Ειναι 25 ετων...Τον λατρευω αλλα με πληγωνει ορισμενες φορες παρολο που ξερω πως με αγαπα...:(
Printable View
Ειναι 25 ετων...Τον λατρευω αλλα με πληγωνει ορισμενες φορες παρολο που ξερω πως με αγαπα...:(
Dark Efl, τα ladose όπως σίγουρα θα ξέρεις, είναι τα μόνα χάπια που χορηγούνται ακόμη και χωρίς συνταγή. ʼρα μην ακούω όρους όπως πρεζάκι κλπ.
Κάποτε τα πήρα αυθαίρετα, χωρίς ιατρική συνταγή, αλλά τα σταμάτησα γρήγορα κι αυτό γιατί διαπίστωσα ότι ξεχνούσα τα πάντα. Μιλούσα πχ και έλεγα με λένε εεεεμμμμ, για να θυμηθώ. Αυτό δε συμβάδιζε με μένα και τη δουλειά μου (ούτε να νιώσω άσχημα δεν έχω δικαίωμα) και έτσι τέλος τα ladose.
Αλλά θέλω να πω ότι δεν είμαι αρνητική σε ότι μας κάνει να αισθανόματε καλύτερα. Απλά πρέπει να παίρνουμε φάρμακα με οδηγίες γιατρού πάντα και με μέτρο. Αν συντρέχει λόγος, δεν πρέπει να νιώθουμε ενοχές γιατί κάνουμε ό,τι ακριβώς λέει ο γιατρός μας.
Ava μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.:bouncing:
Γιατί ευχαριστείς? Τα αυτονόητα λέω. :rolleyes:
Μακαρι ολοι να το αντιμετωπιζαν σαν εσενα...
Αν έχεις υποψίες, τότε μην το λες εύκολα. Κι αυτό όχι γιατί είναι θέμα ταμπού, αλλά γιατί υπάρχουν στενόμυαλοι άνθρωποι.
Αυτο θα κανω Αβα μουυυσε ευχαριστω για τις συμβουλες...:wink1:
Παρεπιπτόντως, γνωρίζω πολλούς και πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, που παίρνουν φάρμακα, προκειμένου να αισθανθούν καλά και να ανταπεξέλθουν, κυρίως στην απαιτητική εργασία τους. Ούτε πρεζόνια είναι, ούτε τίποτα. Είναι γιατροί, δικηρόροι, μηχανικοί, άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και έχουν ζωή δύσκολη και κυρίως απαιτητική. Απενοχοποιήσου!
Δεν δίνω συμβουλές, μόνο κατεύθυνση... Χαμογέλα!!! :yes:
:tumble:
Έτσι μπράβο!
χαχαχαχαχα....αληθεια ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωω:tum ble: