Νadine,να τη δειρω κι αυτη μολις εμφανιστει,για να μαθει να μη χανεται?Με αφηνετε καλη μου κυρια?lol,mariaki,ετοιμασου ε?Δωσε το παρον γιατι θα αγριεψω,χιχι!
Printable View
Νadine,να τη δειρω κι αυτη μολις εμφανιστει,για να μαθει να μη χανεται?Με αφηνετε καλη μου κυρια?lol,mariaki,ετοιμασου ε?Δωσε το παρον γιατι θα αγριεψω,χιχι!
Μείνε ήσυχη,Σαμπίνα μου.Το σημείωσα στη λίστα μαζί με το "γάλα,τυρί,ρύζι,Καμπά"!
Αν και μεταξύ μας,δεν είναι και πολύ δημοκρατικό αυτό που κάνουμε,που απαιτούμε αναφορά και παρουσία...
Αλλά,όσο έρχονται και κάθονται απέναντι από τον προβολέα,σιγά μη σβήσουμε εμείς το φως...Σσσσσς!Μη μας ακούσουν κι επαναστατήσουν!
Xαχα,ναι,κατω απο τα φωτα,στο κεντρο της πιστας,αχ τι ωραια εικονα,στη ντισκομπαλα απο κατω και γρηγορα,κανει και υπεροχες αντανακλασεις στην ψυχολογια μας η εκθεση μας,ε?Δεν τα καταπιεζουμε τα κοριτσακια μας,απλα να ειναι καλα να μαθαινουμε,ελπιζω να μη μας παρεξηγουνε.Φιλακια στελνω σε ολα τους.
ΝΑΙ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αγαπημένες μου είχα πρόβλημα με τον ΟΤΕ άλλαξα όμως πάροχο και είμαι πανευτυχής! αυτός ήταν και ο λόγος της εξαφάνισης μου.
απο που νάρχίσω? λοιπόν,μίλησα με την ανάσα στα τέλη φλεβάρη,μιλούσα με την γιατρό περίπου μια ώρα στο τηλέφωνο.μου είπε και προφανώς είχε δίκιο,οτι η ανορεξία μου είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης και οτι δυστυχώς δεν μπορούνε να με βοηθήσουν. με βοήθησε πάρα πολύ όμως η κουβέντα που είχαμε και έτσι ενώ δεν ήθελα αρχικά,πήγα πάλι στον ψυχίατρο μου.έτσι έχω αρχίσει πάι την αγωγή μου την οποία τηρώ αυστηρά,έχω φτάσει στα 43 κιλά και τρώω συνεχώς! εδώκαι 3 μέρες πραγματικά περνάω μια δοκιμασία,συνέβη κάτι το οποίο μας έχει στεναχωρήσει πολυ και μας έχει αγχώσει οικογενειακώς,αλλά εγώ για μια ακόμη φορά πρέπει να το παίζω τρέλα οτι δεν τρέχει τίποτα,για να κρατάω τις ισορροπίες. ευτυχώς όμως όσο κι αν δεν έχω όρεξη να βάλω τίποτα στο στόμα μου δεν έχω χάσει ουτε ένα απο τα γεύματα του μεσημεριου η του βραδιου.την δευτερα έχω να δω πάλι τον ψυχίατρο μουυ κ ευτυχώς είναι τόσο καλός μαζί μου,κ με βοηθά πολυ όλη αυτή η θετικότητα του.αυτα κοριτσάκια μου. εσείς τι κάνετε?πως πάτε?
Μπράβο,βρε κρητικιά Μαρί!Αυτά είναι νέα!Μ'εξαίρεση βέβαια το δυσάρεστο οικογενειακό περιστατικό,που εύχομαι να είναι σύντομα περαστικό,
η δική σου στάση κι αντιμετώπιση είναι πολύ επλιδοφόρες!Χαίρομαι που έχεις και καλό ψυχίατρο,να σε στηρίζει!Πολύ σημαντικό!
Αντε,μπράβο,καρδούλα μου!(Τελικά,Σαμπίνα μου,έχει άμεσα αποτελέσματα ο προβολέας!Αλλά μη μάθουν τα μυστικά μας όπλα...σσσς!)
Τα δικά μας νέα,πάνω κάτω τα ίδια...Τρώμε κι εμείς,αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι τόσο καλό όσο και στη δική σου περίπτωση... :P
:) :) καλόοοοοοοοοοο βρε Ναντίν! Μ'εκανες και γέλασα! :)Quote:
Originally posted by NADINE
Τα δικά μας νέα,πάνω κάτω τα ίδια...Τρώμε κι εμείς,αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι τόσο καλό όσο και στη δική σου περίπτωση... :P
Μαρί,μαρί,πού χάθηκες κι εσύ,ψυχή;Είσαι καλά;
Πώς πάνε οι συνεδρίες,η προσπάθεια σου,η ψυχολογία σου;
Δεν ξεμπερδεύεις τόσο εύκολα από μας!Εμφανίσου και δώσε αναφορά!