Κατερίνα oriflame ή orlane?
Printable View
Κατερίνα oriflame ή orlane?
εγω ειχα σοβαρο προβλημα κυτταριτιδας και μου εξαφανιστηκε.ξερετε πως?εκανα για καποιους μηνες διατροφη φτωχη σε λιπαρα και τρεξιμο.τα αποτελεσματα ηταν θεαματικα.νομιζω πως μονο αυτο κανει δουλεια.η διατροφη ειναι το α και το ω.
κι εγώ ,ώς μεγάλη Ντοράκι (δηλαδή πάνω απ΄τα 35 και με τα δύο μου παιδιά κι ένα τσουβάλι ορμόνες), η μόνη εποχή που μειώθηκε αισθητά η κυτταρίτιδα ήταν για κανένα εξάμηνο που είχα κόψει μαχαίρι καφέ, κάπνισμα και κρέας! Δυστυχώς δεν το κράτησα, η δουλειά μου είναι καθιστική και τα γεγονότα με κύριο το θάνατο της μητέρας μου, με πήραν από κάτω. Πιστεύω κι εγώ δηλαδή πως η διατροφή είναι πιο σημαντική στην κυτταρίτιδα από την ασκηση και όλα τα υπόλοιπα. Αλλά να, τα σωστά δεν μπορούμε να τα κάνουμε...όχι φανατικά τέλος πάντων!
Σιγουρα σωστη διατροφη και γυμναστικη βοηθανε παρα πολυ, αλλα και το μασαζ κανει και αποσυμφορηση μην το ξεχναμε αυτο!
Quote:
Originally posted by maria0026
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι καινούρια στο forum και πολύ χαίρομαι που επιτέλους θα μπορώ να μοιραστώ τον πόνο μου!
Στο κομμάτι της δίαιτας μέχρι στιγμής τα πάω καλά. Αυτό που χρειάζομαι είναι να κάνω κάτι παραπάνω.... Γυμναστήριο δεν παίζει με τίποτα, βαριέμαι φρικτά αν και χάνωντας τα κιλά, το σώμα μου έχει αρχίσει να πλαδαρεύει ακόμη πιο πολύ....και η κυτταρίτιδα ακάθεκτη!
Έχετε καμμία λύση? Μασαζ? Έχει αποτέλεσμα? Καμμία θαυματουργή κρέμα?
Kαλησπερα!
Σαν ομοιοπαθουσα εχω να σου πω οτι τελικα το μασαζ εκανε καλη δουλεια.δεν το πιστευα αλλα τελικα ηταν μια καλη λυση..Δεν ειχα χρονο για γυμναστηριο,αλοιφες δοκιμασα αλλα τιποτα,κατεφυγα στο μασαζ και η πλαδαροτητα εφυγε,μειωθηκε και η κυτταριτιδα
...φυσικα με συνδιασμο υγιεινης διατροφης ειναι ορατο και το αδυνατισμα!Κατα τη γνωμη μου δοκιμασε το!!!
Θέλω κάτι να κάνω αλλά δεν ξέρω τι? Μόνο με τη δίαιτα νιώθω οτι θα τα παρατήσω πριν φτάσω στο στόχο μου!
Ευχαριστώ!