αποψε εβαλα μονο λιγο μουσλι γιατι το εφαγα μαζι με τοστ αλλα αυριο θα κανω αυτο που λες!
Printable View
αποψε εβαλα μονο λιγο μουσλι γιατι το εφαγα μαζι με τοστ αλλα αυριο θα κανω αυτο που λες!
BASIKO ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ μην συζητατε για φαγητα ή γραφετε συνταγες :D
δραμα σας λεω!!!
Eγω να δεις τι τραβαω που κοιταζω το μπουκ με τις συνταγες μου και προσπαθω να διαλεξω τι θα μαγειρεψω το βραδυ της πρωτοχρονιας... Θα εχω κοσμο βλεπετε σπιτι. Αληθεια... τι κανουνε εκεινη την νυχτα? Τρωνε? Σπανε την διαιτα?
φαε μια μεγαλη σαλατα τοο μεσημερι, φρουτακια το απογευμα...κ το βραδυ κανονικα ο,τι θα ετρωγες αν ηταν μεσημερι...κ ποτο κτλ κ μια χαρα θασαι!
μυστικο για διαιτα...τρωτε οσο πιο νωρις μπορειτε το βραδυνο ωστεε να νηστευει ο οργανισμος μεχρι το πρωι...ετσι αφομοιωνει καλυτερα τα θρεπτικα συστατικα απο τις τροφες που φαγατε κ μετα καιει λιπος
εγώ προσπαθώ να τελειώνω τα πάντα το αργότερο μέχρι τις 8:30 και μετά το πρωί τρώω πάλι κατά τις 9:30
καλά είναι?
μια χαρα εισαι φιλεναδα, αν θες απλα να χωνευεις καλα να τρως τελευταιο γευμα 2-3 ωρες πριιν τον υπνο.
Αν θες να κανεις τη διαιτα που κανω εγω, (μεταξυ αλλων) πρεπει να τρως τα παντα μεσα σενα 8ωρο ή 9ωρο (ή 5ωρο) αναλογα ποιο προγραμμα θα επιλεξεις...εχει πολλα διαφορετικα η IF διατροφη.
Αν τρως τα παντα μεσα σε 9 ωρες (πχ 11 πρωι με 8 βραδυ) κ μετα το ραβεις (μονο υγρα χωρις θερμιδες, ροφηματα κτλ) τοτε ουσιαστικα κανεις νηστεια (βραδυνη) 15 ωρων...
Κατι τετοιο κανω αλλα οχι καθε μερα, πχ αν βγω κανω κανονικα το γευμα μου πιο αργα...
Κανω ενα συνδιασμο διαιτολογιων που εχω απο παλια, νηστειας και σκεφτομαι στο εξης να μετραω κ θερμιδες ωστε αργοτερα να μπορω να τρωω οπως παλια αλλα χωρις να παρω βαρος...
Μάλιστα ? ενδιαφέρον!
Δεν είναι και πολύ δύσκολο το 10ωρο περίπου που ισχύει τώρα να γίνει 9ωρο.
Να προσθέσω κάτι που πιάνει σε μένα: μειώνω τον αμυλούχο υδατάνθρακα όσο περνάει η μέρα. Το βράδυ δλδ τρώω σαλάτα με πρωτεινη, όπως τυρί, ψάρι, κοτόπουλο.
+1 :)Quote:
Originally posted by Danai20
Να προσθέσω κάτι που πιάνει σε μένα: μειώνω τον αμυλούχο υδατάνθρακα όσο περνάει η μέρα. Το βράδυ δλδ τρώω σαλάτα με πρωτεινη, όπως τυρί, ψάρι, κοτόπουλο.
μπες στο τοπικ της IF διατροφης http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1954&page=1 κ κατεβασε το βιβλιο που δινει στο πρωτο πρωτο μηνυμα η φορτυ. εκεινο ειναι για 5ωρο προγραμμα αλλα οσα λεει εσυ θα τα φανταστεις να τα κανεις μεσα σε 9 ωρες κ εισαι οκ. επισης δεν χρειαζεται καθε μερα κ αυτο ειναι το καλο της...απλα δινεις στον οργανισμο σου την ευκαιριαα να αποτοξινωθει καποια βραδυα χωρις να τρως τιποτα, αλλα οταν λεμε τιποτα τιποτα, ουτε ενα ξηρο καρπο (αρκει να εχεις τραφει σωστα μεσα στις ωρες που εφαγες)Quote:
Originally posted by irenevaladia
Μάλιστα ? ενδιαφέρον!
Δεν είναι και πολύ δύσκολο το 10ωρο περίπου που ισχύει τώρα να γίνει 9ωρο.
ενδιαφερον αλλα δεν ξερω τι γινεται σαυτη την περιπτωση με τα βουλιμικα κ το γυμναστηριο.Quote:
Originally posted by Danai20
Σχετικα με το πρωτο, συνηθως αν δε συνδιασω ολες τις τροφες μαζι τοοτε δεν φουσκωνω οποτε αυξανεται η πιθανοτητα να φαω αργοτερα.
Σχετικα με το δευτερο, μηπως με τη γυμναστικη δε κανει να παιρνουμε κ το βραδυ πολλες πρωτεινες? κ το ρωταω γιατι ξερω οτι πρωτεινες + γυμναστηριο = ογκος
Επειδη εκοψα παλι τον διαιτολογο μηπως να κανω ενα εωρτηματολογιο για τη φιλη σου? :D
δοκιμαστε να φατε τα δημητριακα με το γαλα σας με μικρο κουταλακι, σαν αυτο που ταιζουμε τα μωρα! ουτεμικρο σαν του γλυκου ουτε μεγαλο σαν της σουπας! ετσι θα τα φατε πιο αργα κ θα χορτασετε περισσοτερο. φιλακια!
α καλο!εγω το κανω αυτο για να τρωω οσο το δυνατον περισσοτερη ωρα το φαγητο μου και να νιωθω οτι εχω φαει πολυ.
Όλο κολπάκια μου είσαι!Quote:
Originally posted by badgirl
δοκιμαστε να φατε τα δημητριακα με το γαλα σας με μικρο κουταλακι, σαν αυτο που ταιζουμε τα μωρα! ουτεμικρο σαν του γλυκου ουτε μεγαλο σαν της σουπας! ετσι θα τα φατε πιο αργα κ θα χορτασετε περισσοτερο. φιλακια!
Θα το κάνω!