Καλησπέρα σας!!!
Κατ'αρχήν να πω ότι κάποια στιγμή κι εγώ ήμουν ανάμεσα στο δίλημμα να πρέπει ή όχι να πάρω αυτά τα χάπια για να μειώσω τα 82 κιλά μου.Επηρεασμένη από την κολλητή μου που για να ρίξει τα 75 κιλά της τα πήρε τα χάπια, το σκεφτόμουν κι εγώ!Δεν τα πήρα τελικά μετά από παρότρυνσηυ του φίλου μου διότι όπως πολύ σωστά μου είπε θα ήμουν αδύναμη να πάρω χάπια για να μου κοπεί η όρεξη.Αν ήταν λιποδιαλυτικά, τότε ίσως και να ήταν καλό.Αλλά τη δουλειά που μπορεί να κάνει ο εγκέφαλος ας μην την αγοράζουμε από αλλού.Με σωστή διατροφή και πολλή-πολλή διάθεση έχω πέσει στα 77 και αισθάνομαι όμορφη, γερή και λαμπερή.Αν μάθουμε όλοι να ελέγχουμε αυτά που τρώμε και να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας στοιχεία της μεσογειακής διατροφής (που τα δίνει απλόχερα η χώρα μας άλλωστε) δεν θα χρειαστούμε ποτέ σκευάσματα.Συν το ότι το παραμικρό κιλό που θα χάνεται θα είναι αποκλειστικά δικό μας κατόρθωμα και θα έχει χαθεί με ορθόδοξο και υγιή τρόπο.Πάντως, σχετικά με την κολλητή μου μουθ ανέφερε ότι είχε ζαλάδες και αυπνία, τίποτα άλλο.Α, και λίγη ανακατωσούρα στο στομάχι.Έχει χάσει όμως πολλά κιλά.Μετά όμως, τι?Όλη της τη ζωή με χάπια θα είναι?Σιγά σιγά και σωστά το λίπος φεύγει.Και δεν χαραμίζουμε και τον εαυτό μας!!!