Quote:
Originally posted by thelodiakopes
Καλησπέρα σας!!!!Καλως σας βρήκα!!!
Η δική μου ιστορία είναι πολυ συνηθισμένη και ασυνηθιστη ταυτοχρονα...
το 2001 εδωσα πανελληνιες και περασα σςε μια σχολη στην Αθηνα..Τοτε ήμουν 55 κιλα...(απο τότε η ζυγαρια μου δεν τα ξαναεδειξε...)Πάντα ήμουν απο τα "τυχερα" ατομα που ετρωγαν ετρωγαν και ποτε δεν επαιρναν ουτε γραμμαριο...
Ολα αλλαξαν οταν το Δεκεμβρη του 2001 έπαθα ουρολοιμωξη και απο λαθος διαγνωση γιατρου κατεληξα στο νοσοκομειο με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια...τοτε αλλαξαν ολα...Ακομα θυμαμαι που με ζυγισαν και ημουν 47 κιλα!!!!ειχα μεινει μονο κοκκαλα!!!
Να μην τα πολυλογώ,εμεινα μεσα 1 μηνα, και βγηκα 75!!!!!!Μετα απο 3 μηνες εφτασα 96!!!!Φαρμακα βλεπετε...
Νεφροπαθης πλεον προσπαθουσα πρωτα να συνελθω απο αυτο και μετα τα κιλα...Αν και τη μεγαλη αλλαγη στο σωμα μου την αντιληφθηκα υστερα απο 1,5 χρονο...μη σας φαινεται περιεργο αυτο...περασα πολυ δυσκολα...
Το 2004 ξεκινησα τις πρωτες μου προσπαθειες....Λογω του προβληματος μου ακομα και με διαιτολογο δεν εχανα..Ηθελα πολυ συγκεκριμενη διαιτα και συγχρονωσ να μην επηρεαζω την υγεια μου...
Τεσπα..να μη σας κουραζω....που σας κουρασα δηλαδή...
Πηρα αποφαση το 2005 μονη μου και ξεκινησα μια διαιτα ΜΟΝΗ ΕΝΤΕΛΩΣ παντα με υποστηρικτη το γιατρο μου-να τον εχει καλα ο Θεος να μην παθαινα και τιποτα κ ετρεχα παλι...εκανα εξετασεις καθε 2 βδομαδες...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΑΛΛΑΑΑΑΑΑΑ
Οι κοποι μου απεδωσαν καρπους υστερα απο 1.5 χρονο και εφτασα 60 κιλά....
Τα κρατησα στο επακρο μεχρι και πριν ενα 6μηνο...Που αρχισα να χαλαρωνω πολυ...και σταματησα να το σκεφτομαι...
Ευησυχαστηκα..ΛΑΘΟΣ!!!
Σημερα ειμαι 72 κιλα και πηρα την αποφαση οτι ΠΡΕΠΕΙ να κανω κατι...γιατι ετσι οπως παω....
ισως βεβαια να φταιει το οτι ειμαι σε μονιμη σοβαρη σχεση και αρχιζω να με παραμελω...επισης ΛΑΘΟΣ!!!
Ισως η αγωνια μου που πηγα 4ο σταδιο νεφροπαθειας...
Οπως και να χει..Θα κανω κατι!!!Θα μου κοστιζει κατι παραπανω με τις εξετασεις,αλλα αξιζει τον κοπο...Δε νομιζετε??
Αχ σας παρακαλω!!!Ενθαρρυνετε με!!!!Χρειαζομαι την υποστηριξη σας!!!!!!!
Στγνωμη που σας κουρασα!!!!!!!
πρώτα απ' όλα thelodiakopes ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι καλα με την υγεια σου και να μην ταλαιπωρησε με φαρμακα εξετασεις και νοσοκομεια!