-
γειααα σε ολους!!!
και εγω δηλωνω δυναμικα το παρον μου εστω, και αργοπορημενα..
η βλακεια ηταν οτι ειχα πολυ τρεξιμο αυτες τις μερες..μετακομησεις...καινο� �ργια σχολη..κτλ κτλ
δεν εμπαινα πολυ..κυριως σας διαβαζα..
αυτα απο μενα και ελπιζω να μην ξαναχαθω....φιλακια!!! χχχχχχχχχχχχ :)
-
εν τω μεταξυ ι ζυγαρια εδεικσε και 2 κιλλακια κατω με ολο αυτο το περα δωθε των τελευταιων ημερων ...επιτελους κατι ευχαριστο!!!
-
επιστροφή λέμε άντεεεεεεεεε Παρούσα!!!! πάμε! άλλο ένα γύρο! :)
-
Καλημέρα και απο μένα παιδιά. Παρούσα και γω στην παλιο(καινουργιο) παρέα!!
-
kalimera
kala eimai trexo trexo pizo trexooooo
alla ithiko akmaiooo
-
και εγω μαζι σας ειμαι καθε βραδυ....
-
καλημερααααααααα
εχασα και αλλο κιλαακιιιι με τροπο χωρις κοπο.......
μιλαγα με ενα φιλο μουυ και μου πε οτι εχασε σε ενα χρονο και κατι 72 κιλααα.............και στα δικα μας
στη αρχη βεβαια ειχε προβληματα το κανε στον γαβριηλ και επαθε εσωτερικη αιμοραγια αλλα τωρα ειναι μια χαρα να τον δειτε αναζογωνησηηηη
-
Ελπίζω να είναι καλά και στην υγεία του...
Δεν αξίζει η απώλεια αν είναι να προκληθούν σημαντικές βλάβες στην υγεία σου...
Εγώ να μην ακούω για Γαβριήλ...Έχω άσχημη εμπειρία από τον δακτύλιο του...
-
-
καλημέρα..παρούσα!!βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι μπαίνω κάθε μέρα αλλά δεν
γράφω τίποτα..απλά διαβάζω..πλέον από 80 είμαι 62-63 και όλα καλά..έχω κάποια
υπερφαγικά επεισόδια (δεν κάνω και δεν έχω κάνει ποτέ εμετό) αλλά δεν με παίρνει από
κάτω...όλα καλά λοιπόν..φιλάκια σε όλους!!!!
-
Καλησπέρα κι από μένα!!!
Έιμαι καινούρια στη παρέα και από εδώ και πέρα θα τα λέμε συχνά. Καλό κουράγιο στην προσπάθειά μας!!!
-
-
Καλησπέρα σε ολη την ωραία παρεα σας! Κι εγώ πρόβλήμα με πολλα περιττά κιλά. Ξεκίνησα στίς 3/12 και ελπίζω με την βοήθεια σας να συνεχίσω για πολλούς μήνες... Κάνω δίαιτα με θερμίδες.
΄Καλή επιτυχία σε όλους μας!
-
Ως αυτοχρισμένη γραμματέας αυτής της καταμέτρησης καλωσορίζω όλα τα νέα μέλη του φόρουμ μας
με την ευχή να βρείτε εδώ την πληροφόρηση και τη στήριξη που χρειάζεστε,ώστε να πραγματώσετε το όνειρο σας!
Λυπάμαι που κάποιοι απουσιάζουμε καιρό,αλλά όλοι περνάμε τις φάσεις μας πού και πού...λιγότερο ή περισσότερο συχνά...
Ομολογώ πως μου λείπουν πολύ οι πρώτες μου παρέες εδώ μέσα,τα τσατ μας,ο ενθουσιασμός που βρεθήκαμε,όλα μας...
Η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων άφησε και εδώ τα σημάδια της...Το αποδέχομαι όπως και όλα άλλωστε στη ζωή...
Ελπίζω κάποτε να συναντηθούμε και πάλι(εδώ μέσα,σε κάποιο καφέ,κάπου...)και ο χρόνος να έχει υπάρξει καλός μαζί μας!
Να είστε όλοι καλά,παλιοί αγαπημένοι μου,όπου κι αν είστε,με ό,τι κι αν καταπιάνεστε...
-
πάμε μία νέα καταμέτρηση!!!! άντε παιδιάααααα!!! ανασύνταξη!