Quote:
Originally posted by staspi
ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ ΠΟΝΤΟΥΣ WW ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΜΑΙ 72,5 ΚΙΛΑ ΟΠΟΥ ΔΕ ΠΑΧΥΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ change. ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΙ. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ 2-3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗ ΜΕΡΑ 3 'Η ΚΑΙ 6 ΤΟ ΒΡΑΔΙ, ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΙ?
ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 5 ΓΑΛΑ ΜΕ CORN FLAKES. ΝΑ ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΩ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ ΕΛΑΦΡΥ , ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΤΥΧΕ.. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΦΑΩ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΩΩ. ΦΡΟΥΤΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΡΩΩ. 3 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΕΦΑΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΦΑΚΕΣ. Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝΩ.. ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΚΙΛΟ!
stapsi ειλικρινα δεν ξερω να σου απαντησω μιας και δεν ειμαι ειδικη, ξερω πως αμα τρωω 5-6 το κυριως μου και τσιμπαω και κατι γυρω στις 9 αν πειναω, κοιμαμαι και ξυπναω σαν πουλακι... αντιθετως αμα φαω το κυριως μου στις 10.00 κοιμαμαι και ξυπναω χαλια. χτες ως τις 10 το βραδυ δεν την ειχα χωνεψει καλα καλα τη μπριζολα, την εφαγα ομως και νευρικα και γρηγορα. εγω ομως 11-12 κοιμαμαι και ξυπναω 5.30... δε ξερω αν λειτουργει αναλογα... κοιταξε το μονη σου, δες πως αντιδράει το σωμα σου.