τιποτα δεν παει χαμενο στη χαμενη σου ζωη.
το ονειρο σου ανασταινω και το καθε σου γιατι.αστα με μεγαλα γραμματα ναταλι.κατα τα αλλα βεβαια παραμενουμε αισιοδοξοι..
Printable View
τιποτα δεν παει χαμενο στη χαμενη σου ζωη.
το ονειρο σου ανασταινω και το καθε σου γιατι.αστα με μεγαλα γραμματα ναταλι.κατα τα αλλα βεβαια παραμενουμε αισιοδοξοι..
ναταλι δεν ξερω πως να μπω. αν με βοηθησεις ευχαριστως.
προσπαθω να γραφω οταν εχω κατι θετικο και αισιοδοξο να πω, για να μην ριχνω κανεναν, αλλα δεν συμβαινει συχνα..Quote:
Originally posted by NADINE
Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Σωστή!Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
αλλα σχετικο.....Quote:
Originally posted by EVI7
"θελω να ρθεις και να με βρεις ,να κατσεις να τα πουμε
πως νιωθουμε παραφορα ,πως ζουμε ετσι αδιαφορα"
που λεει και το τραγουδι.
ασχετο !
εβλεπα πριν λιγο την απαντηση του λαζοπουλου στην ερωτηση:"τι σας εμαθε η φετινη χρονια?"
απαντησε:"να δουλευεις σωστα και να μη χανεις τον στοχο.Μη κοιτας ποτε το κοντερ, κοιτα τον δρομο..."
ασχετο.....
ειναι ανισος ο αγωνας με τον εαυτο μας.
και αδικος..
Έιναι που είσαι γλυκόξινο μέλος...πρέπει κάπως να το υποστηρίξεις! :)Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10προσπαθω να γραφω οταν εχω κατι θετικο και αισιοδοξο να πω, για να μην ριχνω κανεναν, αλλα δεν συμβαινει συχνα..
ειναι ανισος ο αγωνας με τον εαυτο μας.
και αδικος..
Νομίζω ότι ο αγώνας με τον εαυτό μας είναι αέναος,δυσδιάκριτος,ανελέη τος...πολλά είναι,αλλά άνισος και άδικος,δε θα το΄λεγα...
Εμείς έχουμε το καρπούζι,εμείς και το μαχαίρι και κόβουμε όσο επιλέγουμε!
Ο αγώνας με τους άλλους είναι φορές άδικος και άνισος και όχι τίποτ'άλλο...δεν παρέχονται και οδηγίες προς ναυτιλλομένους!
Στέλνω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μου σ'όσους μάχονται τρικυμία...δική τους,αλλότρια,κάθε είδους...
EV17καλως ηρθες!!!
Σου ευχομαο εδω μεσα να βρεις αυτο που θα σε βοηθησει να συνεχισεις τον αγωνα σου και να φτασεις εκει που επιθυμεις!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
ʼσχετο....με τον Πάριο hopa τελικά τί έγινε?
τι να γινει με τον παριο? τα αναμενομενα...απλα θεος.κατι παραπανω απο ηλιος καλοκαιρινος..ασε τρελα ηταν..
moonbear χτες το chat, δεν το έκοψα εγώ. Με πέταξε έξω και δεν μπορούσα να συνδεθώ ξανά για πολλή ώρα.