2sweet2b4go10 δε ζητησα απο κανεναν να κανει κατι χωρις τη θεληση του κ εξαλλου απτο συγκεκριμενο ατομο αυτο που ζητησα και δεν απαιτησα ηταν να κανει κατι το οποιο το εχει κανει απο μονος του πολυ παλιοτερα. και δεν θεωρω οτι εκθετεις τον εαυτο σου με αυτο το τροπο εφοσον δε σε ξερει κανεις και ακομα κ να τυχει να μπει γνωστος σου στο φορουμ πρωτον δεν φαινεται το προσωπο στις φωτογραφιες και δευτερον δε κανεις κατι κακο. τα ποδια μου δε τα φωτογραφιζω γιατι ακομα κ αν μου πει καποιος "ειχα το ιδιο προβλημα με εσενα και το αντιμετωπισα ετσι" εγω θελω εικονα για να δω το πριν κ το τωρα. και ενα αλλο ατομο καπου διαβασα οτι ειχε προβλημα χαλαρωσης κ το ελυσε με στατικο ποδήλατο αλλα αυτο δε μου λεει κατι, δε με ταρακουνανε τα απλα λογια.
τελοσπαντων εχω δει φωτογραφιες ποδιών με επεμβασεις λιποαναρροφησης και δεν μου αρεσαν τα αποτελεσματα αλλα κ το "πριν" δεν ηταν σαν εμενα. ειχαν λιπος, οχι χαλαρωση και επειδη τωρα πετυχα ενα ατομο εδω που θελει να καταπολεμησει τη χαλαρωση ζητησα αν γινεται να δω αποτελεσματα. ο καθενας τωρα οτι θελει μπορει να κανει κ οτι θελει μπορει να λεει..