Πλάκα κάνω καλέ...απλώς ήταν μια αηδία....
Printable View
Πλάκα κάνω καλέ...απλώς ήταν μια αηδία....
πως τα καταφερες παντως! το αεροδρομιο δεν δινει αδεια εισοδου σε ανεπιθυμητα πετουμενα αλλα εσυ εκανες μια εξαιρεση... χεχε....
ηταν ευκολοχωνευτο τουλαχιστον? :P
ʼσε...την έφαγα και μου κάθισε στο λαρύγγι...η σιχαμένη....κι έπινα συνέχεια νερό να ξεκολλήσει να κατέβει...ΣΙΧΑΜΑ!
ιου! θα ηταν απαισια αισθηση.... οποτε τελος καλο, ολα καλα! :)
νεροοο ???? αυτο ειναι καλο ηπιες τουλαχιστο πολυ νεροοοο
please χρειαζομαι μια γρηγορη απαντηση..
λοιπον θελω να ξεκινησω την ατκινσ και διαβασα ολες τις σχετικες πληροφοριες.εχω ομως καποιες αποριες κ οπυ κ αν εψαξα δεν βρηκα απαντηση ..λοιπον..
καταρχας οταν κανεις την πρωτη φαση των 14 ημερωνπου ειναι η ενεργοποιηση και την ακολουθεις πιστα χανεις κιλα??ή χανεις μετα στην δευτερη φαση αφου εχεις περασει την ενεργοποιηση..
και για να καταλαβω καλυτερα γιατι λο αυτο μ φαινεται πολυ καλο για ναειναι αληθινο...
μπορεις να τρως συνεχως μπριζολες μπιφτεκια αυγα αλλαντικα κοτοπουλο και αλλα τετοια νοστιμα και θα χανεις κκιλα απλως αν κοψεις τιος τροφες με υδατανθρακες?????
δηλαδω αν τρωω καθε μερα κρεας κοτοπουλο κ τετοια κ κοψω τους υδατανθρακες θα χασω??
και αν ναι απο ποτε??
απο την αρχη ή μετα της 2 εβδομαδες που ειναι η ενεργοποιηση???
ελπιζω να παρω συντομα απαντηση!!φιλιααα σ ολους ..
εχω γραψει και στ σχετικο για τις διαιτες και στ ποστ γι την ατκινσ συγκεκριμενα αλλα τ βαζω κ εδω γι να το δειτε γρηγοροτερα!!
pink yellow φιλικα θα σου πω να χαλαρωσεις.Κανεις δεν μπορει να σου πει ποσο θα χασεις και ποτε θα αρχισεις να χανεις,συνηθως στην ατκινς χανεις απο την αρχη,και ναι μπορεις να τρως ολα αυτα που θεωρεις νοστιμα και να χανεις...αλλα το θεμα ειναι τι χανεις...σιγουρα θα χασεις και κιλα αλλα δεν ξερω αν αξιζει α τα χασεις μ'αυτο τον τροπο..θα εχεις απαισια γευση στο στομα(και οι μαστιχες απαγορευονται) ,αισθημα κοπωσης και ζαλης,νευρα και πονοκεφαλο..αυτα ειναι καποια απ'τα κοινα συμπτωματα που ειχα και εγω και καποιες γνωστες μου την περιοδο που ακολουθουσαμε την ατκινς.(εγω εχω λιποθυμισει κιολας) μαθε οτι με την ατκινς μπορει να αποκτησεις μονιμες βλαβες σε καρδια, νεφρα,μεχρι και διαβητη..αυτα ειχα να σου πω..μακαρι να σε φωτισει ο θεος και να αλλαξεις γνωμη...ως παθουσα σου μιλαω..
σε ευχαριστω παρα πολυ !!εισαι πολυ γλυκια!!
οκ χαλαρη ειμαι απλως ολα αυτα περι της ατκινς ειναι εντελως διαφορετικα από τα μοτιβα λοιπων διαιτων!!γι αυτο κ ο ενθουσιασμος..
ολα αυτα που λες ειναι σωστα αλλα εγω δεν σκοπευω να κανω την διαιτα αυτη τροπο ζωής..τ πολυ για εναμισι μιλαμε,εσυ ποσο την εκανες και ειχες ολα αυτα τα συμπτωματα??
και τελικα σορυ δεν καταλαβα μωρε χανεις απο τις πρωτες 14 ημερες που ειναι η φαση της ενεργοποιησης??
και στην τελικη απλως να τη δοκιμασω για ενα μηνα και κατι μερες θελω και αν δω τιποτα δυσαρεστα συμπτωματα την κοβω!!!που ειναι το προβλημα??
αληθεια εσυ ποσο την εκανες?
και αν επιτρεπεται τι αποτελεσματα ειχες αναλογικα με τη χρονικη διαρκεια της διαιτας??
σ ευχαριστω πολυ ενδιαφερθηκες και μου απαντησες!εισαι πολυ καλη!
φιλακιααα
well.. αφου επιμενεις θα σου πω..χανεις απο τη αρχη εγω την ειχα κανει περιπου 10 μερες κα ειχα χασει 4,5 κιλα ...ολες χασαμε απο την αρχη αλλα τα συμπτωματα που σου ειχα αναφερει ξεκιναν πολυ νωρις απ'την 2η μερα αν θυμαμαι καλα.Αλλα το κυριοτερο απ'ολα ειναι οτι αυτες οι διαιτες κανουν τεραστιο κακο στον μεταβολισμο και αργοτερα θα εχεις μεγαλυτερα προβληματα...ειδα στο προφιλ σου οτι εισαι μικρουλα..με λιγη υπομονη σωστη διατροφη και λιγη ασκηση θα εχεις το αποτελεσμα που θες και κυριως στο τελος θα εχεις μαθει να τρεφεσαι σωστα και οι πιθανοτητες να ξαναπαρεις τα κιλα θα ειναι απο λιγες εως ελαχιστες..ολα θελουν τον χρονο τους..οπως δεν παχυναμε μεσα σε 1 μηνα..ετσι και δεν μπορουμε να αδυνατησουμε σε ενα μηνα..αν θες πες κατι περισσοτερο για σενα υψος κιλα και πως ξεκινησε το προβλημα..θα δεις τι εδω μεσα εχουμε ολοι λιγο-πολυ κοινες εμπειριες και δεν θυμαμαι κανεις οσο καιρο ειμαι εδω μεσα να ελυσε το προβλημα του με την ατκινς...μαλλον ανοιξε καινουργια προβληματα..δεν θελω να σε απογοητευω αλλα πραγματικα δεν αξιζει να υποβαλεις τον εαυτο σου σε τετοιο σοκ ...τωρα εισαι 20 χρονων μετα θα σου βγαινουν ολα τα προβληματα υγειας ενα-ενα.Εγω απο ηλιθιες διαιτες κατεστρεψα υγεια και μεταβλισμο...
Γειά σας παιδιά! Είμαι καινούργια στο φορουμ. Θέλω και εγώ να χάσω 20 κιλά και ξεκινάω από σήμερα!
Μου αρέσει πολύ η αλληλουποστήριξη των μελών και εύχομαι όλοι να πετύχουμε τον στόχο μας!
ʼντε καλή δύναμη σε όλους!
:)
καλη δυναμη σοφια .εγω ξεκινησα χθες..αντε καλα αποτελεσματα να εχουμε ολοι!
ευχαριστώ hopa
με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε όλοι!
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε νέα και παλιά μέλη που ξεκινούν τώρα τον αγώνα τους!
pink_yellow για την Ατκινς δεν έχω ακούσει ούτε εγώ καλά λόγια. Στερεί αρκετά πράγματα απαραίτητα για τον οργανισμό. ʼλλωστε είσαι μικρή και νομίζω πως ένα απλό πρόγραμμα σωστής διατροφής και λίγη άσκηση θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς απο τα περιττα κιλά χωρίς να χρειαστεί να στερηθείς τίποτα. Μη βιάζεσαι να χάσεις. Καλύτερα αργά και σταθερά.
thnks βρε παιδιαγια το ενδιαφερον!!!
ειστε ολοι σας γλυκες!!!
μακιααα πολλαααα
Γεια σας και απο εμένα ...
Νέο μέλος, ευπειθώς αναφέρω ότι είμαι ετών 29 στα 30, ύψος ούτε 1,60 και βάρος 106 κιλά (έχασα πρόσφατα και 2 κιλά, ήμουν 108 αν και οπτικά δεν με κάνεις πάνω απο 85-90).
Στόχος το 70αρι που μια φορά στην ζωή μου έπιασα και ήμουν μια χαρα (με τα πιασίματα μου, ζουμερή ζουμερή).
Ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και όλες σας για την δύναμη που έχετε ... ειλικρινά είστε μια σκέτη έμπνευση.
Μακάρι ενωμένοι αλλά και ο καθένας ξεχωριστά να καταφέρουμε τους στόχους μας!