Αποφάσισα από αύριο σιγά σιγά και χωρίς υπερβολές(αυτές άλλωστε με κατέστρεψαν)να ξεκινήσω πολύ χαλαρά διατροφούλα....Μου εύχομαι καλή επιτυχία και φυσικά θέλω να γράφω πως τα πάω και να κάνουμε συμπαράσταση μεταξύ μας..Πολλά φιλιά σε όλους!!!!!
Printable View
Αποφάσισα από αύριο σιγά σιγά και χωρίς υπερβολές(αυτές άλλωστε με κατέστρεψαν)να ξεκινήσω πολύ χαλαρά διατροφούλα....Μου εύχομαι καλή επιτυχία και φυσικά θέλω να γράφω πως τα πάω και να κάνουμε συμπαράσταση μεταξύ μας..Πολλά φιλιά σε όλους!!!!!
Καλή αρχή zoumpaki :) όλα θα πάνε καλά αρκεί να πιστεύεις στον εαυτό σου :)
Καλή αρχή κοπέλα μου!
Καλη αρχη και καλη επιτυχια!!!
Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου...Χαλαρά πολύ θα το ξεκινήσω...Βασικά λέω να περιορίσω το βραδινό μου αρχικά,και γενικώς αυτά που κάνεις κι εσύ DEPON μου!!!!!
Α, εβαλες και τικερακι, μπραβο.Ειναι μικρη αλλα ειναι ΑΡΧΗ και αυτο.
ΠΟλυυυυυυ σιγα να το πας και 8α μπεις στο προγραμμα και εσυ :)
Καλη αρχη
(Παμε για τα 100 να γινει στρογγυλο)
Ναι ναι,αρχικά τα 100...εσύ πώς τα πας????
Καλα καλα, και εγω τα 100 κοντεβω! :P
Μπράβο κουκλίτσα μου...Και εις κατώτερα σου εύχομαι....
ΖΟΥΜΠΥ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ SITE ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ
ΤΟ SITE ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΡΙΣΕΙΣ ....ΓΙΑ ΓΛΥΚΟ... ΘΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ......
ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΚΙΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ
ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ
ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 30 - 40 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ( ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥΣ) ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΑΓΑ ΜΟΝΟ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ>..
ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ
Καλώς όρισες και συ Αννεζίνα... ωραίο όνομα!
Μα νομίζω αυτό μας χρειάζεται, ίσως και πιο πολύ από δίαιτα..
Να βρούμε την αιτία, το γιατί καταφεύγουμε στο φαγητό για να κουκουλώσουμε όλα τα άλλα..........
welcome annezina :]
Καλώς όρισες και από μένα ANNEZINA μου!!!Φυσικά και το ψυχολογικό είναι το βαρύτερο θέμα...Γι΄αυτό πρέπει να στηρίζουμε η μια την άλλη εδώ μέσα και να είμαστε ενωμένες για να τα καταφέρουμε..Εγώ τρώω περισσότερο για να αντιμετωπίζω τους φόβους,τις ανασφάλειες,τις δυσκολίες γενικότερα..Μεγάλο σφάλμα..Το ξέρω και θέλω τη βοήθεια όλων σας,κι εγώ αντίστοιχα θέλω να δώσω τη δική μουσεόποιον τη θέλει..Γι'αυτό και ήρθα εδώ κι από χθες το βράδυ με τη γλυκιά παρεούλα σας νιώθω λίγο καλύτερα..
solitude,σου έχω στείλει u2u...
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ
ΚΥΤΤΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΜΙΛΑΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ)
ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΩΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ
ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΗΣΤΙΚΗ, ΤΡΩΩ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ, ΠΙΝΩ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΚΑΠΝΙΖΩ, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΣΤΙΚΗ .
ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ CONSEPT ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΧΑΝΩ 3-4 ΚΙΛΑ ΤΟ ΧΑΛΑΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ....
ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.....