Originally posted by basia
Quote:
Originally posted by sweet_but_obese
Εμένα πχ, η γιαγιά μου που με έκραζε γιατί τρώω πολύ, τώρα που παλεύω την αλεσμένη σούπα μου λέει, φάε καλέ, με κοροιδεύεις ότι χόρτασες; Αντε καλέ.Φάε, φάε κι άλλο.Χαχαχα έχει πολύ γέλιο.
εμενα ακομα και ο αντρας μου, μετα απο 8 μηνες καθε φορα που σταματαω εχοντας μεσα στο πιατο μου ακομα σχεδον ολο το φαγητο που εβαλα(ακομα να συνηθισω να μην βαζω ποσοτητα) μου λεει τι τωρα εφαγες? μονο το ανακατεψες,
δεν μπορει ουτε αυτος να το συνηθισει,
οσο για το πλατω μην αγχωνεσαι, εγω εκτος απο τον πρωτο μηνα που κολλησα και δεν εχασα πολλα κιλα οπως προβλεπεται στον πρωτο μηνα, δεν εχω ξανακολλησει.
καθε μηνας που ξεκιναει ειμαι προετοιμασμενη οτι αυτο το μηνα θα κολλησω αλλα τελικα δεν γινεται, εγω το αποδιδω στο οτι γυμναζομαι συστηματικα και πως δεν περναει μερα που να μεινω νηστικη η να αφησω το στομαχι μου πολλες ωρες χωρις φαγητο, δηλαδη τον μεταβολισμο μου δεν τον εχω χαλασει ετσι ωστε να κολλησει,
ενταξει, οι 10 μερες δεν ειναι πλατω, και να δεις πως μετα απο 10 μερες θα εχεις τρελη απωλεια, δωσε στο σωμα σου χρονο να προσαρμοστει, και μολις νιωσεις ετοιμη ξεκινα γυμναστικη, εγω ξεκινησα στον δευτερο μηνα
καλη συνεχεια