-
Εγώ πάντως είχα πολλές φωτογραφίες και είχα γραφτεί σε άπειρα γκρουπ, αλλά σβήστηκα από όλα και έσβησα και τις φωτογραφίες μόλις προχθές γιατί είδα ένα βιντεάκι ότι όλα καταγράφονται. Ακόμα και με ποιόν βγήκαμε εχτές. Εχτές το άνοιξα και κατά τύχη είδα κάτι φίλες μου που γράφτηκαν σε αυτό το κ..γκρουπ, και τις ρώτησα γιατί γραφτήκανε. Δεν ήξερα τι να κάνω τότε. Και σήμερα μου είπανε ότι γραφτήκανε για τα μπάζα στην ψυχή, δεν είχαν διαβάσει τα άλλα που λέγανε. Anyway, γι'αυτό που μετάνιωσα πιο πολύ που διαγράφηκα ήταν για κάτι δελφίνια που τα σκοτώνουν οι κ...Ιαπωνέζοι και ήθελα να υποστηρίξω αυτή την ομάδα και κάτι άλλες πχ, για γυναίκες. :) Anyway, αυτό για όσες με κάνανε add να ξέρουνε.
-
ετσι κι αλλιως μαρακι μας εχουνε φακελωμενους ολους μας... οι δορυφοροι που περνουν απο πανω μας ξερεις οτι μπορουν να βλεπουν ανα πασα ωρα και στιγμη τι κανεις εσυ στο σπιτι σου?
-
Κι εγώ έτσι ήξερα αλλά ένας μ.. επέμενε ότι το fb είναι κακό. Και μ'έπεισε. Τελοσπάντων, το επανέφερα, απλώς δεν έχω τις φωτό και τα γκρουπ. Μπορεί να τα ξαναφέρω πίσω κάποια άμα τα βρω.
-
πως μπορω να σας βρω για να σας κανω αδδ στο φασε????η αν θελετε καντε μου εσεις απ το μαιλ μου....
-
Εγώ σε έκανα add msn και facebook αλλά δεν είσαι μέσα.
-
Βρε Αλεξανδρα πατριωτισσα εισαι??? Και δε μας το λες τοσο καιρο!!! ΧαΧαΧα κοιτα να δεις ε!