Αχ μικρή μου... νιώθω πως είμαι εσύ!!! Καταλαβαίνω απόλυτα και την ταραχή σου λόγω ιού και λόγω αβεβαιότητας!!! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά, αποδέξου τα και θα δεις πως σιγά σιγά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Για το μέλλον θα σου πρότεινα να βρείς σε πρώτη φάση μια δουλειά και μετά κοιτάς και για μεταπτυχιακό. Η φίλη μου το αντιμετώπισε και αυτή με λειζερ και τώρα είναι μια χαρά! Αλίμονο αν δεν το ξεπερνούσε! Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, θεραπεύεται, μην ανησυχείς τόσο! Και ό,τι και να δείξει το παπ, μη τρομοκρατηθείς! Θα κάνεις τις θεραπείες σου και όλα θα πάνε καλά. Να ξέρεις πως υπάρχουν πολύ χειρότερα γυναικολογικά προβλήματα, να λες πάλι καλά που σε βρήκε αυτό και όχι κάτι χειρότερο... Κι αν φοβάσαι για καρκίνο, σκέψου πως υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά λόγω κάποιας πάθησης! Τα κονδυλώματα δεν σε εμποδίζουν σε απολύτως τίποτα να κάνεις παιδιά, μπορείς κανονικότατα. Και εμένα, προσωπικά, ο γυναικολογικός καρκίνος (τα κονδυλώματα για τέτοιου τύπου κατηγορούνται) δε με φοβίζει σχεδόν καθόλου! Διότι, ακόμα και αν μου παρουσιαστεί, θα είναι σε μεγάλη ηλικία, οπότε και η αφαίρεση δε θα με νοιάζει. Αν το καλοσκεφτείς υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό... Μέχρι τότε και παιδιά θα έχω κάνει και δε θα με νοιάζζει. Απόλαυσε την ζωή σου, αποδέξου τις αλλαγές, καλές και κακές, ως ένα απαραίτητο κομμάτι για την εξέλιξή σου και θα δεις πως όλα τελικά στη ζωή ρυθμίζονται και ελέγχονται με λίγη υπομονή και δύναμη! Έχεις και έναν σύντροφο και είστε καλά, σε περιμένουν πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή σου, αυτό να ξέρεις! Και στα λέει μια κοπέλα που αν διαβάσεις ποστ μου προ μηνός θα πεις αποκλείεται να είναι η ίδια... και όμως... έπρεπε να με ταλαιπωρήσει μια κατάθλιψη, να κοντέψω να τινάξω όλη μου τη ζωή στον αέρα για να πω \'\'οκ! Τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε, αλλά εγώ τί θα κάνω για αυτό;\'\' Και όταν στην ζωή μας μπαίνουν και κάποιο αστάθμητοι παράγοντες (όπως π.χ. μια ασθένεια) καλό είναι να προσαρμοζόμαστε με αυτήν και να λέμε \'\'οκ, έχω αυτό, για αυτό από εδώ και πέρα θα φροντίσω να...\'\'.
Χαλάρωσε, είσαι τόσο νέα και τα καλύτερα ακόμη δεν έχουν έρθει! Σκέψου πως έχεις έναν υπέροχο σύντροφο και απόλαυσε τον έρωτα μαζί του, όπως και πριν διαγνωστεί ο ιός... όλα θα πάνε καλά!