Καλημερα παιδακια ,αυτος ο σγχρονισμος μας ειναι το κατι αλλο.Σηκωθηκα και μαγειρευω γιατι θα δουλευω μεχρι τις 10.30 το βραδυ σημερα.Χθες ξενυχτησα ηπια και τα ποτακια μου και ηρθα και σας εψαξα γυρω στις 2.30 αλλα κανατε νανακια μαλλον . .αλλα εμπαινα κι ολη τη μερα και παλι δεν βρεθηκαμε.Freedom ευχαριστω για τα καλα σου λογια.χθες ημουν ολη μερα νηστικη και στις 2.30 το βραδυ εφαγα μια ιον αμυγδαλου . . ξερετε αυτην . .την πρωτη μας αγαπη και παντοτινη . .αλλα για πρωτη φορα στη ζωη μου, για πρωτη φορα το τονιζω δεν εχω τυψεις και δεν εβρισα τον εαυτο μου ουτε σκοπευω να τον τιμωρησω για το εγκλημα που διεπραξε . . .και αισθανομαι και πολυ καλα!κουφο?μαλλον εχω αρχησει να πιανω το νοημα μια μερα χωρις ασχημες σκεψεις για μενα ισουται με μια μερα χωρις βουλιμικη επιθεση,οταν δεν με μισω ξεχναω να φαω πολλες φορες . .αντε σας ζαλισα κοριτσακια μου φιλακια και στις 3 αληθεια ο Κλεανθης που ειναι ρε παιδια?που χαθηκε? αμα τον βρειτε ρωτηστε τον εσεις γιατι με εμενα εχει ενα θεμα με τις ερωτησεις που του θετω. . .και δεν απανταει ποτε!