κωπηλατικο ειναι αυτο που εχει την v χειρολαβη και τραβας προς τα εσενα?με το καθισμα που κουνιεται.. :) που γυμμναζει την πλατη?γιατι κανω και τετοια...
Printable View
κωπηλατικο ειναι αυτο που εχει την v χειρολαβη και τραβας προς τα εσενα?με το καθισμα που κουνιεται.. :) που γυμμναζει την πλατη?γιατι κανω και τετοια...
Ναι αυτό είναι φαντάζομαι, σαν να κάνεις κουπί. Επίσης και τα push ups βοηθάνε. Αν δεν μπορείς στην αρχή στο πάτωμα, κάνε στον τοίχο με όση κλίση μπορείς
ποπο..τα σιχαινομαι τα πους απς..ειναι τα πιο δυσκολα...αχ..τοσες ασκησεις για αυτα τα παλιο μπρατσα..ειναι ασχχημα αν ειναι παχουλα ...σαν φρατζολακια ειναι
χαχαχαχαχαχα! για τα "πλαϊνα" τι μπορω να κανω? το προβλημα το εχω κυριως στο πανω μερος..σε ωμους κοιλια πλαινα πλατη...χερια...τι ειναι καλυτερο? γενικα οτιδηποτε..ακομα και πιλατες να μου πεις πχ..αρε δαναη..τωρα που μπηκες 8α σε ξεζουμισω...χαχαχαχαα
Είσαι τύπος μήλο δλδ. Η αεροβική θα σε βοηθήσει πολύ, χορός, κολύμπι, διάδρομος, περπάτημα ζωηρό. Και μετά ότι είπαμε για μπράτσα, θώρακα, πλάτη. Σίγουρα και η γιόγκα και το πιλάτες βοηθάνε γιατί 'μακραίνουν΄ τον κορμό πράγμα που εσενα σου χρειάζεται.
ευχαριστω δαναη μου...αρα ειμαι σε καλο δρομο!!!
καλως τη δαναη! που εισαι βρε ξενιτεμενη ψυχη>? γυρισες πισω ή παρεμεινες εξω? φιλια!
DEvice κ για σενα ανησυχουσα κ σε εψαχνα, πως παει το τσιγαροθεμα? εξαφανιστηκες!
Παιδια οσα λετε ειναι πολυ σωστα κ σημερα το βραδυ εκλεισα ραντεβου με το γυμναστη να μου αλλαξει το προγραμμα γυμναστικης κ εχω σκοπο να του ζητησω να μου δειξει ο,τι περισσοτερο μπορει για χερια κ απαγωγους.
Μεχρι τωρα οκ ημουν πρωταρα...τωρα πρεπει να εστιασω σε ορισμενα ασχημα σημεια! δηλαδη σε ολα! χεχεχ
Μου ειχε πει πρεπει να ειμαι κατω απο 80 κιλα για να εστιασουμε σε συγκεκριμενα σημεια, υποθετω λογω λιπους το λεει...αντε να δουμε την Κυριακη κανω κ λιπομετρηση να δω προοδο κ μεζουρα!
Α πηγα και πηρα τον ορρο της σαντατζελικα που λεγαμε chrys! κ πηρα κ ενα σκληρο γαντι για μασαζ (πλαστικο ή κατι τετοιο ειναι). Ελπιζω να το μαζεψει εστω κ εναν ποντο γιατι το νυφικο ειναι με δαντελα σαυτο το σημειο...που απεχθανομαι!
Κακοκοριτσάκι καλό,
Γύρισα γιατί βρήκα μια πολύ καλή δουλειά. Αν με πάρουνε τελικά θα προσπαθήσω να πηγαίνω Αγγλία 1-2 φορές το μήνα.
Εσύ είσαι μεσογειακή γυναίκα; Με τάση να βάζεις λίπος στην περιφέρεια;
Μου αρέσει που ακολουθείς τις οδηγίες του γυμναστή και τον εμπιστεύεσαι. Οι περισσότεροι πελάτες που πάνε στα γυμναστηρια είναι αντιδραστικοί και δεν ακούνε. Και δεν μπορείς να πεις και τίποτα γιατί θα τον χάσεις από πελάτη. Γι αυτό πάντα προτιμούσα το γήπεδο, που βάζεις τις φωνές και κάνουν ότι λες, χαχαχα.
με το τσιγάρο όλα οκ, όπως και με τη διατροφη και με την άσκησηQuote:
Originally posted by badgirl11
καλως τη δαναη! που εισαι βρε ξενιτεμενη ψυχη>? γυρισες πισω ή παρεμεινες εξω? φιλια!
DEvice κ για σενα ανησυχουσα κ σε εψαχνα, πως παει το τσιγαροθεμα? εξαφανιστηκες!
Παιδια οσα λετε ειναι πολυ σωστα κ σημερα το βραδυ εκλεισα ραντεβου με το γυμναστη να μου αλλαξει το προγραμμα γυμναστικης κ εχω σκοπο να του ζητησω να μου δειξει ο,τι περισσοτερο μπορει για χερια κ απαγωγους.
Μεχρι τωρα οκ ημουν πρωταρα...τωρα πρεπει να εστιασω σε ορισμενα ασχημα σημεια! δηλαδη σε ολα! χεχεχ
Μου ειχε πει πρεπει να ειμαι κατω απο 80 κιλα για να εστιασουμε σε συγκεκριμενα σημεια, υποθετω λογω λιπους το λεει...αντε να δουμε την Κυριακη κανω κ λιπομετρηση να δω προοδο κ μεζουρα!
Α πηγα και πηρα τον ορρο της σαντατζελικα που λεγαμε chrys! κ πηρα κ ενα σκληρο γαντι για μασαζ (πλαστικο ή κατι τετοιο ειναι). Ελπιζω να το μαζεψει εστω κ εναν ποντο γιατι το νυφικο ειναι με δαντελα σαυτο το σημειο...που απεχθανομαι!
βασικα, απ ότι εχω διαβασει δεν γινεται να χασουμε λιπος τοπικά, οπότε απλα πρεπει να γυμναστεις συνολικα.
Αλλα ειναι χρησιμο να αλλάζεις τακτικά το πρόγραμμά σου.
Chrys μου αναφερομαι στην μεθοδο του Thermage.Την εφαρμοζουν οι πλαστικοι χειρουργοι και το κοστος ειναι γυρω στα 1500 ευρω.Εχει φοβερα αποτελεσματα οσον αφορα την λειανση του δερματος.Χρησιμοποιηται ακομα και στην κοιλια επειτα απο μεγαλη απωλεια βαρους αντι της κοιλιοπλαστικης.Βεβαια χρειαζεσαι και γυμναστικη για να σφιξουν οι μυς.Ψαξε παντως στο internet για την μεθοδο αυτη και θα με θυμηθεις!!
Δαναη οχι δεν εχω μεσογειακο σωματοτυπο, τρεφομαι μεσογειακα ομως...Καλωσηρθες ευχομαι να μεινεις!
Παιδια απλα εχω αγχωθει πως θα σφιξω, θελω αφου θα χασω που θα χασω κι αλλα κιλα να σφιξω κιολα να τελειωνω! Θα μου πειτε πως ξερω οτι θα χασω κι αλλα κιλα αφου παντα τοσα ημουν...ε το νιωθω θελω ναλλαξω το σωμα μου...απλα φοβαμαι την χαλαρωση κ θελω να καψω κ το παλιολιπος
να σφιξεις ταυτοχρονα με την απώλεια κιλών. και η λύση ειναι μία και λέγεται γυμναστικη (και κυριως βάρη)
ναι αυτο κανω ως τωρα απλα τωρα θελω ακομα πιο καλα...νομιζω αφου γυμναζομαια πο Σεπτεμβρη ειναι καιρος να γινει πιο στοχευμενα... τι λες?
Εχω κ 1-2 φιλους πυο ασχολουνται με μποντυ μπιλντινγκ κ ελπιζω να εχω αποτελεσμα...
ακριβώς!!!!
οι φιλοι σου τα μπιλντέρια ξέρουν!
βρε δαναη καλως ηρθες και παλι. ελπιζουμε να σε εχουμε συχνα κοντα γιατι απο οτι βλεπεις ολες εχουμε και κατι να ρωτησουμε!!!!!
εισαι καλα? ολα καλα? βρηκες καλη δουλεια διαβαζω, μια χαρα. φιλακια πολλα και θα σε στειλω μυνημα με την πρωτη ευκαιρια να σου πω τι εκανα τελικα
Γεια σου μπαρμπουνάκι μου,
περιμένω ανταπόκριση :)