οντως, αρκει να εισαι σπιτι χαχαχαχα σκεψου νασαι εξω κ να τρεχεις να πλυθεις :D παει αυτο τοκοψα το ρημαδι. το φαγητο πως κοβεται! αν κ με την λαχανοσουπα δε μπορω να πω οτι πεινω πολυ. την πρωτη μερα λυσσαξα ομως
Printable View
οντως, αρκει να εισαι σπιτι χαχαχαχα σκεψου νασαι εξω κ να τρεχεις να πλυθεις :D παει αυτο τοκοψα το ρημαδι. το φαγητο πως κοβεται! αν κ με την λαχανοσουπα δε μπορω να πω οτι πεινω πολυ. την πρωτη μερα λυσσαξα ομως
Το άτιμο το φαί θέλει πάααρα πολύ αγώνα και πάλι δύσκολο να μας κοπεί η όρεξη, είμαστε φαγανά παιδιά χαχαχα...
Πάντως και με κάτι ρυζογκοφρέτες 30 θερμίδες η μία ,για ώρα ανάγκης και κάτι γαλέτες καλαμποκιού 17 θερμίδες (στα bio τα βρίσκεις) κάτι ψιλογίνεται, τουλάχιστον για τις νυχτερινές κρίσεις
πολυ ενδιαφερον λιλυ κ ελαχιστες οι θερμιδες! ευχαριστω ωραια ιδεα αυριο κιολα θα τα ψαξω αν κ ειμαι επαρχια κ δε το κοβω να βρω :( ισως εχει στα μεγαλα σουπερμαρκετ εδω
ναι οι ρυζογκοφρετες ειναι πολυ καλες,εγω τις παιρνω απο το ΑΒ και ειναι βιολογικες
Ναι κορίτσια και τα δύο στα βιολογικά του ΑΒ τα βρίσκω , και με έχουν βοηθήσει και στις κρίσεις για γλυκό.
αν δε βρω ριζογκοφρετες η crunch με ρυζι πανω κατω το ιδιο δεν ειναι? :D
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DEXA)XA!XA!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΑ KELLOGS SPECIAL K ME ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ.
νομίζω ναι, είναι και τα δύο πάνω κάτω γύρω στις 30 θερμίδες και 17 η γαλέτα καλαμπόκι.Quote:
Originally posted by badgirl
:)
Τις μπάρες εννοείς? η αυτά που είναι σε σακκουλάκια? οι μπάρες ξέρω οτι είναι γύρω στις 90-100 θερμίδες, τα σακουλάκια δε τα έχω πάρει ποτέ.Quote:
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DEXA)XA!XA!
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΑ KELLOGS SPECIAL K ME ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ.
:D χαχαχα καλη μου αστειευομουν. την κραντς την σοκολατα εννοουσα μιαμμμμQuote:
Originally posted by Lily
νομίζω ναι, είναι και τα δύο πάνω κάτω γύρω στις 30 θερμίδες και 17 η γαλέτα καλαμπόκι.Quote:
Originally posted by badgirl
:)
ααα να σας πω και οτι λογω μιας διαιτας που ακολουθω οσο λιγοτερο τρωω τοσο λιγοτερο πειναω... δλ δ εδω κ 5 μερες ισως λογω τηςδραστικης μειωσης φαγητου ή της διακοπης της ζαχαρης στον καφε κτλ δεν πειναω σχεδον καθολου. κ 24 ωρες νηστικη δε θα ειχα προβλημα. δε το καταλαβαινω :( κακο φυσικα
συγγνωμη αλλα ολα αυτα εμενα μου φαινοται σαν να τρωω φελιζολ.., προτιμω κανενα αγγουρακι η καροτακι με ξυδι και αλατι η εστω λιγη μαυρη σοκολατα
ααααα μια χαρα το καροτο-αγγουρακι! μου αρεσει κ με κρασακι σαν "μεζες" οταν βγαινουμε αλλα δυστηχως δεν το σερβιρουν παντου
εγώ δυστυχώς δε μπορώ να φάω λαχανικά μόνα τους χωρίς πρωτείνη, έχω πρόβλημα ευερέθιστου εντέρου
και τα συνδυάζω πάντα με πρωτείνες, οπότε καταφεύγω σε άλλες λύσεις
badgirl, Καλό μου Κορίτσι, που είναι αυτή η δίαιτα που σε κάνει να μην πεινάς; Θέλεις να τη μοιραστείς με μία απελπισμένη;
Βρε βρε καλως την κοπελια !!!Σαν τα χιονια!!!
Που εισαι Σοφη που εαν δεν εχουν αμυγδαλα τα δημητριακα δεν τα τρως ?!
Η αληθεια ειναι μια καλη λυση τα δημητριακα,μια αλλα το τσαι και ο καφες ,μια τριτη να σηκωθεις να φυγεις να παρεις τους δρομους......και αλλα τετοια πολλα!!!
ΦΙΛΙΑ!!!