-
To χω αχτι ρε παιδια κ ας μην ειναι το πιο σοβαρο πραγμα που εχω σκεφτει στη ζωη μου,εχω αχτι να ειμαι επιτελους στα κιλα που θελω,χωρις να ζαλιζομαι,να λιποθυμω και τα γνωστα,χωρις να στριφογυρνα στο μυαλο μου η ιδεα της βουλιμικης κρισης και σε μια βολτα να παρω μια μεγαλη κρεπα και να την τρωω μπροστα σε κοσμο οπως ολοι.Τοτε θα νιωσω ανθρωπος νορμαλ πραγματικα,οσο ηλιθιο κ αν ακουγεται...
-
ΝΑDINE καλωστην!Εισαι καλα?
-
εκτός θέματος:Γιατί δε μπαίνετε στο chat να τα πούμε;
-
To ξερω ειμαι αθλια,αλλα δεν εχω ξαναμπει σε chat και αφου μπηκα τωρα δεν ειχα τι και που να πατησω για να γραψω...Ο κουλοςςςςςςςςςς
-
offtopic:κάτω από το μεγάλο λευκό παράθυρο έχει ένα μικρό μπλε πλαίσιο.Κάνε κλικ με το ποντίκι εκεί και ξεκίνα να γράφεις.Πατώντας enter τα στέλνεις. :) :)
-
FREEDOM8,ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ...ΕΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!(ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!)
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ CHAT ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ...(ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,ΚΛΕΑΝΘ� � ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ!)
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ?...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΩ,ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ...
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ?
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ?ΠΟΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν'ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ? ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΤΑ ''ΑΝΤΕ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..."ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ(ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ)...Η ΕΜΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ. ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ...ΠΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ...ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ! ΗΔΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...
-
Mε ενδιεφερε πολυ η συζητηση για τα κομπλεξ αλλα ειναι 2 μετα τα μεσανυχτα και δεν υπαρχει κανεις να μιλησουμε! δικιο ειχε το παιδι που ειπε για το chat και εγω ολο μπαινω μπας και βρω κανεναν και ολο μονη μου ειμαι.Pouka ελα σπιτι μου εχω διαδρομο στο σαλονι μου αλλα κανω πως δεν τον βλεπω και εχω σιγουρα 2 μηνες να ανεβω οσο για το φαγητο αφου θα το τρωω εγω σιγουρα θα αδυνατισεις!Οσο για μαγιω μην μιλατε θα βαφτω φουξ θα μου κολλησω και μια θηκη για φραπε και θα το παιζω φουσκωτο στρωμα(που δεν σκαει με τιποτα!)
-
Λες να ερθω?βασικα θα μπορουσαμε να κανουμε ενα κοινωβιο να ζουμε ολοι μαζι ,να μαγειρευουμε διαιτης ...να γυμναζομαστε ολοι μαζι για παρεα..αλλα σκεφτομαι αν ειναι σε οροφο το κοινωβιο ισως να μην μας αντεξει κ οι απο κατω δεν μας φταινε κ σε τιποτα να τους πεσει το ταβανι στο κεφαλι:)
-
Tουλαχιστον δε λειπει το χιουμορ,κατι ειναι και αυτο!!Αυτη η ανωμαλια στο τετραγωνο πρεπει να σταματησει...Και με παραπανω κιλα να ειναι καποιος,τουλαχιστον να υπαρχει καποια ποιοτητα ζωης!Και ποιοτητα ζωης με εμμονες δεν υφισταται....
-
αν μενεις Αθηνα θα χρειαστει να κανεις 600 χιλιομετρα. για ολα τα αλλα μην φοβασαι το σπιτι εινα ι πολυ γερο ,μονοροφη μονοκατοικια και απο κατω εχει μαγαζι.Για να ειμαι δικαιη ομως πρεπει να σε ενημερωσω οτι απεναντι απ'το σπιτι μου εχει 2 κρεπερι,μια πολυ καλη ταβερνα και μια πιτσαρια αυτη δεν ειναι γειτονια . . .ειναι σωστο κολαστηριο!
-
Δεν μενω Αθηνα ευτυχως...μενω Αλεξ/πολη...κ αν σου πω τι εχει στη γειτονια μου...α μου δικαιολογησεις σιγουρα τα κιλα...λοιπον εχει 2 ζαχαροπλαστεια...2 ταβερνες(τρομερη κουζινα) κ 2 κρεπερι-fast food...κ 2 σουβλατζιδικα....οποτε τι να κανω η κακομοιρα?πως να φαω υγιεινα αν καθε φορα που παω σπιτι μου πρεπει να περασω μπροστα απο τουλαχιστον ενα απο αυτα...αναλογα τον δρομο που θα διαλεξω...λεω να μετακομισω στη μανουλα μου..να της πω να με κλειδωσει στο υπογειο κ να μου ριχνει ενα ξεροκοματο μπας κ γινει τπτ...γιατι αλλιως χλωμο το βλεπω:)...σημερα ξυπνησα με κεφια..εχω πιει ενα ποτηρι γαλα με δημητριακα...δεν εχω ξαναπεινασει....πηγα κ σουπερ μαρκετ το ψυγειο γεμισε φρουτα, γαλα, γιαουρτι, ξινογαλο,ψωμι σικαλεως για τοστ κ φετες κασερι με λιγα λιπαρα,α κ κατι μαρουλια...ειναι μια αρχη κ αυτα..ελπιζω να μη χαλασουν τσαμπα...κ ξαναπεσω στα παλια...το κακο ειναι οτι το βραδι αργει κ σημερα δεν δουλευω....θα παω κ για περπατημα με μια φιλη ε λιγο...6 χλμ...μου ειπε θα κανουμε σημερα...αυτη παει συνεχεια...κ ειναι κ κοκκαλο...αντε να δουμε...
-
χθες το βραδυ εφαγα τρια κομματια πιτσα και ξεφυγα απο αποψη θερμιδων 2500 περιπου ολη μερα, αλλα ειμαι καπως δικαιολογημενη, εκανα μια μικροεπεμβαση τη Παρασκευη και ειμαι εκτοτε σπιτι, καθηλωμενη σε ενα καναπε, καπως επρεπε να εκτονωθω.
σημερα ημουν κυρια αλλα πρεπει να ξεχασω τη γυμναστικη για καμια εβδομαδα γαμ@το
πουκα ζηλευω το ψυγειο σου, εγω αυριο θα παω για ψωνια
βαριεμαι ολη μερα κλεισμενη εδω μεσα αλλα τι να γινει θα κανω υπομονη
-
Pouka εχω κανει κατι τσιμπουσια στον κανναβιδη δεν σου λεω τιποτα . . .natallia περαστικα σου σου κοπελα μου και μπραβο που γυμναζεσαι εμενα η ακινησια ειναι μεγαλυτερο προβλημα απο το φαι . .
-
Ε δεν εχει κ τπτ ιδιαιτερο για να ζηλεψεις...παντως κρατηθηκα μεχρι τωρα..βεβαια στο ενδιαμεσο εφαγα μια μπανανα κ ενα ποτηρι γαλα...κ μολισ εφαγα μακαρονια σπρα χωρις βουτυρο με κοκκινη σαλτσα χωρις λαδια κ τετοια...μονο αλατι πιπερι κ μπαχαρικα...κ πολυ λιγο τυρι...λογικα αυτα θα με κρατησουν ολη νυχτα..εβγαλα κ τα 6 χλμ...αλλα με πολυ πολυ δυσκολια...μου βγηκε ο πατος δηλαδη...λετε να γινει κανενα θαυμα?Παιδια εσεις ειστε οι αιτια που κρατιεμαι καθε φορα που μου ερχετε η ταση νοιγω το η/υ κ σας διαβαζω...μεχρι τωρα λειτουργησε...
-
Ελπιδα κανναβιδη ακουω...πως κ απο δω?απο που εισαι?