-
Κάτσε,κάτσε!Να βάλω τα γυαλιά ηλίου μου πρώτα!Έλα..οκ..τώρα μπορούμε να μιλήσουμε...
Κι εγώ είμαι περήφανη για τον εαυτό σου!Υπήρξες υποδειγματικά εγκρατής κι ελπίζω έτσι και να συνεχίσεις!
Εξάλλου υπάρχουν κι άλλοι δελεαστικοί...μεζέδες στα πάρτυ συνήθως να τσιμπήσει κανείς... :P
-
ναι ναι τον ειχα διπλα μου!!!!!!!!!
-
Και; Πού πας καλέ και μας αφήνεις πάνω στο καλύτερο; Γύρνα πίσω! Θέλουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
-
αυτο το μεζεδάκι ειναι το αποκλειστικό μου μεζεδάκι εδώ και 1.5 χρόνο...και ειμαι πολυ ερωτευμένη μαζί του, αν και μου τη σπαει γιατι τρώει σαν το βόδι τεράστιες ποσότητες και ειναι αδύνατος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η αδικία της ζωής.......
-
Μάλιστα...Όταν τρώει εσένα όμως και παραμένει fit και για την επόμενη φορά,δε νομίζω να παραπονιέσαι...
Τα καλά και συμφέροντα...Αχ!Είσαι μία έσυ!ʼντε,Λίγη υπομονή και πολλή προσπάθεια κι έρχεται και το δικό μας το slim!
Ανεξάρτητα από αδικίες και συναφή,να μεζεδιάζεστε για χρόνια πολλά πολλά χωρίς να σας κοπεί ποτέ η όρεξη!Τον αχόρταγο!
Και τι νομίζεις δηλαδή;Δεν είναι αυτό αδικία για μας,που ούτε φαγητό κάνει να φάμε ούτε μεζέδες μας κερνάει κανείς;Ε;
-
αχα πονηρουλα........παλι δικιο εχεις και μην ξεχνας οτι το μεζεδακι σου καπου εξω ειναι και περιμενει
-
Μπαγιατεύει όμως! Μπαγιατεύει επικίνδυνα!!!!!!!
-
παντα υπαρχουν φρεσκα μεζεδακια.............ασε που μπαγιατεύει..............
-
Κι εγώ που μπαγιατεύω εντωμεταξύ; Λες να πάω για μία κρυογονική στο Alcor Life Extension Foundation της Αριζόνα;
-
ασε τωρα ειδικα εδω στη θεσσαλονικη εχει τοσα πολλα μεζεδακια κρυα ζεστα οτι θέλεις αρκει να θελεις...αντε με κανεις και μηλαω για μεζεδακια και κανω και διαιτα η καημενη....
-
Η διαιτα μου για τα κοριτσια που τη θέλουν
πρωινο 1π.γαλα 1.5% ή γιαυρτι 1 τοστ με τυρι (χαμηλα λιπαρα) και ενα φρούτο (απαγορευεται το συκο η μπανανα και τα σταφυλια)
Μεσημέρι μπορώ να φάω ότι και το βράδυ ή 1 τοστ με τυρι και ενα φρούτο
Βράδυ
1. μια μεριδα φασολάκια κανονικα μαγειρεμένα και ι κομματι τυρί χαμηλών λιπαρών (οσο μια φρυγανια)
2. ψάρι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψαριού
3.κοτόπουλοι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψητό ή βραστό αφαιρουμε τη πέτσα πριν το ψησιμο
4. μια μεριδα φακές κανονικα μαγειρεμένες και 5 ελιες και μια μερίδα σαλάτα
5. ψάρι (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψαριού
6.κοτόπουλο ή κρέας (οσο θέλω) και σαλάτα το 1/3 της ποσοτητας του ψητό ή βραστό αφαιρουμε τη πέτσα πριν το ψησιμο και το λίπος
Απαγορευονται
ζαχαρη χρησιμοποιούμε 3 χαπακια ζαχαρινης την ημερα
αναψυκτικα
γλυκα
τηγανητα
λιπος πανω στο κρεας
Στις σαλάτες απαγορευεται να χρησιμοποιουμε ριζες πατατες καροτα σελινο πατζαρι κρεμμυδι σκορδο κλπ
Το καθε γεύμα θα απεχει απο το άλλο 5 ωρες ενδιάμεσα δεν τρωμε τιποτα μονο νερό (8 ποτηρια την ημερα) ή καφε ή σοδα και που και που καμια coca light. AYTO ME TA ΠΕΝΤΑΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ
2-4 ποτηρια κρασί λευκό την εβδομάδα
-
Πολύ χρήσιμη η δίαιτά σου porki, με δελεάζεις. Πόσο καιρό την κάνεις και πόσο έχεις χάσει? Παρεμπιπτόντως καλή συνέχεια και συγχαρητήρια για την επιμονή σου!
-
ειμαι στην δευτερη εβδομάδα και εχω χασει 3 κιλακια αλλα εχω πολυ δρομο........
-
ατκις ε.....? λες να μπω κ σε αυτη τη διαδικασια? δε ξερω, εχω αρχισει να απογοητευομαι γενικα, μπορει να εχασα μερικα κιλακια, αλλα ειναι ελαχιστα ακομα... και βλεπω πως κολλαω κ μου φευγει η ολη ορεξη για διαιτα και προσοχη.... :( παντως διαπιστωσα το τραγικο!!! μεσα σε σχεδον 2 χρονια πηρα 30 κιλα και η ημερισια καταναλωση σε θερμιδες ηταν τουλαχιστον 3800 με 4000... πλεον καταναλωνω το πολυ 1500 θερμιδες, προσπαθω να κραταω ισοροπιες ωστε να μη μου λειπει κατι βασικο....
η διαιτα που ανεφερες παντως porki ειναι ευκολη να γινει, απλα το προβλημα μου ειναι πως ειπα να νυστεψω τη σαρακοστη.... όμως διαγράφω μόνο το κρεας για αρχη)
κάποια άποψη πάνω σαυτο?
:p
-
Γεια και απο εμενα.Porki μπραβο για το 3κιλο!Αυτο που θελω να πω ειναι για την atkins στην κανονικη μορφη της,οχι αυτη που κανεις εσυ,οτι ειναι οτι χειροτερο.Θα τα ξαναπαρετε πισω με μαθηματικη ακριβεια και θα σας σπασουν και τα νευρα.Το εχω δει κατα καιρους σε μια φιλη μου που επιμενει να την κανει και να την ξανακανει και βλεπει το ιδιο πραγμα σε επαναληψη.Της φωναζω αλλα τη δελεαζει το γεγονος του οτι χανει γρηγορα τα πρωτα κιλα.Και παντα λεει πως αυτη τη φορα θα τα καταφερει.Ομως το μονο που κανει ειναι να 'βιαζει"το σωμα της.Δεν ειναι αυτη η λυση νομιζω....