-
Πολύ χαίρομαι που είμαστε καλά,αστερόσκονη μου...είχα αγωνία μέχρι να μπεις...τάχα γιατί,θα μου πεις;
Ίσως επηρεάστηκα από τις χθεσινές παρεξηγήσεις και εντάσεις σε ένα άλλο τόπικ...Κακώς,βέβαια...
Κι έχεις δίκιο...μάλλον συμπληρωματικά λειτουργήσαμε παρά διαφωνήσαμε...
Λυπάμαι που σ'έβαλα στη διαδικασία επεξήγησης των αυτονόητων...
Ασφαλώς ο κοινός στόχος μας ενώνει και ο,τιδήποτε τυχόν βοηθά είναι καλοδεχούμενο
και στα πλαίσια αυτά δικαίως νιώθεις όμορφα για την αστερόσκονη,που σκόρπισες!
Προσωπικά πιστεύω σε μια ολιστική αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών μας,
αλλά το θέμα είναι να βρει ο καθένας το δικό του δρόμο ίασης κι ανακούφισης,
το οποίο κι εύχομαι για όλους μας! Φοράμε το πλατύτερο χαμόγελο μας και συνεχίζουμε! :)
-
Νadine,χωρις καμια διαθεση να σε κολακεψω,θεωρω πιθανοτερο να παντρευτω αυριο το πρωι εναν σαουδαραβα μεγιστανα με πετρελαιοπηγες,παρα να παψω να σε θαυμαζω.
Εισαι υπεροχη,εχεις τοσο ομορφο ψυχικο τοπιο,τοση δοτικοτητα,που αποτελεις παραδειγμα προς μιμηση γλυκυτατη ψυχη...Παιζει να σε γνωρισω καποτε;(Γιατι ρε γ@μ...να μη μενω Σαλονικη;)
Αστεροσκονη,χειριζεσαι πολυ ομορφα το λογο και συν τοις αλλοις οι παρατηρησεις σου ειναι μεστες και δειχνουν οτι τα συμπερασματα σου προερχονται απο προσωπικη εμπειρια και εξονυχιστικη ενδοσκοπηση.Μπραβο σου και να εισαι παντα τοσο γεματη αισιοδοξια:)
Δεν διαφωνησατε βασικα,βρηκατε χρυση τομη,αναμεσα στην ακρατη αισιοδοξια και στην αναγκη να συνοδευεται αυτη απο γνωση.Εγω βρισκω στο λογο ολων σας στοιχεια που με βαζουν σε διαδικασιες χρησιμες.Γι αυτο και για αλλα,για την προσπαθεια ολων σας να βοηθησετε και να βοηθηθειτε,σας λεω ενα μεγαλο ευχαριστω.Κραταω το χαρτη,κραταω και ενα φαναρι(χαχα)να ψαξω να βρω τη γνωση τη ρημαδα,περπαταμε μαζι...Μουατς(αυτο ητανε φιλι,lol).
-
Ναντίν μου, δεν με έβαλες σε κασμία διαδικασία....Ήθελα να καταλάβεις τον τρόπο σκέψης μου γιατί μόνο αν καταλάβουμε τι προσπαθεί να μας πει ο άλλος μπορούμε και να το αξιολογήσουμε στην προσωπική μας ιστορία...Χαίρομαι πολύ που -όπως είπες- προχω ράς με χαμόγελο...Μακροπρόθεσμα θα συνειδητοποιήσουμε όλοι όσοι τώρα χαμογελάμε, πόσο μας βοήθησε...
Sabe, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, που δεν δίστασες να τα γράψεις...Σκοπός όλων μας είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλον με τους τρόπους και τα μέσα που διαθέτει, κι εσένα οι όμορφες κουβέντες σου με βοήθησαν σήμερα να ξεκινήσω άλλη μία υπέροχη μέρα...
Να είμαστε πάντα καλά και....να χαμογελάμε!!!!
-
Που είναι το Ναντινάκι σήμερα ???? Ξέρεις κανείς.... νομίζω ότι μου λείπει.... ελπίζω να είναι καλα
-
Αχ,Θεέ μου! Με σκλαβώνετε! Αλαλουμένια μου,αλήθεια σου έλειψα; :)
sabe μου,τι υπέροχα λόγια είναι αυτά; Δεν ξέρω αν αξίζω όσα μου απέδωσες,αλλά κολακεύομαι πολύ και συγκινούμαι...
(Με την προϋπόθεση βέβαια πως δεν ετοιμάζεσαι τώρα για το μπάτσελορ πάρτυ του αυριανού σου γάμου με τον σαουδάραβα!)
Ασφαλώς και θα συναντηθούμε!Είσαι νέο μέλος κι ίσως δεν έχεις ενημερωθεί για το event of the year-party του Αλαλουμακίου!
Αλλά και πριν από αυτό,επειδή κάποια στιγμή σκοπεύω να κατέβω Αθήνα,θα σ'ενημερώσω αν είσαι διαθέσιμη για καφεδάκι.
Το κρίμα είναι που μέχρι πρόσφατα ερχόμουν Αθήνα στο γιατρό μου κάθε ενάμισυ μήνα...Εννοείται,άμα ανέβεις εντωμεταξύ...
Είναι τόση η ζεστασιά που εκπέμπετε,που το φόρουμ,πέρα απ'όλα τ'άλλα,έγινε για μένα γλυκιά εξαρτησιογόνα συνήθεια...
Είστε όλοι (κάποιοι λίγο περισσότερο,ομολογώ) η αγαπημένη διαδικτυακή μου οικογένεια!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!
Να είστε πολύ πολύ καλά και να σας προσέχετε,γιατί,ανάμεσα στα άλλα,μου είστε κι εμένα πολύτιμοι!Φιλάκιαααα
-
Καλησπέρα!!!Σήμερα ήρθε η διαιτολόγος στο σπίτι και κάναμε ζύγισμα και λιπομέτρηση...Με έδειξε 75,4 κιλά.Θεωρεί ότι είμαστε σε καλή απώλεια δεδομένου ότι την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα μία πολύ δυνατή ίωση με πολύ υψηλούς πυρετούς και πήρα αντιβίωση και άλλα πολλά χάπια...Και επειδή ήμουν πολύ αδύναμη, με ταίζανε¨διάφορα εκτός δίαιτας...Πάντως χαίρομαι έχω 4-5 χρόνια να δω αυτά τα κιλά...Όμως έχω τρέξιμο!!!Το επό0μενο Σάββατο που θα ξαναέρθει πρέπει να είμαι 74,4 αλλά εγώ θέλω να είμαι 74!!!Θα τα καταφέρω ελπίζω...Τρέξιμο λοιπόν γιατί οριακά προλαβαίνουμε τα 60 τέλος Μαρτίου...Οριακά!!!!Ας ΤΡΈΞΩ ΛΟΙΠΌΝ...φΙΛΙʼ!!!!
-
Kαλημερα Αsteroskoni,τι κανεις;Περαστικα σου.Κι εγω ταλαιπωρηθηκα για κανα-δυο βδομαδες απο ιωση,χωρις αντιβιωση την εβγαλα,ευτυχως.Τι οριο εχεις βαλει χρονικο για να πιασεις τα 60;Με ενα κιλο την εβδομαδα σου εχει πει η διαιτολογος σου;Tελικα,αυτο λενε ολοι οτι ειναι το ιδανικο!Ετσι δεν τα ξαναπαιρνεις μετα,ειναι ταυτοχρονα και σταθεροποιηση,λεω σωστα;Σε βλεπω πολυ αποφασισμενη και χαιρομαι,παιρνω κι εγω κουραγιο.Ειμαστε περιπου και στα ιδια κιλα,αντε καλη επιτυχια κοπελλα μου!:)
-
Oυπς,ξεχασα να πω κατι στο Ναντινακι,οποια ανεβει η κατεβει πρωτη,ειδοποιει την αλλη για να συναντηθουμε για καφεδακι.Τι καλα!!!Αλαλουμ,το ιδιο ισχυει και για σενα μαναρι μου!Σας φιλω γλυκα...:)
-
Λοιπόν το πάρτι θα το κάνω σε παραλία, οπότε πρέπει να είναι καλοκαίρι, οπότεςςςς βάζω στόχο για καλοκαίρι...
Ναντίν κοίτα μην κατέβεις Αθήνα και δεν σε δω, θα σε σφάξω από μακριά.....
Sabe έχε το νου σου μην μας τη σκάσει......
-
Αστερόσκονη, μπράβο τα πας πολύ καλά, ζηλεύω τα κιλά σου... νομίζω ότι στο έχω ξαναπεί.... Μπράβο ξανά κοριτσάρα, συνέχισε έτσι και το καλοκαίρι στο παρτι μου θα έρθεις με σέξι μαγιό....
-
Αστερόσκονη,εύχομαι από καρδιάς να πετύχεις το στόχο σου,αλλά και στα 60 κιλά αν δε φτάσεις σε ενάμισυ μήνα
(μεταξύ μας,είναι λιγουλάκι υπέρμετρα απαιτητικό αυτό,δεδομένου ότι είσαι πολύ κοντά στο ιδανικό σου βάρος)
θα είσαι πάρα πολύ κοντά στον ποθούμενο αριθμό και σίγουρα θ'απολαύσεις στο μέγιστο αυτό που τέλη Μαρτίου θα συμβεί!
sabe μου,ασφαλώς και θα είμαστε σε επαφή για την πρώτη δυνατότητα συνάντησης!(Αλαλούμ κι εσύ μαζί!)
Εκτός αν μας ξεχάσεις εντωμεταξύ και χαθείς,καθώς έχεις λίγα κιλάκια να χάσεις...Αν το βαστάει η καρδιά σου...
Πάντως ήδη προσπαθώ να πείσω την παρέα μου να κατέβουμε Αθήνα το τριήμερο στις απόκριες,
αλλά μάλλον καταλήγουμε στα Ζαγοροχώρια...Κάτι πάντως θα κάνουμε μέσα στην άνοιξη...
Αλαλουμίδιο,δεν αρχίζεις από τώρα το σφάξιμο,λέω εγώ, μπας και επιταχυνθεί το σουλούπωμα μου,
γιατί διαφορετικά με βλέπω να παρακολουθώ το πάρτυ σου από τη θάλασσα μέσα(σημαδούρα:το πάρτυ είναι εδώ!)
κι όχι τίποτ'άλλο θα μουλιάσω επικίνδυνα μέχρι να τελειώσει κι αδειάσει η παραλία για να μπορέσω να βγω...
Αλήθεια,αδειάζουν ποτέ οι παραλίες στην Αθήνα;Ελπίζω να μη χρειαστεί να γυρίσω στη Θεσ/νίκη κολυμπώντας!
Αχ! Αχ! Αχ!Αλαλούμ! Εσύ και οι επιθυμίες σου!
-
Λογικό να σου φαίνεται υπέρμετρα απαιτητικό αυτό Ναντίν μου, αφού κατά λάθος αντί για Μαιο έγραψα Μάρτιο!!!!Μακάρι να γινότανε Μάρτιο...Sabe μου ναι, η διαιτολόγος μου και πρωην συμμαθήτριά μου, μου έχει πει ένα κιλό την εβδομάδα...Στατιοστικά, τόσο περίπου χάνω...Κάποια εβδομάδα λίγο περισσότερο, κάποια άλλη λίγο λιγότερο...Αλαλουμάκι, το μαγιώ το έχω ήδη αγοράσει...και είναι....πολύ πολύ πολύ όμορφο!!!Μακάρι να μπορέσω να το βάλω επιτέλους!!!!Πάντως το πάρτυ σου πρέπει να γίνει στόχος για όλους...όχι υποχρεωτικά όλες να είμαστε κορμάρες μέχρι τότε (Ναντινάκι!!!) αλλά να έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο...Μπορούμε...Δεν μπορούμε???Μπορούμε!!!Ας συνεχίσουμε λοιπόν να μικραίνουμε, να μικραίνουμε, να μικραίνουμε...
-
Xα, χα.... έχεις πλάκα Ναντίν, μην ανησυχείς γιατί δεν βλέπω να φτάνω τα 69 το καλοκαίρι... αν πάλι τα φτάσω για χάρη σου κάνω το πάρτι και στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη....
Αστερόσκονη, ήμουν σίγουρη ότι έχεις ήδη το μαγιό.......
-
Αυτό το εκλαμβάνω ως δήλωση και πωρώνομαι τώρα!Λοιπόν!Το πάρτυ θα γίνει εδώ και μας χωρίζουν μόνο 16,5 κιλά!
Το'χουμε!Το'χουμε!Λοιπόν,Αλ� �λούμ,σ'έχω πλέον κι επισήμως αναλάβει!Θα γίνω η σκιά σου για τους επόμενους μήνες,να ξέρεις!
Κανόνισε την πορεία σου,αν θέλεις να γλυτώσεις από μένα,αλλιώς θα με σέρνεις στην αιωνιότητα...Να μη σου θυμίσω το βάρος μου,ε;
-
Ωχ, μάλλον την πάτησα με τη Θεσσαλονίκη, δεν πειράζει όμως έχω να ανέβω πάνω πολλά χρόνια, είναι μία ευκαιρία να ανέβω λοιπόν, γιατί μου αρέσει και πολύ και έχω και ωραίες αναμνήσεις.....