου ελεγαν ακομα και ο αντρας μου και τα παιδια μου οτι δεν εχω προβλημα οτι ειμαι μια χαρα και βεβαια για χειρουργεια ουτε να ακουσουν!πρωτα λοιπον πηγα σε ενα γιατρο που ειχαν παει καποιες γνωστες μου μονο γιατρος δεν μου φανηκε αλλα για χασαπης ηταν τελοιος φυσικα μιλησε για βαρια χειρουργεια που απως καταλαβαινεις κοστιζουν και πιο πολυ οτν ομως ειδε οτι εγω μιλαγα μονο για δακτυλιο ειπε αφου θελεις εσυ ενταξει.τελικα πηγα σε εναν αλλο και μπορει να ειναι ο ιδιος γιατι εχει ολκληρη ομαδα απο παθολογο διατροφολογο ψυχολογο.τωρα εχω χασει 12 κιλα και 20 ποντους ο παθολογος που με ειδε μου ειπε οτι ειναι πολυ καλα γιατι προχτες εκανα το πρωτο σφιξιμο.ελπιζω να ειναι ο ιδιος γιατρος οποτε και με σενα ολα καλα θα πανε.πολλα φιλια.
-
Antigonoula μου γλυκειά,
σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
Και κάτι για να γελάσουμε...δεν ήξερα πόση περιφέρεια μέσης έχω...και μόλις την μέτρησα!!!124cm!!!
Eίδες?σου ρίχνω!!!χαχαχα!!
Ο γιατρός που θα πάω λέγεται Κωνσταντινίδης.Τον γνωρίζεις?Αν θέλεις γράψε μου περισσότερα σχετικά με χειρουργείο,ανάρρωση,κόστο ς κτλ.Αν φυσικά μπορείς!!!!
Περιμένω νέα σου κι εύχομαι καλή δύναμη!!!
Φιλάκια!!!
-
maryanaκι λοιπον οχι δεν τον ξερω το γιατρο αλλα οτν πας αν σου κανει κλικ που λενε ενταξει.ο δικος μου ειναι ο Βουδουρης. να πας στο ραντεβου και να φυγεις μονο οτν εχεις λυσει ολες τις αποριες σου εγω ετσι εκανα.λοιπον εγω την εκανα σε ιδιωτικη κλινικη με το ι.κ.α ομως δηλ.μου εδωσε ο γιατρος ενα χαρτι που ελεγε οτι εχω Δ .Μ.Σ.40 και ανηκα στη νοσηρη παχυσαρκια το πηγα στο ι.κ.α και περασα επιτροπη εκλεισα μετα το ραντεβου και πηγα για την επεμβαση βεβαια εδωσα και αλλα 3200 στο γιατρο .oμως χαλαλι στο χειρουργειο πηγαν ολα καλα δεν καταλαβα τιποτα το απογευμα ειχα σηκωθει και εκανα βολτες....και να φανταστεις οτι δεν ειμαι δυνατη στο πονο...!παντως το δικο μου χειρουργειο με αυτο που κανανε οι γνωστες μου καμμια σχεση γιαυτο πιστευω οτι ειναι θεμα γιατρου.εγω σου μιλαω ειλικρινα δεν πονεσα καθολου και δεν στο λεω ετσι για να μην φοβηθεις στο λεω ειλικρινα.πηγαινε στο ραντεβου και θα δεις οτι αν κερδισει τηνεμπιστοσυνη σου ολα θα πανε καλα.οτι θες περιμενω να με ρωτησεις πολλα φιλακια
-
Τι να πώ???
Φτάνει ένα ευχαριστώ????
Δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την συμπαράσταση όλων σας....
Τρεις μέρες απέμειναν και θα ξέρω....
Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μου κάνει όπως λες κλικ...
Αν θες διάβασε στο άλλο topic για γιατρούς και νοσοκομεία,κάτι που έγραψα.
Τα λέμε...Φιλάκια