χαλαρωσε λιγο κοπελα μου. δεν ειπα πουθενα οτι ευκολο, οποτε σταματα να βγαζεις συμπερασματα απο το μυαλο σου για το τι σκεφτεται ο αλλος. το ξερω πως σε κουραζει αρκετα. και αυτο θελω να νοιωθω πως γυμναζομαι πραγμα που με τα οργανα δεν τα ενοιωθα και γι αυτο βαριομουν απιστευτα να το κανω. μην βγαζεις συμπερασματα απο το μυαλο σου για αλλους.Quote:
Originally posted by BaD
δεν ειμαι επιθετικη, ειμαι καθετη, εαν δεν το κανεις σωστα κ δεν απορροφας την δονηση (που ειναι κ το πιο πιθανο αφου το θεωρεις ευκολο) τοτε τριζουν τα κοκκαλα κ θα εχει ςπροβληματα μετα!
Δεν ειναι τοσο ευκολο κ αστειο οσο νομιζεις κ το πιο πιθανο να εχεις δωρακι ζημια στα κοκκαλα κ την σπονδυλικη αν το κανεις λαθος.
Κ ο γυμναστης κ μπατζανακης σου να ειναι δε σημαινει οτι ξερει τι νιωθεισ εκει πανω αν δε σε ρωταει διαρκως κ δεν ξερει πολυ καλα τι κανει. Με βαση αυτο που λες οτι νιωθεισ πιστευω δεν το κανεις σωστα, δεν εχει καμια σχεση με οτιδηποτε αλλο εχεις κανει κ δεν ειναι διολου ξεκουραστο!
παρτο λιγο χαλαρα και ηρεμησε. μια παρεα ειμαστε ολοι εδω μεσα και συζηταμε δεν υπαρχει λογος να επιτιθεσε ετσι σε ατομα που δεν ξερεις. αν εσυ γουσταρεις τα οργανα οκ δικαιωμα σου να χτυπιεσαι εκει 4 ωρες καθε μερα . εγω θελω κατι πιο αποτελεσματικο, κατι που να νοιωθω πιο εντονα στο σωμα μου και να εχω πιο αμεσα αποτελεσματα. ο καθενας οπως ξαναειπα κανει τις επιλογες του για το τι θεωρει καλυτερη γυμανστικη γι αυτον. σημασια εχει να γυμανζεσαι με κατι που σου αρεσει, τοτε εχεις αποτελεσμα , οτι κανεις απο αγγαρεια παει χαμενο. τωρα αν εσυ επειδη δεν μπορεις να κανεις power plate (γιατι αυτο καταλαβαινς απο τη σταση , πως θα ηθελες να κανεις αλλα δεν μπορεις για καποιο λογο) και κανεις οργανα τι να σου κανω εγω .. δεν φταιω σε κατι...
ενα παραδειγμα καποιος αλλος θεωρει πως η πιλατες ειναι η καλυτερη γυμανστικη, αν το κανει συστηματικα και ετσι οπως πρεπει βλεπει αποτελεσματα, το ιδιο ισχυει και με εμενα λοιπον, το Power plate μου αρεσει και γι αυτο θελω να κανω αυτο οσο επιπονο και ειναι. και δεν ειμαι χαζουλα γλυκια μου να πληρωνω τοσα χρηματα και να πηγαινω για να περασω την ωρα μου... εννοειτε πως θα κανω οσο πιο σωστα μπορω τις ασκησεις.. στο Βολο ειναι απο τα πρωτα γυμανστηρια που το εφεραν, και το μοναδικο που εχει τοσο κοσμο για αυτο το μηχανημα γιατι εχουν σωστο γυμναστη και ολοι βλεπουν αποτελεσμα.. τοσα χρονια τωρα κανενας δεν εχει παραπονεθει..
ευχαριστω παντως για τις συμβουλες.. αλλα μαλλον με περασες για κανενα χαζουλικο κοριτσακι που δεν ξερει τι κανει.. δυστυχως ατυχησες :) και μια συμβουλη, να εισαι πιο ευγενικη με τον συνομιλητη σου, ιδιως με ατομα που δεν γνωριζεις.