Φυσικα και ξερει τι του γινεται σε επιπεδο διατροφης καιQuote:
Originally posted by LIDA
Και πίστεψέ με: ο γιατρός μου ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται!
στο τομεα του , αλλα στα υπολοιπα...
Printable View
Φυσικα και ξερει τι του γινεται σε επιπεδο διατροφης καιQuote:
Originally posted by LIDA
Και πίστεψέ με: ο γιατρός μου ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται!
στο τομεα του , αλλα στα υπολοιπα...
eyelids kai maroulaki έχετε απόλυτο δίκιο. Με καλύψατε πλήρως.
Κορίτσια χαλαρώστε και αφού γουστάρετε πλακωθείτε στα βάρη ! Εμένα ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω με 20 λεπτά γρήγορο περπάτημα και στην πορεία και βάρη θα κάνουμε και πιο εντατικό πρόγραμμα. Δεν είπε κανείς ότι απαγορεύεται η γυμναστική. Απλά ξεκινάμε χαλαρά και στην πορεία (αφού σίγουρα θα βελτιωθεί και η φυσική μου κατάσταση) προσθέτουμε ασκήσεις και αυξάνουμε και το χρόνο. Το αν είναι πατάτα ότι όταν θέλεις να χάσεις βάρος ΔΕΝ κάνεις βάρη, το έχω βιώσει εγώ η ίδια, δεν περίμενα τον γιατρό μου να το επιβεβαιώσει! Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας όπως γουστάρει και τον βολεύει, έτσι δεν είναι?
Εδώ έχω να κάνω γυμναστική τόσο καιρό, τα βάρη μας μάραναν!
Καλημερα
και εμενα ο γιατρος μου μου ειπε να ξεκινησω με περπατημα και κολυμπι αν θελω
και να ξεκινησω αργοτερα πιο συστηματικα το γυμναστηριο με βαρη και τετοια..
ισως να εχει να κανει και με τα κιλα που ειναι ο καθενας μας.
Χαίρεται,χαίρεται!!!!
Εγώ απλώς να καταθέσω τη δική μου εμπειρία σε αυτό το θέμα...Όσο πήγαινα σε διαιτολόγο η άποψή της ήταν πως αυτό που βοηθάει πολύ το μεταβολισμό είναι η αερόβια άσκηση (βλ. διάδρομο,ποδήλατο,ελλειπτι κό...).Τα βάρη πρέπει να μπουν όταν ήδη έχεις κάνει αρκετή αερόβια κ έχεις χάσει τα πρώτα σημαντικά κιλά....Το ίδιο μου είπε και η ενδοκρινολόγος μου...Αυτά και ο καθένας βλέπει,διαβάζει,ενημερώνετ αι και τελικά...ΜΟΝΟΣ του αποφασίζει για τον εαυτό του!!!!!!!
α!κ το τικεράκι μου είναι λάθος....76 έφτασα!!!!
Συμφωνώ απόλυτα με την Αστερόσκονη.
Αστερόσκονη μου,πού χάθηκες κορίτσι των πάγων;Όλα καλά;Από απώλεια πάντως μια χαρά σε βρίσκω!Ελπίζω εξίσου και σε διάθεση!Μάκια!
Aυτό το κορίτσι εδώ καιρό έχει να φανεί και να σημειώσει την πορεία του...
Ελπίζω όλα να σου πηγαίνουν μια χαρά,eyelids και σύντομα να σε έχουμε πάλι κοντά μας!
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Περιμένουμε νέα σου...Φιλιά!
Καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι καινουρια εδω μεσα....διαβασα τις αποψεις ολων σας...αλλα μπερδευτηκα λιγο και θα ηθελα την βοηθεια σας...θα ηθελα να μαθω και εγω με την σειρα μου ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνω ημερησιως προκειμενου να χανω 1 με 1,5 κιλο την εβδομαδα....ασκουμαι σχεδον καθε μερα(δλδ περπατημα,ανεβοκατεβασμα σκαλιων,squats).....ειμαι 105 kg, 170 υψος και 21 ετων....αν μπορειτε να μου δωσετε εγκυρες απαντησεις θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.....
Αυτο κ εμενα με ενδιαφέρει.. Αν μπορει καποιος να βοηθήσει!!Quote:
Originally posted by tinkerbell21
Καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι καινουρια εδω μεσα....διαβασα τις αποψεις ολων σας...αλλα μπερδευτηκα λιγο και θα ηθελα την βοηθεια σας...θα ηθελα να μαθω και εγω με την σειρα μου ποσες θερμιδες πρεπει να παιρνω ημερησιως προκειμενου να χανω 1 με 1,5 κιλο την εβδομαδα....ασκουμαι σχεδον καθε μερα(δλδ περπατημα,ανεβοκατεβασμα σκαλιων,squats).....ειμαι 105 kg, 170 υψος και 21 ετων....αν μπορειτε να μου δωσετε εγκυρες απαντησεις θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως.....
Καλησπερα.Επειδη το εψαξα λιγο...για τα δικα μου δεδομενα και συμφωνα με τον βασικο μεταβολικο ρυθμο μου θα πρεπει να καταναλωνα γυρω στις 2884 kcal εαν θελω να διατηρησω το βαρος.Τωρα εαν θελω να χανω μισο κιλο την εβδομαδα αφαιρω απο το BMR 500kcal. Για ενα κιλο 1000 και για 1,5 1500kcal..αυτα διαβασα...τωρα απλα ψαχνω για μια επιβεβαιωση και εγω.....Αν θελεις μπες στο site ''calories.com'' και εκει μπορεις να βρεις και το δικο σου BMR και ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνεις .Επισης μπορεις να φτιαξεις ενα προγραμμα διατροφης εκει καθως εχει και τα φαγητο με τις αναλογες θερμιδες σε συνδυασμο βεβαια με τν δικη σου ερευνα για τις σωστες θερμιδες των γευματων σου..Εγω που το χρησιμοποιω εδω και 3 εβδομαδες με εει βοηθησει αρκετα και εχω χασει ηδη 3 κιλα...:)
Σεευχαριστω πολυ!! Εσυ πόσα κιλά είσαι;;
Όντως ειναι αρκετα βοηθητικό!
Τιποτα βρε συ...εγω απο 105 εγω παει 102 μεσα σε 3 εβδομαδες.