Βασιλόπιτα από την κοπή της πίτας της σχολής.
Όλο το πακέτο τα πτιμπερ και όχι μόνο 2.
Όλο το μπόλ με τους ξηρούς καρπούς και όχι 1 χούφτα μόνο.
Λίγο από τα καλαμάκια του Γιάννη που άχνιζαν ... ζεστά ζεστά
Printable View
Βασιλόπιτα από την κοπή της πίτας της σχολής.
Όλο το πακέτο τα πτιμπερ και όχι μόνο 2.
Όλο το μπόλ με τους ξηρούς καρπούς και όχι 1 χούφτα μόνο.
Λίγο από τα καλαμάκια του Γιάννη που άχνιζαν ... ζεστά ζεστά
τα μπισκοτακια του παιδιου
χτες δεν εφαγα σουβλακι.ολοι ετρωγαν κα εγω πηγα σε αλλο δωματιο!σημερα εφαγα μονο ενα κομματι σοκολατα απο μια ολοκληρη που μου προσεφεραν. δεν εφαγα προφιτερολ.πηρα μονο ενα για τον αδερφο μου. δεν θα φαω πιτσα (σπιτικη,θα την φτιαξει η μαμα το βραδυ) και δεν θα φαω επισης και λουκανοπιτακια χειροποιητα παλι απο την την μαμα. αυτα μονο για χτες το βραδυ και σημερα! ενα σπιτι γεματο πειρασμους!
τη σουπίτσα που εφτιαξα για το γιόκα μου (2,5 χρ)
irenep Καλά και αυτή η μαμά σου ? όλο πειρασμούς φτιάχνει!
Το φρεσκοτριμμένο τυράκι με τα μακαρόνια μου, το κοκάκι που άφησε η μπέμπα, το εκλεράκι που άφησε η μεγάλη...τι τα ζητάνε αφού τα αφήνουν;
χαχαχα τρομερα τα παιδιά ε?
εγώ δεν ήπια τα... ρακόμελα που θα με έκαναν καλά από το κρυολόγημα!
χαχα ιrene η μανούλα σου ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κανένα παιδάκι ???:PQuote:
Originally posted by irenep
χτες δεν εφαγα σουβλακι.ολοι ετρωγαν κα εγω πηγα σε αλλο δωματιο!σημερα εφαγα μονο ενα κομματι σοκολατα απο μια ολοκληρη που μου προσεφεραν. δεν εφαγα προφιτερολ.πηρα μονο ενα για τον αδερφο μου. δεν θα φαω πιτσα (σπιτικη,θα την φτιαξει η μαμα το βραδυ) και δεν θα φαω επισης και λουκανοπιτακια χειροποιητα παλι απο την την μαμα. αυτα μονο για χτες το βραδυ και σημερα! ενα σπιτι γεματο πειρασμους!
εγω η καψερη μπηκα σε ζαχαροπλαστειο ΑΚΡΩΣ ΚΟΛΑΣΤΙΚΟ γιατι μια φιλη μου ηθελε γλυκο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!παιζει να συμβαινει και πρωτη φορα....no more chocolate for meeeeeeee!!!κλαψ
Quote:
Originally posted by Lily
χαχα ιrene η μανούλα σου ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κανένα παιδάκι ???:PQuote:
Originally posted by irenep
να υιοθετησει δεν ξερω αλλα για να ταισει και στρατο ολοκληρο σιγουρα!!! καλημερα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σημερα κανω παστιτσιο και σουφλε σοκολατας αλλα δε θα φαω η ρουφιανα! ( α ρε αντρα τι μου κανεις 1.90 και 70 κιλα) τρωει αυτος και χοντρενω εγω ρε κοριτσια τι γινεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι !!!!
λοιπον, παρασκευη απογευμα σε παιδικο παρτυ δεν εφαγα το τριτο κομματι πιτσας που με φωναζε, το τριτο κομματι κεικ, το δευτερο μπισκοτακι, δεν ηπια μπυρα και δεν ηπια καπουτσινο, με ενα σκετο νες την εβγαλα (και με 2 κομματια κεικ, 2 πιτσα και ενα μπισκοτο μονο.....)
σαββατο βραδυ σε ταβερνα δεν εφαγα ψωμι, δευτερη μεριδα κοτοπουλο με ολη του τη πετσα, δευτερο κομματι ρεβανι, σουβλακια, και οτι αφησαν τα παιδια (σνιτσελ και μπιφτεκι.....) και εφαγα μια μεριδα κοτοπουλο διαφορες σαλατες, τηγανητες πατατες, ρεβανι και κατεβασα εναν βοσπορο νομιζω. α, εβαζα και σοδα για να αραιωνει...
κυριακη, ακομη χειροτερα. νομιζω οτι δεν υπαρχει κατι που δεν εφαγα...απο αυριο ξαναξεκιναω...τι κριμα και ειχα χασει σχεδον 3 κιλακια σε 4 ημερες
Λοιπόν σήμερα δεν έφαγα
τα μπισκοτάκια του παιδιού
μισό κιλό τυρί φέτα που λατρεύω και κανονικά το τσακίζω.....
δεν έφαγα ψωμί
ούτε το τοστ που άφησε ο γιόκας μου (όλο αγάπη για τη μαμάααα)
και δεν έφαγα και το μεσημεριανό άπαιχτο φαγητάκι μου και για βραδινό
(όπως θα έκανα συνήθως)...κλαψ
και φυσικά νιώθω τέλια........
Εγώ κορίτσια δεν έφαγα τα μπισκότα βουτύρου που έφτιαξε η μαμά μου,δεν έφαγα κάτι μικρά μάφιν σοκολάτας που μας έφεραν στην καφετέρια μαζί με τους γαλλικούς,δεν έφαγα παραπάνω από 1 γεμιστό (πιπεριά γεμιστή με ρύζι) αν και ήταν τέλεια και δεν έφαγα τα τσιπς που έτρωγαν μέχρι να ψηθούν τα γεμιστά.....
Αλλά το στομαχάκι μου γουργουρίζει...!!!!
αστεροσκονη μου λογικο ειναι να γουργουριζει με αυτα που δεν εφαγες...και δεν εννοω τα πατατακια και τα μαφινς...γι αυτα ΕΥΓΕ ΣΟΥ που αντισταθηκες και δεν πηρες κενες θερμιδες!!!!διαβασα τι εφαγες σημερα και μεχρι και το δικο μου στομαχι γουργουρισε...μπορεις να φας μια σαλατιτσα τωρα με λιγο λαδακι που και θα σου δωσει θρεπτικα συστατικα και δε θα σε παχυνει...