Thanks. Γιατί έπαιρνα αντικαταθλιπτικά αυτά με καταστρέψανε, ανοίγουν την όρεξη και ίσως καθυστερούν το μεταβολισμό.
Printable View
Thanks. Γιατί έπαιρνα αντικαταθλιπτικά αυτά με καταστρέψανε, ανοίγουν την όρεξη και ίσως καθυστερούν το μεταβολισμό.
Τότε να σου πω κάτι? Πιστεύω ότι θα τα χάσεις τώρα (τα σταμάτησες τα αντικαταθλιπτικά?). Αυτά σε επηρέασαν, αν τώρα είσαι εντάξει και κάνεις και την διαιτούλα σου με διαιτολόγο, θα τα χάσεις, είσαι και μικρή κοπέλα, θα επανέλθεις σίγουρα!
Όχι δεν τα σταμάτησα, θα αργήσω να τα σταματήσω. Δεν πειράζει όμως, προσπαθώ τώρα όσο γίνεται κάνω καιρό δίαιτα (1,5 μήνα) και θα κλείσει το στομάχι σιγά σιγά. Όρεξη δεν έχω όπως παλιά όλη τη μέρα να θέλω να τρώω, έχω βέβαια. Thanks!
ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ......
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΥΧΑΙΑ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ 15 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΟΥ ΚΙΛΑ
ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΚΙΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 15 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΟΠΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΑΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ DREAM
Egw oxi pws hmoun pote adunath.. alla mexri 70 htan anexto (me upsos 1,73). Meta ton gamo (mesa ston opoio uphrksan polla problhmata) arxise h anodos.. Katelhksa na ksekinaw egkumosunh sta 98 kila! Thn teleiwsa sta 108...... Kai oxi pws mou eftaikse auto.. alla nomizw, pws se auto to diasthma.. exasa opoidhpote allo endiaferon aforouse EMENA. Apotelesma twn parapanw kilwn (pou den htan kai liga gia ena diasthma ligwn mhnwn) htan na antimetwpizw problhma me tids ar8rwseis mou. O logos loipon pou egw 8ELHSA na xasw... htan ka8ara ugeias. (katw apo ta 85 eimai KALA!).
Eimai se fash diazugiou... noiw8w pia KALA (psuxologika - hremhsa).. kai pleon 8elw na sunexisw.......... apla.. gia na mhn ntrepomai egw gia mena! ...kai to paidi mou gia thn mana tou!
Μπράβο Κάρολ!
Τι bravo μανάρι μου; Δεν βλέπεις το κόλλημα στο 85άρη;.. Πόσα χρόνια ύστερα (χμμ.. 4,5 έτη μετά!) Βέβαια μην τρελλαθούμε.. απο παρασπονδίες άλλο τίποτα.
Τώρα, απο χτές ξεκίνησα με τα lipotox (που δεν σκοπεύω να το πάνω για πάνω απο 15 μέρες - η συνέχεια.. χωρίς αυτό!). Σε μία ημέρα ....1,8 κιλά. (για να είναι μόνο υγρά δεν το νομίζω διότι είχα ρίξει και στο στομάχι μου πάνω απο 2 lit νερό - είχα τρομερή δίψα). Όμως δεν ξέρω αν είναι λόγω του χαπιού, διότι με την διατροφή που δίνει (ειδικά για τις 2 πρώτες ημέρες αποτοξίνωσης).. ε, και το χάπι να μην έπαιρνα! lol
Δεν λέω γι'αυτό λέω που κατάφερες και ορθοπόδησες μετά από διαζύγιο. Και που θέλεις να χάσεις.
Αλοίμονο :) Το διαζύγιο άλλωστε εγώ το αποφάσισα! (ε εάν δεν ήθελα να χάσω θα έπρεπε να είμαι μάλλον στραβή :P)
Ε πολλοί το χουμε μέχρι να πάρουμε την μεγάλη απόφαση, αλλά και άλλοι θέλουν να μείνουν έτσι όπως είναι, γι'αυτό το πα. Και το κατάλαβα ότι ήθελες εσύ το διαζύγιο, αφού εσύ έπεσες ψυχολογικά και σωματικά. Όλο γυναίκες είμαστε; Που είναι οι άντρες; Λολ
Αμ προλαβαίνουν να μιλήσουν;;;; looooooooool
Πάντως η πάρλα σε κάτι τέτοια forum νομίζω με βοηθάει.. (τουλάχιστον ξεχνάω τι ονειρευόμουν να χλαπακίασω!)
Μπες στο chat κι εσύ
..... για να αποδείξω στο εαυτό μου πως ΜΠΟΡΩ!
Quote:
Originally posted by vivid
..... για να αποδείξω στο εαυτό μου πως ΜΠΟΡΩ!
+1 !!! :)