-
Μπράβο,Κατερινάκι μου,για την προσπάθεια σου!Και για τ'αποτελέσματα της ασφαλώς!
Ανυπομονώ κι εγώ να πάω σε διψήφιο,μετά από χρόνια και ζαμάνια...Μεγάλη υπόθεση!
Ακόμα κι αν δεν είσαι στα κιλά που θέλεις στα γενέθλια σου,είσαι σε πολύ καλή φάση,είσαι δυνατή κι αυτό υπερέχει!
Τα 27α μου γενέθλια τα περίμενα πώς και πώς...Εύχομαι να είναι η χρονιά σου!Να την χαρείς στο έπακρο!
Καλή συνέχεια!Τα καλύτερα είναι εμπρός σου!
-
Χαιρετώ τα κορίτσια και τ'αγόρια της παρέας!!!
Λοιπόν αυτό το διψήφιο...νομίζω πως μας κυνηγάει όλες!!!
Κάτω από 100 κι ας είναι και 99....100 να μην ειναι!!!
Κι εγώ μετά από 2 εβδομάδες κολλήματος τα κατέβηκα
κι ανάσανα!!!Κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!
Καλή κατηφορική συνέχεια σ'όλους μας!!!!
Κι όσο για σένα Κατερινάκι κατέβαινε εσύ κι ας έχεις στα 28 σου
το μεγάλο δώρο!!!Να έχεις απαλλαχτεί απ'όλα τα περιττά κιλά!!
Nadine μου πλησιάζεις τον στόχο σου!!!Σημάδεψε σωστά και τον πέτυχες!!!!
Φιλιά πολλά!!!
-
Σ'ευχαριστώ ,Μαριαννάκι μου!
Απέχω αρκετά,αλλά είμαι αρκετά αισιόδοξη αυτή τη φορά!
ʼρχισα γυμναστική καθημερινή και διατροφή και το πιο σημαντικό
διαχώρισα το φαγητό από τα ψυχολογικά μου!
Κι είχα τους πειρασμούς μου τις τελευταίες μέρες και δεν πτοήθηκα!
Νιώθω επιτέλους να έχω τον έλεγχο!
Να μη με ματιάσω! :)
Φιλάκια πολλά κι από μένα!
-
Είναι από τις καλύτερες εύχες που έχω ακούσει "Καλή κατηφορική συνέχεια σ'όλους μας"! Ευχαριστώ κι ανταποδίδω............... ναι είναι πολύ ωραία να είσαι διψίφιο νούμερο...........Μαριάννα και τα 28 μου κάνουν μια χαρά............με κατενθουσιάζει η ιδέα οτι ΄΄ισως φορέσω ένα πιο σπέσιαλ συνολάκι στις γιορτές.........χαχαχαχαχαχα!!! !!!!!!!! Κάνω και γυμναστική κάθε μέρα.....ουφ και μ' αυτή τη ζέστη διπλάσιος κόπος και ιδρώτας.............αλλά αγαθά και ιδανικά κόποις κτώνται...................
-
Μπράβο σας κορίτσια διακρίνω μεγάλη πτωτική τάση, και όχι μόνο τάση αλλά και πραγματικότητα.
Κατερίνα μου χρόνια σου πολλά και εύχομαι σύντομα να δεις το 27 ανάποδα στη ζυγαριά σου !!!!!!!!!!
Ναντινάκι να που τελικά κατάφερες να βοηθήσεις και τον εαυτό σου και όχι μόνο εμάς.... πες, πες, πες σε έπεισες τελικά....
Μπράβο μας και εις κατώτερα !!!!!!!!!!!
-
Έτσι φαίνεται,alalumaki μου...
Μόνο από τον εαυτό μας έχουμε να περιμένουμε...
ʼργησα ,αλλά το κατάλαβα...
-
Χαίρομαι πολύ για σένα, γιατί φαίνεσαι άτομο πικραμένο, ψαγμένο που προσπαθείς να βρεις νέο δρόμο....
Ελπίζω να τον βρήκες!!!!!!!! Σε χρειαζόμαστε, μας ομορφαίνεις όλους........
-
-
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!!!
Και μόνο που κατάλαβες πως μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου...
ήδη πλησιάζεις τον στόχο σου!!!
Κι αυτό ισχύει για όλους μας!!!
Αν δεν προσπαθήσουμε πρώτα εμείς για μας...ας μη περιμένουμε από τους άλλους...
Δικό μας είναι το πρόβλημα...εμείς θα το παλέψουμε και θα κοιτάξουμε τη ζωή κατάματα!!!
Κι όταν το καταφέρουμε αυτό,τότε θα΄ρθει κι η βοήθεια από τους άλλους...
Γιατί θα'χουμε μάθει να την δεχόμαστε!!!!
Δύναμη και καλή συνέχεια!!!
Φιλιά σε όλη την όμορφη παρεούλα μας!!!!
-
Αντέχω...κι ας μυρίζουν τα καυτά τυροπιτάκια που έφερε ένας συνεργάτης μας. Έφαγα το μπριαμ μου (ταπεράκι απο το το σπίτι) και κάνω υπομονή. Που θα πάει, θα τα φάνε να ησυχάσουμε!!!
-
καλησπερα! ειμαι πολυ χαρουμενη ειμαι στην 12 μερα παο την νεα αρχη με την διατροφη που κανω και ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι να συνεχισω ετσι!!!
-
Μπράβο zwhtsa! Για μένα οι πρώτες 10 μέρες ήταν οι πιο δύσκολες. Το θεωρώ μεγάλο άθλο να καταφέρεις να κρατηθείς στην αρχή. Καλή συνέχεια!
-
Kουράγιο smith
ασε τα τυροπιτάκια να μυρίζουν εσύ να σκέφτεσαι ότι αυτή επιμονή σου θα φέρει το ποθητό αποτέλεσμα αργά η γρήγορα...
σκέψου τι καλά που θα νιώθεις αύριο που αντιστάθηκες!!!
μπράβο κορίτσια, και γω καλά τα πάω αντέχω ακόμα σύνολο χαμένα 8,4 κιλά που θα πάει θα τα κάνω 38....
χαιρετισμούς
-
σ'ευχαριστω smith και εγω πως αυτη τη φορα επιτελους το εχω παρει αποφαση και θα χασω!
νομιζω ομως πως σε εσενα αξιζει ενα μεγαλυτερο μπραβο. εγω τουλαχιστον στο σπιτι δεν εχω τετοιους πειρασμους ενω παρολο που τους εχεις γυρω σου αντιστεκεσαι!! μπραβο συνεχισε ετσι!!!!!
-
μπραβο eve++ συνεχισε ετσι!! και εγω αλλα 35 θελω να χασω .... εδω μαζι ολες στον αγωνα!!