Originally posted by lbp
Quote:
Originally posted by zwhtsa
μονιμος σου λεω τα ιδια πραγματα. ποτε σου επιτεθικα χωρις λογο για πες μου? μονιμος σου λεω να κανεις μια προσπαθεια και να σωστη διατροφη χωρις τσιμπολογικαμτα και αρχιζεις και με βριζεις μετα.
απορω τι μπαινεις στο φορουμ αφου δεν εισαι διατεθιμενη να ακουσεις καποια πραγματα. δεν ειναι δυνατον να μιλας για ατασθαλιες και να σου λεμε μπραβο καλα κανεις κανε και αλλες. και οχι μωρε δεν φταινε οι ατασθαλιες που δεν χανεις αλλα τα χαπια σου. αυτο θελεις? να σου χαιδευουμε τα αυτια?
οκ λοιπον.. αφου θελεις να σου λεμε ψεματα αυτο θα κανω και εγω ξεκινοντας απο τωρα..
αχ μαρακι μου ποσο σε λυπαμε, ποσο αδικο ειναι να κανεις τοσες προπαθειες να τα τρως ολα σωστα και ομως να μην χανεις :(
Εσένα δεν μπορεί να σε βρει κανείς γιατί μία μιλάς έτσι και μία επιτίθεσαι. Όσο για τα άλλα, ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ και ξέρεις αν τσιμπολογάω ή όχι; Σε μία δίαιτα φυσικό είναι κάποιες μέρες να τρως παραπάνω και μετά τη συνεχίζεις, στις άλλες γιατί λέτε μπράβο που την συνεχίζουν και σε μένα ξέρετε να τη λέτε; Επειδή είστε μεταξύ σας, γι'αυτό.