:) Έτσι σε θέλω,IreneK μου! Να μας κρατάς ενήμερους,ε; ʼντε,με το καλό,κοπελάρα μου!
Printable View
:) Έτσι σε θέλω,IreneK μου! Να μας κρατάς ενήμερους,ε; ʼντε,με το καλό,κοπελάρα μου!
Ειρηνη με λενε!!!
Το ειπα στον ψυχιατρο μου και μου ειπε οτι επειδη εχω οριακη διαταραχη προσωπικοτητας (borderline personality disorder) η διατροφικη διαταραχη ειναι μεσα σε αυτο, δηλαδη μερικα ατομα που εχουν αυτη τη διαταραχη, εχουν και καποια διατροφικη διαταραχη. επισης μου ειπε οτι οι εμετοι ειναι μια απτις εμμονες μου και οτι μετα απο λιγο καιρο μπορει να μου φυγει. μου ειπε να το σταματησω απο μονη μου. εγω δεν μπορω να το σταματησω. Επειδη περιμενω τηλεφωνημα απτο Αιγηνιτειο για να παω για ομαδικη θεραπεια για την οριακη, μου ειπε ο γιατρος μου να μην τα κανω ολα μαζι. Οποτε μετα απολα αυτα, εννοουσε να μην παω στο Ανασα. Δεν ξερω τι να κανω...
θα ακολουθησεις τις συμβουλες του γιατρου.
πρωτα να επισκεφθεις το αιγηνιτειο αφου περιμενεις τηλεφωνο και οταν ολοκληρωθουν οι συνεδριες βλεπωντας και κανωντας για το ανασα.
μακαρι να ξεμπερδεψεις με τα προβληματα και να χαρεις την ζωη σου στο επακρο!
αντε να πανε ολα καλα.
ειμαι στην λιστα αναμονης εδω και ενα μηνα.αν δεν με καλεσουν?
θα σε καλεσουν αλλα δυστυχως ολα αυτα τα κεντρα στην Ελλαδα εχουν πολύ μεγαλη λιστα αναμονης. ειμαστε πολλοι οι παθοντες και λιγοι οι θεραποντες...θελει πολυ υπομονη το πράγμα.
τουλαχιστον να δεις καποια βελτιωση....
IreneK μου,ξεφεύγουμε,βλέπω πάλι...Σε έχει καταβάλει το άγχος και οι αρνητικές σκέψεις...
Όπως βλέπεις,η διαδικασία είναι κοινή για όλους και δυστυχώς περιλαμβάνει ενοχλητική αναμονή...
Μην ακυρώνεις τα βήματα σου!Έχεις τον ψυχίατρο σου,έκλεισες ένα ραντεβού,κάνεις δηλαδή τις σωστές κινήσεις.
Αξιοποίησε όσο μπορείς το διάστημα αυτό ώστε να βάλεις σε μια σειρά όσα σου συμβαίνουν αντί να σκορπίζεσαι...
Είμαστε πάντα εδώ να σε ακούμε,ο,τιδήποτε κι αν είναι αυτό,αλλά δε νομίζω να σου κάνει καλό αυτός ο πανικός κι η αρνητικότητα.
το ξερω δεν μου κανει καλο. θα προσπαθησω να μην ειμαι αρνητικη. αν στο Αιγηνιτειο δεν με καλεσουν συντομα, και τα πραγματα εχουν γινει χειροτερα με την διατροφικη διαταραχη μου, τοτε θα ξαναμιλησω με τον ψυχιατρο μου για το Ανασα.
κοριτσάκι μου άκου τον γιάτρο σου και ακολούθησε τη θεραπεία σου.. και μη σου γίνεται εμμόνη η πιθανότητα να πάσχεις απο βουλιμία . . είναι όντως χαρακτηριστικό των borderline να εμφανίζουν διατροφική διαταραχή, δεν σημαίνει όμως κατι αυτό γι'αυτό μην ασχολείσαι με το σύμπτωμα αλλά με την αιτία.. Ετσι κι αλλιώς η βουλιμία είναι ψυχογενούς φύσεως διαταραχή..οπότε αν πηγαίνεις στις συνεδρίες σου και ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου θα έρθεις σύντομα σε μια σχετική ισσοροπία και θα είναι ευκολότερο να έχεις μια πιο υγιή συμπεριφορα απέναντι σε πολλά ζητήματα που σε αχγώνουν και σε κάνουν να νιώθεις πως χάνεις τον έλεχγο..Στο λέω με αγάπη.. ...ίσως να κάνεις και άσχημα που μπαίνεις και εδώ στο φόρουμ και ζητάς με τόση αγωνία να σου κάνουν οι άλλοι διάγνωση.. άκου τον γιατρό σου... 'να προσέχεις μου θυμίζεις των εαυτό μου σε αρκετά μικρότερη ηλικία .. άφησε φόβο και άχγος δεν κινδυνεύεις και δεν απειλέισαι απο τίποτα.. ήρεμησε και όλα θα πάνε καλά.:)
μα δεν πηγαινω σε καμια συνεδρια, απλα βλεπω τον γιατρο μου μια φορα τον μηνα και αν.
ok. just listen to him and do what he tells you to do.
Irenek,
αν κατάλαβα καλά: πηγαίνεις μια φορά το μήνα στον ψυχίατρό σου για να σου γράφει φάρμακα; Για την οριακή και τη διατροφική διαταραχή δεν κάνετε κάποια θεραπεία;
μονο για τα φαρμακα παω. δεν κανω καμια θεραπεια. περιμενω να με παρουν απτο αιγηνιτειο.
σκεφτομαι αν με παρουν απτο ανασα να κλεισω ραντεβου, δεν μπορω να περιμενω να με παρουν απτο αιγηνιτειο.