ayto olo mou to lene...kai de mporw na to pistepsw
an itgane etsi..tha imoun o superman...
Printable View
χεχε dino wb
Και εγω να σου πω δεν το καταλάβαινα αλλά να σου πω τώρα πια το βλέπω κάπως έτσι και θα σου πω γιατι...γτ δυστυχώς σε εμένα τουλάχιστον οι κρίσεις πανικού ήταν ο μόνος ικανός λόγος που με έκανε να συνειδητοποιήσω κάποια πράγματα που έκανα και ήταν αυτοκαταστροφικά...
Ααα να πω ότι δεν έχω ακόμα ξεπεράσει εντελώς το αγχος (κρίσεις πανικού δεν έχω τουλάχιστον σε σύγκριση με την ένταση που είχα στην αρχή, κατα αραιά διαστήματα βέβαια ιδιαίτερα πιεστικές καταστάσεις μπορεί να με φέρουν στα πρόθυρα ή να πάθω μια μικρή κρίση πανικού αλλά σε πολύ ελάφρά μορφή και απλά κάνω υπομονή μέχρι να περάσει αφού τωρα πια μου έχει γίνει βίωμα οτι θα περάσει σε λίγη ώρα...) αναφερόμουν περισσότερο στην ψυχολογική εξάρτηση χεχε καλά και αυτό να πω ότι το έχω ξεπεράσει 100% και να επαναπαυθώ και να κάνω ξανά τα ίδια λάθη δεν θέλω να το κάνω δεν με απασχολεί αλλά προσπαθώ να θυμάμαι για να μην παρασύρομαι
Αααααα και μαρία να ξέρεις ότι τα αντικαταθλιπτικά συνήθως παίρνουν 3-4 βδομάδες για να δράσουν οπότε προσπάθησε να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι τότε και μην απελπίζεσαι :)
nopanic σε βρισκω πολυ σωστο σε ολα αλλα μερικες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολες και δεν μπορουμε να τις περναμε μονοι.κ γω αρχικα μονη μ τους ξεπερναγα αλλα οι 2 τελευταιοι με διαλισαν,σερνομουνα 2 μερες εκλαιγα,βογκουσα δεν μπορουσα επρεπε να παρω κατι να ηρεμησω και να μην με ξαναπιασει.απο τοτε με τα σεροξατ δεν με ξαναπιασε πανικος αλλα δεν ειμαι κ εντελος καλα.8α με πιανει π.χ την μια μερα μονο δυσπνια,την αλλη ζαλαδα κλπ.ολο και καποια ενοχληση 8α νιο8ω.την δευτερα 8α παω για ψυχο8εραπεια σε μια πολυ καλη ψυχολογο ωστε να μα8ω να νατυμετοπιζω σωστα τις καταστασεις και να μην αγχωνομαι συνεχια κλπ για να σταματησω σιγα σιγα τα φαρμακα.
Κατερ1να ειδη περασαν 2 εβδομαδες.ενταξη δεν ειμαι και οπως πρωτα αλλα περιμενα να νιο8ω λιγο καλυτερα.
Quote:
Originally posted by dinos
Mα εγω , εχω φτασει να πιστευω οτι ειμαι superman , αφου εχω καταφερει να ζω με ολα αυτα τα συμπτωματα ,ενω σε αλλες περιπτωσεις ενα μονο απο αυτα αρκει για να καταβαλει εναν ανθρωπο ...:)
Συμφωνω και επαυξανω , αλλωστε και εγω το θεωρω ως μειονεκτημα το οτι δεν απευθυνθηκα σε ειδικο ..Quote:
Originally posted by maria...
nopanic σε βρισκω πολυ σωστο σε ολα αλλα μερικες περιπτωσεις ειναι πολυ δυσκολες και δεν μπορουμε να τις περναμε μονοι.
Η αληθεια ειναι οτι ημουν ετοιμος να το κανω και τοτε βρηκα αυτο το site το οποιο με βοηθησε ,μεσω των συμπτωματων που ενοιωθαν και οι αλλοι φιλοι μας, να κατανοησω κατα μεγαλο ποσοστο την φυση της ασθενειας...
Εννοειται οτι ειχα κανει 2-3 φορες αιματολογικες εξετασεις , 2 υπερηχα καρδιας και πηγα και 2 φορες στο νοσοκομειο γιατι νομιζα οτι εφτασε η ωρα μου ...
Οταν ομως εξακολουθεις μετα απο 1,5+ χρονο να εχεις τα ιδια συμπτωματα καταλαβαινεις οτι δεν μπορει να εχεις την καρδια σου για 2 ημερες ενω τις αλλες 7 να κανεις π.χ γυμναστικη (wii fit:P) ,χωρις κανενα προβλημα ...
Αυτο που μου εχει μεινει τωρα και πρεπει να κοιταξω για να μου φυγει η ιδεα ειναι αυτο που με επιασε χτες το βραδυ ..Μετα το φαγητο με επιασε ενα φουσκωμα στο στομαχι και καποιες ζαλαδες ....Αυτο με επιανε παλαιοτερα ποιο συχνα(μετα την πρωτη εμφανιση του αγχους) , αλλα τωρα τελευταια ειχε μειωθει αισθητα με εξαιρεση την χθεσινη μερα (ακομη και τωρα δεν μου εχει περασει τελειως)..
Πρεπει να παω σε γαστρεντερολογο να μου φυγει και αυτη η ιδεα , αλλα φοβαμαι ρε γαμωτο την γαστροσκοπηση ...
Εχει κανεις εμπειρια ?
kala asto...apo to angxos...exw pathei oisofagitida...de kserw an ksereis ti einai ayto..
na sto me liga logia..einai pliges ston oisofago..kai ponane tragika...
de to sizitw oti sinevale parapanw kai stis kriseis mou ayto
me pianen souvlies sto stithos apo tin oisofagitida...kai me piane panikos oti exw kardia ena iksera oti einai apo to stomaxi mou
ama kaneis grastroskopisi
ena sou lew..
narkwsh...
einai poly asxhmh empiria
exw kanei 3 fores
alla ti mia xwris narkwsh..kai eilikrina itane sa na eixe mpei kati mesa mou..kai otan vgazane to matzaflari itane les kai mou travagane tis psyxh apo mesa mou
giayto ena sou lew pali
narkwsh
εχε και εγω είχα πάει σε γαστρεντερολόγο γτ δεν μπορούσα να φάω και έκανα συνέχεια εμετούς (το αγχος με χτυπάει πάντα στο στομάχι) και μολις μου είπε τι είναι η γαστροσκόπηση για πότε εξαφανίστηκα δεν μπορείς να φανταστείς χεχ
βρε παιδια εγω τι να πω?που την μια νομιζα οτι 8α πα8ω εφραγμα και εκανα 3 καρδιογραφιματα.ενα χολντερ και τεστ κοποσεος?μετα εκανα ακτινογραφια στα πνευμονια γιατι νομιζα ειχα ακρκινο κα8ως εβιχα και εβγαζα φλεμα που μιριζε σαπιλα,μετα ακτινογραφια στην κιλια γιατι νομιζα οτι ειχα εσωτερικη αιμοραγια,μονο ακσονικη τομογραφια εμεινε να κανω λολ.α!και στα επειγοντα πιγενα κα8ε 2 μερες.ειχα κατασκινωσει εκει ειχαν βαρε8ει οι αν8ρωποι να με βλεπουν.οταν ομως πειστικα οτι τελικα ουτε 8α τρελα8ω ουτε εχω τπτ να πε8ανω ζητησα απο μονη μου για 1η φορα στην ζψη μου να δω καποιον εφημερευον ψυχιατρο που μ εγραψε και τα σεροξατ.τωρα πλεον ξερω καλα οτι δεν εχω απολυτος ΤΙΠΟΤΑ και δεν προκειτε να ξαναπαω στα επειγοντα.ντινο εισοφαγιτιδα εχει η μανα μου να προσεχεις παρα πολυ το βραδι στον υπνο σου μην σε πιασει παλιδρομισει και πνιγεις.να κοιμασε 2 ωρες μετα που 8α εχεις φαει σε 2 μαξιλαρια το κεφαλι σου ψιλα.η μανα μου πνιγικε ενα βραδι απο αυτο και παραλιγο να την εχανα.με σινταραξε αυτο το γεγονο.ςτελικα πυστευω οτι ειμαστε υπερβολικα ευεσ8ιτοι και γιαυτο τα πα9ενουμε αυτα. 8α πρεπει να τα γραφουμε και μειες που και που εκει που δεν ανατελει ο ηλιος οπως κανουν οι αλοι που περνανε καλα!
ti xanax bre?seroxat perno kai apo tote pou ta arxisa den me ksanapiasan panikoi
ααα ξεχαστικα νομιζα πως ηταν το δικο μου ποστ αυτο περδεψαμε τα μπυτια μας λολ
Εγώ Για να κόψω το χαναχ υπεφερα μπήκα σε κλινική ψυχιατρική φοβερή στέρηση ουρλιαζα θεέ μου πως το αντεξα φοβερή στέρηση το ξαναλέω
το εχω πει πολλες φορές εγω οτι τα ψυχοφάρμακα οπως και το ζαναξ προκαλουν φοβερο εθισμο και στεριτικα....καλυτερα μονοι μας με το μυαλο μας να τα ξεπερναμε το εχω πει πολλες φορες εδω στο Φόρουμ αυτο αλλα δυστιχως καποια ατομα συνεχιζουν να καταστρεφοντε απο τα ψυχοφάρμακα διοτι δεν μπορουν να τα πολεμήσουν μονοι τους με φυσικους τρόπους!
Και ομως για εμενα στεκει αυτο που λεει ..
Ειναι γολγοθας να απεξαρτηθεις απο τις βενζο και ειδικα αμα κανεις μακροχρονια χρηση ειναι και πιο δυσκολο , οταν σταματησα το ζαναξ μετα απο 2 μηνες ακαταλογιστης χρησης βαρεσαν τα στεριτικα ασχημα να με πνιγει ολη μερα το ανχος
Αν τα σταματήσεις απότομα Ναι ισχύει...
Και φυσικά υπάρχει αγωγή για τους μακροχρόνιους χρήστες για να περασουν την μεταβατικη περιοδο χωρις στεριτικα και χωρις αλλα συπτωματα...δεν τα σταματάς από την μια μέρα στην άλλη
Αυτά βέβαια τα γνωρίζουν καλύτερα οι γιατροί όπου και εκεί πρέπει να απευθυνθείς και όχι να πειραματιζόμαστε μόνοι μας.
Καλή συνέχεια!