Quote:
Originally posted by weird
παραλλαγη.Quote:
Originally posted by liberchild
Εδώ έρχεται το σοφό \" να (το) ζει κανείς ή να μη (το) ζει ?
:P
Να το ζει κανεις ή να τον ζει (αυτο)?
ουτε,
να ζεις η να συ-ζεις??
Printable View
Quote:
παραλλαγη.Quote:
ουτε,
να ζεις η να συ-ζεις??
Εχεις δικιο...βασανιζομαι. Εκανα οτι μπορουσα να το απαρνηθω αλλα...Quote:
Originally posted by mmaria
μην βασανίζεις τόσο πολύ τον εαυτό σου, σε ένα συναίσθημα που σου δίνει καθαρά δύναμη κ λαχτάρα για ζώη, είναι κρίμα
Βλεπεις. Ειμαι φοβητσιαρα.
Λοιπον, εχουμε και λεμε. Η ζωη ειναι για να την ζουμε.
Κοστος μεγαλο, να χασεις την αγαπη σου.Quote:
να σου πώ την αλήθεια, ένιωσα, έζησα κάτι που με απογείωσε, που δεν είχε λογική, ούτε όρια. το κόστος μεγάλο, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι δίπλα σε αυτόν που πραγματικά αγάπησα, αλλά ξέρεις κάτι χαίρομαι που άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο κ μπόρεσα κ το έζησα.
τώρα το μόνο που μου μένει, ωραίες αναμνήσεις, δυνατά συναισθήματα κ ευχαριστώ την πλάση γύρω μου που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να ζήσω κάτι τόσο μοναδικό.
Θελει τολμη κι αρετη να επιλεγεις. Μπραβο Μαρια μου.
αν ήταν στο χέρι μου να επιλέξω καλή μου weird δεν θα τον άφηνα..
αλλά οι συνθήκες κ οι καταστάσεις, πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε αυτό που θέλουμε
κάτι τόσο όμορφο, είναι πολύ δύσκολο να είναι κ αληθινό, να το πώ καλύτερα, να γίνει πραγματικότητα
αλλά πιστεύω απόλυτα πως τέτοιες καταστάσεις στην ζωή μας είναι σπάνιες κ πρέπει πολύ απλά να αρπάζουμε την ευκαιρία κ να ζούμε κάθε στιγμή που μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους, πριν να είναι αργά κ τώρα που μπορουμε
Επελεξες να το ζησεις.
Ξεροντας, διαισθανομενη το ρισκο.
Το θεωρω μεγαλη αποφαση.
Περα απο αυτο, νομιζα οτι χρειαστηκε (προκειμενου να το ζησεις) να μην εισαι μαζι με καποιον που αγαπουσες.. γιατι αλλο παθος, κι αλλο αγαπη.
όλα μαζί ένας έρωτας μοναδικός, απόλυτος..
όλα αυτά που περιγράφεις ξεκινόντας
αυτό είναι το συμπέρασμα, επιλέγουμε να ζούμε κ ας πονέσουμε, δεν θα γνωρίζαμε αν δεν δίναμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να αφεθεί
γι\'αυτό μην περιπλέκεις ότι είναι απλό
κ μην απλοποιεις ότι είναι περίπλοκο
να είσαι καλά κ αποφάσισε ότι θεωρείς πιο σημαντικό για εσένα
πρεπει να φύγω, γειά
\" Έκλεισα τα μάτια και αφουγκράστηκα προσεκτικά τους επιγόνους του Σπούτνικ, που ακόμη και τώρα έκαναν το γύρο της Γης, έχοντας τη βαρύτητα μοναδικό δεσμό τους με τον πλανήτη. Μοναχικές μεταλλικές ψυχές στο αδιατάρακτο σκοτάδι του διαστήματος, συναντιούνται, προσπερνούν η μία την άλλη και χωρίζουν για να μην ξανασυναντηθούν ποτέ πια.\"
Χαρούκι Μουρακάμι, \"Σπούτνικ αγαπημένη\"
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
παραλλαγη.Quote:
ουτε,
να ζεις η να συ-ζεις??
να συζείς με τον κατάλληλο
Υπεροχο! Ω! Σ ευχαριστω:)Quote:
Originally posted by OneiroPauL
\" Έκλεισα τα μάτια και αφουγκράστηκα προσεκτικά τους επιγόνους του Σπούτνικ, που ακόμη και τώρα έκαναν το γύρο της Γης, έχοντας τη βαρύτητα μοναδικό δεσμό τους με τον πλανήτη. Μοναχικές μεταλλικές ψυχές στο αδιατάρακτο σκοτάδι του διαστήματος, συναντιούνται, προσπερνούν η μία την άλλη και χωρίζουν για να μην ξανασυναντηθούν ποτέ πια.\"
θα το παρω οπωςδηποτε να το διαβασω...
Μοναχικες μεταλλικες ψυχες στο αδιαταρακτο σκοταδι του διαστηματος, συναντιούνται, προσπερνουν η μια την αλλη για να μην ξανασυναντηθουν ποτέ πια....
Συναντιούνται, αγκιστρωνονται η μια απο την αλλη, για να μην χαθουν ποτε πια.
Συναντιουνται με πονο και χαρα γιατι εστω για τη στιγμη ενος δευτερολεπτου εσπασαν το αδιαταρακτο σκοταδι.
Κι επειδη μπερδεψανε το τωρα με το για παντα, θαρρουν πως βλεπουνε την λαμψη, κι οταν εκεινη εχει πια φυγει.
Μοναχικες βαριες ψυχες!
θαρρειτε πως γεμισατε ελαφραδα. Κι αν δεν το καταλαβατε, γι αυτο το συναπαντημα πορευεστε. Το αλλοτε βαθυ, αλλοτε ρηχο κι αλλοτε οδηνυρο μα αν θες το τοσο σπιθηροβολο.
Ανθρωποι.
αυτη σου η κουβεντα μου εχει μεινει μην περιπλεκεις οτι ειναι απλο και μην απλοποιεις οτι ειναι περίπλοκο.Λογια βαρια, σημαντικα.Quote:
όλα μαζί ένας έρωτας μοναδικός, απόλυτος..
όλα αυτά που περιγράφεις ξεκινόντας
αυτό είναι το συμπέρασμα, επιλέγουμε να ζούμε κ ας πονέσουμε, δεν θα γνωρίζαμε αν δεν δίναμε στον εαυτό μας την ευκαιρία να αφεθεί
γι\'αυτό μην περιπλέκεις ότι είναι απλό
κ μην απλοποιεις ότι είναι περίπλοκο
να είσαι καλά κ αποφάσισε ότι θεωρείς πιο σημαντικό για εσένα
πρεπει να φύγω, γειά
Νομιζω οτι συχνα ωστοσο δεν υπακουω σε αυτο το μην.
Οχι τοσο συνειδητα, μα ασυνειδητα. Ετσι εμαθα, να μπουρδουκλωνομαι και να εθελοτυφλω. Μηχανισμος ειναι κι αυτος.
Λοιπον καλη μου σ ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσες.
Ηδη, αρκετα ειναι αυτα που σκεφτηκα.
να σαι καλα!
Ενταξει. Τωρα θα πω μια χαζη μου σκεψη.
Κι αν εκεινος με θελει μονο για την πλακα του?
Αχ, ποσο σοφοι μπορουμε να ειμαστε με ολους τους αλλους και ποσο κουτοι με τον εαυτο μας!
Κι αν εκεινος απλα θελει να παιξει?
Κι αν εκεινος θελει απλα σεξ?
Αν δεν το βλεπει οπως εγω?
Που την εχω πατησει για τα καλα.....
Quote:
Originally posted by OneiroPauL
Anathema-alternative 4
1. Shroud Of False
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don\'t understand
[Lyrics & Music: D.Patterson]
http://www.youtube.com/watch?v=8ASC8KP6uCA
http://www.youtube.com/watch?v=W-TJxj1YVy0
Αυτο μου ηρθε στο μυαλο.
μην νομίζεις πως εγώ δεν τα περιπλέκω, αλλά προσπαθώ να το κάνω πράξη.Quote:
Αχ, ποσο σοφοι μπορουμε να ειμαστε με ολους τους αλλους και ποσο κουτοι με τον εαυτο μας!
δεν είναι καθόλου χαζή η σκέψη σου κ εμένα μου έχει περάσει κ μου περνάει κάθε φορά απ\'το μυαλο που θα τσιμπηθώ με κάποιον, μην κοιτας που με βρίσκεις σε ολοκληρωτική φάση αδιαφορίας, βρίσκομαι σε στάδιο που δεν με αγγίζει τίποτα κ είμαι τόσο χάλια που δεν μπορώ να σταθώ ούτε στα πόδια μου. Όμως αυτό το σκίρτημα που περιγράφεις, είναι κάτι σαν ανεκπλήρωτο όνειρο για μερικούς, αν είναι η αλήθεια σου αυτή κ πως γνωρίζεις ότι αυτό που φαντάζεσαι εσύ τόσο όμορφο κ ωραίο θα είναι όντως; δεν μπορείς να γνωρίζεις αν δεν ρισκάρεις κ τοποθετείς ταμπέλες στοπ σε όλους τους δρόμους σου. κ για να αποφύγεις το μεγάλο άδειασμα κ την ολοκληρωτική καταστροφή που επιφέρει συνήθως κάτι τέτοιο, προχώρα αργά κ με σταθερά βήματα για να μπορέσεις να ανακαλύψεις την κρύβεται πιο μέσα.
Quote:
Τις απαντήσεις σου θα τις πάρεις στο...κρεββάτι....
Εκεί θα τα \"δεις\" όλα....
Μη ξεκινάς με διαπραγματεύσεις, είπαμε.....ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΕΙΣ.
Ζήστο με όση δύναμη μπορείς και αν δεν το καταλάβει, κακό του κεφαλιού του, δεν άξιζε.....
Εσύ όμως δεν θα έχεις δειλιάσει....
Καλά τα λέει η Θεοφανία. Άφησε λίγο τον εαυτό σου ελεύθερο και ανοιχτό ...και να χάσεις κάτι θα έχεις κερδίσει περισσότερα ...Βέβαια και γώ που λέω έτσι, δεν τον αφήνω και πολύ ελεύθερο τον εαυτό μου, αλλά δε σημαίνει οτι κάνω σωστά.