εχουν προγραμμα τα λιποτοξ? τι εννοεις? εγω τα απλα χαπια παιρνω που ειναι συμπληρωμα διατροφης ουσαιστικα
Printable View
εχουν προγραμμα τα λιποτοξ? τι εννοεις? εγω τα απλα χαπια παιρνω που ειναι συμπληρωμα διατροφης ουσαιστικα
οχι δε νομιζω. μαλιστα τωρα πηρα το δευτερο κουτι ειναι καινουργιο απο το φαρμακειο. οταν θα το ανοιξω θα δω,... τι υποτιθεται πρεπει να βρω δηλαδη? κατι σαν διαιτα?
δεν παιρνω την σκονη, μονο τα χαπακια. μηπως λες το προγραμμα που περιεχει συνδιασμο σκονης με χαπακια? δεν τα παιρνω αυτα...Quote:
Originally posted by eleni1201
παίρνω τα χάπια και τα φακελάκια μαζί. Και τα δύο κουτιά είχαν μέσα 4 προγραμματα ανάλογα με το πόσα κιλά θέλεις να χάσεις.
εσένα δεν είχε?
Το πρόγραμμα το είχε μέσα στο κουτί με τα φακελάκια και όχι με τα χαπάκια. Αλλά τα φακελάκια κατά την γνώμη μου δεν αξίζουν, είναι περιττά.
ρωτησα τον φαρμακοποιο που ειναι αστερι και ειπε πως καποιοι παιρνουν την σκονη μαζι και κανουν τα προγραμματα που ειπατε αλλα θεωρει οτι δε χρειαζεται. ξερει οτι ετσι κι αλλιως ποτε δε θα επινα σκονες, ισως γιαυτο να το ειπε. παντως ειπε ακομη οτι τα χαπια απο μονα τους λειτουργουν θαυμασια και δε χρειαζονται την σκονη... δηλαδη ειναι ολοκληρωμα το προγραμμα παιρνοντας απλα τα 5 χαπακια τη μερα... αυριο τα ξαναρχιζω αλλα συστηματικα, θα τα εχω παντα μαζι μου ωστε να μη τα ξεχνω
Ελενάκι τα είχα αγοράσει το καλοκαίρι. Τότε δεν είχα δει αποτελέσματα (μείωση της όρεξης) και τα σταμάτησα. Μου έμειναν λοιπόν και είπα να τα ξεκινήσω. Χτες που τα πήρα πρώτη μέρα πραγματικά μου έκοψαν την όρεξη. Συνεχίζουμε και βλέπουμε λοιπόν...
Μακάρι Ελενάκι. Εγώ λέω να τα πάρω ως τα Χριστούγεννα μπας και καταφέρω να κόψω λίγο την πείνα μου και να κρατήσω ένα πρόγραμμα διατροφής.
Και γω όταν με πιάνει λύσσα μπορώ να φάω τα πάντα μα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Εσύ βέβαια κορμάρα είσαι. Όταν ήμουν 63 κιλά (προ παιδιών δηλαδή) κυκλοφορούσα στο δρόμο και τρίζανε τα πεζοδρόμια.....................
Αμ τότε και γω στα 63 μου ενώ έβλεπα πόσο καλή ήμουν, έλεγα "πρέπει να χάσω λίγο". Και από τις δίαιτες και τα γυμναστήρια και τις στερήσεις, μένοντας έγκυος έφαγα ότι δεν έτρωγα μια ζωή και έφτασα σ' αυτό το σημείο.
Γι' αυτό Ελενάκι το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Κάνε τις προσπάθειές σου αλλά να χαίρεσαι και το τώρα και να αγαπάς τον εαυτό σου γι' αυτό που είσαι.
σωστη σε βρισκω! ετσι πρεπει αλλα δυσκολο να το κανει κανεις...Quote:
Originally posted by LIDA
Αμ τότε και γω στα 63 μου ενώ έβλεπα πόσο καλή ήμουν, έλεγα "πρέπει να χάσω λίγο". Και από τις δίαιτες και τα γυμναστήρια και τις στερήσεις, μένοντας έγκυος έφαγα ότι δεν έτρωγα μια ζωή και έφτασα σ' αυτό το σημείο.
Γι' αυτό Ελενάκι το μόνο που έχω να σου πω είναι να μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου. Κάνε τις προσπάθειές σου αλλά να χαίρεσαι και το τώρα και να αγαπάς τον εαυτό σου γι' αυτό που είσαι.
αρχιζω απο σημερα τα χαπακια λιποτοξ κ ειπα να το γραψω εδω μηπως και το τηρησω... σκετα χαπακια. καλη συνεχεια κοριτσια αντε να δουμε τι θα δουμε :D
Quote:
Originally posted by eleni1201
Χα χα καλή μου σε ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι μόνο κορμάρα δεν αισθάνομαι... Στην σχολή μου οι περισσότερες κοπέλες είναι γύρω στα 50-55... Και δυστυχώς χώρια απο τους άλλους, δεν μου αρέσω... εχω κάτι πατσες και ψωμάκια.
http://www.ticker.7910.org/wg__63__0...IHRvIGdvOg.gif
ελενακι σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!! ταυτιστηκα.. τι υψος εχεις εσυ?
εγω ειμαι 1.71 με 64 κιλα,ξερω ακουγεται φυσιολογικα αλλα....εχω κατεβει κ στα 54 κ πολυ μ αρεζε... ακολουθεις καποιο προγραμμα τωρα?
καλη επιτυχια !! μακαρι !! για μενα το ριχνω στη διαθεση περισσοτερο..δν ξερω πως τα ειχα καταφερει τοτε...... :(
μια ιδεα, ασε τα φακελακια κ παιρνε τα χαπακια τρωγοντας κανονικα κ ομορφα...κ διαιτητικα φυσικα
κοριτσια μου ειπε ο διαιτολογος πως δε θα μου προσφερουν τιποτε, κακο βεβαια δε θα κανουν αφου μου κοβουν την ορεξη καπως, οποτε συνεστησε αφου θελω να τα παιρνω να τα προιμω το βραδυ ωστε να κανω ελαφρυ γευμα...
Καλά κάνεις και μας ζαλίζεις εσύ για μην σας ζαλίσω εγώ.
Αυτά τα lipotox είναι ακριβά???
Στο τέλος θα τα πάρω κι εγώ έτσι για να λέω ότι προσπάθησα κατάλαβες?