εγω δεν το βρισκω κα8ολου κακο απο την στιγμη που δεν εχει σχεση κλπ αλλα αν αυτο γινεται συνεχια ακουσα οτι δημιουργουντε ψυχ προβληματα.
Printable View
εγω δεν το βρισκω κα8ολου κακο απο την στιγμη που δεν εχει σχεση κλπ αλλα αν αυτο γινεται συνεχια ακουσα οτι δημιουργουντε ψυχ προβληματα.
Και εγω εχω αρκετο προβλημα με το θεμα και δεν ξερω πως να το λυσω. μπαινω για λιγο σε σελιδα στυλ youtube αλλα με πορνο και μετα ολο και ψαχνω πιο ωραιες κοπελες ολο και πιο περιεργο σεξ (οχι τιποτα περιεργα η παρανομα φετιχ, απλα πιο ερασιτεχνικα κλπ)και περνανε οι ωρες... οτι βλεπω το κατεβαζω στον υπολογιστη, μετα ¨διαλεγω¨ το υλικο και αυνανιζομαι.
Το προβλημα ειναι οτι εχω σχεση με μια κοπελα που την αγαπω παρα πολυ αλλα στο σεξ εχουμε προβλημα (δεν θελω να την χωρισω γιατι ολα τα αλλα ειναι τελεια μεταξυ μας.Αν μπορουσαμε να βελτιωσουμε και το σεξ μας....) . Μου ειχε παρουσιαστει μια φορα στυτικη δυσλειτουργια λογω κουρασης και απο τοτε που και που το σκεφτομαι, με πιανει αγχος, και ξαναεχω στυτικη δυσλειτουργια. Επισης εκσπερματωνω γρηγορα κατι που επισης με αγχωνει πολυ. το θεμα ειναι οτι σε μικροτερη ηλικια (20-25) δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα (τωρα ειμαι 35). Η μονη διαφορα απο τοτε ειναι οτι πηρα 30 κιλα. Μπορει να παιζει ρολο αυτο στην λειτουργια μου?
Σας τα εγραψα μαζεμενα για να εχετε μια πιο σφαιρικη εικονα για το προβλημα μου και αν μπορεσετε να με συμβουλεψετε κατι γιατι ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω.
diver, κόψε το σταδιακά, αφού το να το κόψεις μια κι εξω είναι αδύνατο, μείωσε τη διάρκεια έκθεσης σου στην πορνογραφία σταδιάκά, όλο και λιγότερο κάθε μέρα, έστω λεπτά και κάθε φορά που τα καταφέρνεις να το θεωρείς επιτυχία.
αναλογίσου ότι σε απέκοψε από την κοινωνική ζωή, σκέψου από πόσους φίλους και γνωστούς έχασες επικοινωνία, αντί να κατέβαζες πορνό μέχρι τώρα θα φτιαχνες μια ωραία σχέση και εκεί θα βίωνες στη σχεση αυτά που σ αρέσουν στον έρωτα και όχι μπρος στον υπολογιστή, σκέψου και τα ενδιαφέροντα σου που παραμέλησες, σκέψου πόσα θα κέρδιζες αν εκείνες τις ωρες κυκλοφορούσες έξω σε μπαράκια, φιλικά σπίτια, καφε, διασκέδαση και γκόμενες που πολύ θα σ αρεσαν και έχασες λόγω της συνήθειας αυτης. αυτά θεώρησε τα ως κίνητρα για να ξεκινήσεις σταδιακά να μειώνεις τη διάρκεια.
{{δεν έχω βρει μια δραστηριότητα που, όχι μόνο να είναι ικανή να με κάνει να μην την αναβάλλω για να ικανοποιήσω τον εθισμό μου, αλλά και που θα με κάνει να ελαττώσω τον εθισμό μου ή και να τον εξαλείψω
ολοκληρωμένη σχέση δεν έχω αυτή τη στιγμή, παλαιότερα είχα
ναι, συνοδεύεται πάντα από πολύωρο αυνανισμό }}<<
ΔΕν υπαρχει καποια ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ικανη να ανταγωνιστει το σεξ ,,και επειδη σεξ δεν εχεις , η αμεσως επομενη ενδιαφερουσα δραστηριοτητα ειναι το υποκαταστατο του σεξ , η φαντασιωση και ο αυνανισμος !
Νομιζω εχεις την απαντηση ,,κοψε λιγο χρονο απ τις τσοντες και φαε καμια χυλοπιτα ! μπορει και να αλαξει το ριζικο σου !!!
Σταματα να εισαι ΘεΑτΗς και ξαναγινε Ο... πΡωΤαΓωΝιΣτης !! --
Kαι μην ακους τα ημισκουμπρια που λενε " αν πετυχει η μ@λ@κια τυφλα να χει το γ@μισι..." :PPPPPPP