εισαι γλυκα παλιοκοριτσο :) :) :) :) :)
Printable View
εισαι γλυκα παλιοκοριτσο :) :) :) :) :)
sanelaki μου αρέσει το τικεράκι σου!Εγώ το παράκανα σήμερα...με έκαψε το κριθαράκι ,ευτυχώσ δεν έμεινε και για αύριο!!
τίποτα απολύτως!
Εφαγα 4 πιρουνιές από τα μακαρόνια του παιδιού
+ 1/2 φέτα ψωμί
και 1φ ψωμί ακόμα με λιγο αυγουλάκι τηγανιτό:(
και 1 κομματάκι τυρί φέτα.
παιδια νομιζω εδω κι ενα μηνα τρωω οσα δε πρεπει...χαχαχαχαχ μηπως πρεπει ναρχισω να γραφω εδω τελικα...αχ θα προσπαθησω να αρχισω απο αυριο σωστη διατροφη κ να μη ξαναγραψω εδω...
σημερα εφαγα καλαμαρακια τηγανητα ΜΕ πατατες τηγανητες. Μεγαλη μαλακια! και μετα εφαγα και μια σειρα σοκολατα sweet and balance (που ειναι το λιγοτερο γιατι ειναι μονο 71 θερμιδες)
τι μανια ειναι αυτη με τα υποκαταστατα?
κατ εμε δεν πρεπει να καταναλώνονται τετοια προιοντα.
αν βρω προσθετες πληροφοριες γιατι, θα τις ποσταρω.
Χτες το βράδυ έφαγα κινέζικο... Ακόμα το σκέφτομαι... :(
χθες το βραδυ, ενω ειχα κλεισει το παραθυρο στις 7.... ο ανρτ;ας μου ηθελε goody's.... και εφαγα στις 22:00 μια σαλατα ceasar's και ενα chiky's.... oyf....
δεν ηταν κατι βαρη, αλλα δεν ηθελα να χαλασω τη νηστεια μου... :(
κι ομως!!! μπορει τις αποκαλουμε σαλατες αλλα ειναι εντελώς φορτωμένες με λιπαρα (και μαλιστα κακα λιπαρα)Quote:
Originally posted by mtsek85
χθες το βραδυ, ενω ειχα κλεισει το παραθυρο στις 7.... ο ανρτ;ας μου ηθελε goody's.... και εφαγα στις 22:00 μια σαλατα ceasar's και ενα chiky's.... oyf....
καλυτερα θα ηταν να επερνες μακαρονάδα με κοκκινη σαλτσα χωρις τυρι. τσεκαριμένα καλυτερο.
ητασν πολυ κακη αποφαση και επιλογη το χθεσινο βραδυνο...
ειναι οι κρισεις που με πιανουν που με ξεμυαλιζει καποιος και συμφωνω χωρις να το πολυσκεφτω και μετα ψυχολογια χαλιααααααααααα
τες πα...
περασε...
σημερα θα παει καλυτερα
Quote:
Originally posted by device
κι ομως!!! μπορει τις αποκαλουμε σαλατες αλλα ειναι εντελώς φορτωμένες με λιπαρα (και μαλιστα κακα λιπαρα)Quote:
Originally posted by mtsek85
καλυτερα θα ηταν να επερνες μακαρονάδα με κοκκινη σαλτσα χωρις τυρι. τσεκαριμένα καλυτερο.
εννοειται οτι τις ατασθαλειες τις ξεχναμε αμεσως μολις τις κανουμε, δεν ειναι καιρος να φορτωνόμαστε τυψεις
απλα επι τη ευκαιρια, φτιαχνουμε ενα προγραμμα με το τι τρωμε οταν κανουμε ατασθαλιες.
παιδια...μετα απο παρα πολυ καιρο που το ειχα διορ8ωσει σημερα δεν τα καταφερα και πανω σε μια κριση αγχου τσακισα πολυυ παγωτο..ξερω οτι δεν πειραζει μια φορα αλλα με εχει παει απο κατω γιατι εγω παχυνα απο καθαρα ψυχολογικους λογους...και τωρα ειμαι πολυ χαλια γιατι ειμαι πολυ πιεσμενη αυτο το καιρο και φοβαμαι οτι 8α αρχισω παλι να ξεδινω στο φαι... βοηθεια,...
2 κρακεράκια αλλα δεν ειναι και μεγαλο κακο