Placebo καταρχάς είσαι αγόρι ή κορίτσι; Το θέμα αυτό το έκανες για σένα, ή για να γράφουμε όλοι τους λόγους που παχύναμε;
Printable View
Placebo καταρχάς είσαι αγόρι ή κορίτσι; Το θέμα αυτό το έκανες για σένα, ή για να γράφουμε όλοι τους λόγους που παχύναμε;
placebo u2uσ στειλα για σπιτι το δεσ
to ekana gia na grafoume oloi kai na sizitame!!!tha to do tora marili!
oupsss kai eimai koritsi!
Geia sas! Epsaxna plirofories gia to Lipotox epeidh h aderfh moy zitise na ths to agorasw k ithela na dw an einai epikindino-an toul iparxoun martiries apo kapion sto internet. Mou arese poli to site..eida kapia themata..epewidh k egw edw k 2 xronia prospathw na xasw liga kilakia tha sas diavazw..xarika poli pou iparxei to site....mas dinei kouragio!
placebo pot sai
δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς marili
και κάτι τελείως μα τελείως άσχετο. Σε όσους αρέσει το γράψιμο μπορούν αν θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό βιβλίου του εκδ.οίκου Πατάκη που λήγει τέλη Ιουνίου. Απ'ότι βλέπω πολλά άτομα από το φόρουν γράφουν πολύ ωραία και έχουν πολύ φαντασία!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται ο πανελλήνιος θεματικός διαγωνισμός διηγήματος υπό τον τίτλο «Hotel - Ένοικοι γραφής» (που διευθύνει και συντονίζει ο Μισέλ Φάις), δίνοντας τη δυνατότητα σε νέους, πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς να διακριθούν και να δημοσιεύσουν για πρώτη φορά.
Ο φετινός διαγωνισμός (Hotel Zoo) αναζητά ζωολογικές ιστορίες, διηγήματα δηλαδή στα οποία θα πρωταγωνιστούν ζώα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η θεματική του διαγωνισμού θα εξαντλείται στην τρέχουσα αστική ζωοφιλία, ειδικά στις μέρες μας που στην επικαιρότητα βρίσκονται η εξαφάνιση σπάνιων ειδών της πανίδας, τα πειραματόζωα ή τα μεταλλαγμένα ζώα.
Σ? αυτό το νέο λογοτεχνικό παιχνίδι συμμετέχουν και κρίνουν οι πεζογράφοι ʼντζελα Δημητρακάκη, Ισίδωρος Ζουργός, Δημήτρης Σωτάκης, Κώστας Γκαζής (ο νικητής του περσινού Hotel Internet), η κριτικός λογοτεχνίας Λίνα Πανταλέων, ενώ η εκδότρια ʼννα Πατάκη και ο Μ. Φάις θα συμβάλουν στη διαμόρφωση των έξι καλύτερων ζωολογικών ιστοριών.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να γράψουν ιστορίες από 5.000 έως 7.000 λέξεις και να αποστείλουν τα κείμενά τους ως την 30ή Ιουνίου 2009. Τέλη Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί ο κατάλογος των 12 διακριθέντων. Έξι από αυτούς, σύμφωνα με την ψηφοφορία, θα επιλεγούν για τον τόμο, ενώ αρχές Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί ο συλλογικός τόμος του ?Hotel Zoo? (θα περιλαμβάνει και τα 4 διηγήματα των συγγραφέων που έγραψαν και έκριναν), όπου θα ανακοινωθεί και το όνομα του νικητή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι δεν έχουν εκδώσει πεζογραφικό βιβλίο. Τα διηγήματα πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή, δακτυλογραφημένα με μονό διάστιχο και να συνοδεύονται από CD με το κείμενο σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν και ένα σύντομο βιογραφικό τους με στοιχεία επικοινωνίας ταχυδρομικά στις εκδόσεις Πατάκη, στη διεύθυνση Παναγή Τσαλδάρη 38, 104 37 Αθήνα, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό διηγήματος», υπόψη Γιώργου Πάντσιου (210 5205.651, 210 3650.051). Χορηγός επικοινωνίας είναι η ATHENS VOICE, ενώ ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα της WWF Ελλάς.
μάλλον ρωτάει που είσαι
placebo kai paliopaido eyxaristw
alla epeidh episkeftika pathologo kai exw zaxaro, xolhsterinh kai triglikeridia epatha to sok kai apofasisa na adynatisw..kati pou mou fainetai vouno..afou eykola ta pairneis alla poli duskola ta xaneis ta rhmadia ta kila
ADRIANA
και εμένα μου φαίνεται βουνό (και εγώ έχω να χάσω καμιά τριανταριά κιλά για να γίνω κανονική όχι αδύνατη) και το σκέφτομαι κάθε μέρα.
Ξυπνάω με μελαγχολική διάθεση και ονειρεύομαι ότι κάνω fast forward στη δίαιτα 3-4 μήνες όπου θα έχω χάσει τα πρώτα 10 κιλά (ελπίζω) και θα έχω πάρει μια ανάσα. Όπως και να έχει όμως δεν μπορείς παρά να το επιχειρήσεις γιατί και το να ξυπνάς και κάθε μέρα στα ίδια ή σε παραπάνω κιλά δεν θα σε πάει πουθενά.
Ξεκινά χαλαρά τώρα που είναι καλοκαίρι και κανένας δεν προσέχει κανένα ώστε να αναπνεύσεις και να ανακτήσεις την υγεία σου μέχρι τον Σεπτέμβριο και να είσαι κουκλάρα μέχρι τα Χριστούγεννα.
Λοιπόν μην το πολυσκέφτεσαι! Επιπλέον, αν τελικά το τολμήσεις με τα reductil (αν στα συστήνει και ο γιατρός σου) τουλάχιστον θα αναχαιτίσεις τις επίμονες λιγούρες και θα γίνει το βουνό πιο ομαλό.
Καλή αρχή!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
να το εκλαβεις οτι δεν σου απαντησεQuote:
Originally posted by NADINE
Τώρα αυτό πώς να το εκλάβω;ΧμμμQuote:
Originally posted by stockton
οχι στην σαβουρα. ναι στην γυμναστικη
lbp, δεν εισαι η μόνη, και εγω απο αντικαταθληπτικα παχυνα! ξεκίνησα να φτιάξω το "μέσα" μου και χαλασε το "απ'εξω"μου. Τώρα προσπαθώ να αδυνατίσω. Βεβαια, η διάθεσή μου είναι μερικές φορές πεσμένη ειδικά όταν θα φάω κάτι που είναι παχυντικό αλλά προσπαθώ να το ξεπεράσω.
Είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρω αλλα θελει προσπάθεια, οπως ξέρουμε.
Ευχομαι και εγω να βρω το κουράγιο που δίνουν τα παλαιότερα μέλη στα πιο καινούρια!
prepei na trwme swsta kai na gymnazomaste
elennna είσαι παλιό μέλος βλέπω..Πόσα κιλά είσαι και πόσα θες να χάσεις; Αν θες, λες. Εγώ πάλι δεν τρώω παχυντικά, αλλά πολύ θα το ήθελα. Μην τρως τότε! Ή φάε μία σαλάτα μαζί. Αυτά