130 ΚΙΛΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
8 ΙΟΥΛΙΟΥ 122 ΚΙΛΑ
Printable View
130 ΚΙΛΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ
8 ΙΟΥΛΙΟΥ 122 ΚΙΛΑ
Ναταλία4 μπράβο σου που το πήρες απόφαση και το έκανες!
Μπράβο για τα 8 κιλά που έχασες!
ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΤΑΛΑΚΙ!!!!!!ΜΕΓΕΙΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ!!!!!!!!
8 ΚΙΛΑ??????!!!!!!!!!!!!!!ΦΤΟΥ!!!!!!!!ΦΤΟ Υ !!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ!!!!!!!!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!
Σόφη εσύ πως πας; Όλα εντάξει;
EYXAΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΗΦΟΡΑΑΑΑ
ΤΟ ΜΟΤΤΟ ΜΟΥ ΔΕ ΠΟΝΑΩ ΔΕ ΠΕΙΝΑΩ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ
ΟΠΟΙΟΣ/ΟΠΟΙΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ..
SMITH,ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝ 9(ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΝΝΟΩ...ΧΑ!ΧΑ!).ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΦΙΞΙΜΟ....ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ??
ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!
Μπράβο!!!
Εγώ βαδίζω αργά αλλά σταθερά! Αντέχω!
Ακόμα δεν άλλαξες το κυκλοθυμική...
ΜΠΡΑΒΟ SMITH!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!!!!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΔΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ....ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΑΓΕ???Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ,ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ......
Natalia4, Σοφη, πως πάτε κοριτσάκια με τα δακτυλιδακια;
KALHMERA KAI KALO MHNAAAA
KALA EΙΜΑΙ ΣΜΙΤH MOYYY EXV XASEI HDH 13 KILA...
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΕΡΝΤΟΛΟΓΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΩ ΥΓΕΙΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑ........ΠΟΛΥ ΕΥΤΙΧΥΣΜΕΝΗΗΗΗ ΚΑΙ ΔΕ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???
Χρόνια σου πολλά,δυναμική λιονταρίνα!
Να'σαι πάντα γερή και τυχερή και να χαρείς έστω από δω και μπρος ό,τι τυχόν στερήθηκες...
Χαίρομαι που αλλάζεις στάση ζωής!Αυτό σηματοδοτεί ισόβια αποτελέσματα!Μπράβο,Ναταλά κι!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα γενεθλίων,απαρχή όλων των μοναδικών επόμενων,που θ'ακολουθήσουν!
Χρόνια σου πολλά Natalia4 ! Εύχομαι η χαρά και η αισιοδοξία που έχεις αυτή τη στιγμή να κρατήσει για πάντα!Χαίρομαι που πάνε όλα καλά!
ναταλια να τα εκατοστησεις!!!!! να εχεις παντα την υγεια σου και οτι αλλο επιθυμεις!!!!
http://www.hadeer.com/asp/projects/u...thday_cake.jpg
ΝΑΤΑΛΑΚΙ,ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΧΡΟ� �Ο ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..........ΛΕΦΤΑ!!!!!!!(ΧΑ!ΧΑ!Χ Α!)
SMITH,EMENA TA ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΓΙΝΑΝ 11(ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ!!!ΧΑ!ΧΑ!)....ΕΣΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ???
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!
ευχαριστω πολυ πολυυυ
29 χρονια εκανα κακκο στην ναταλια και δε την αγαπουσα απο δω και περα θα ειναι η καλυτερη μου φιλη θα την αγαπαω και θα την φροντιζω και αυτη και το μικρο μωρο της το μικρο διαμαντακι της χιχι
σας ευχαριστω πολυ πολυ ....
περασα χαλαρα χωρις πολλους πειρασμους καθοτι τα κερακια τα σβησα το σαββατο και εφαγα και το λιγο γλυκακι μουυυ
το σαββατο φευγω και θα τα πουμε πια 26 του μηνουυ που ευελπιστω να αλλαξω και τικερακι πιο κατωωωω