μπετουλα μηπως ξερεις κατι πιο ελαφρυ;
τετοια ωρα πατατα δεν λεει...
Printable View
μπετουλα μηπως ξερεις κατι πιο ελαφρυ;
τετοια ωρα πατατα δεν λεει...
αν σου πω πολύ νεράκι δε θα σου αρέσει Ιρενε μου, όμως αυτο είναι η λύση σου...
83.9 κιλα
(το πρωι)
και για του λογου το αληθες: δεν θυμαμαι ποια ειπε οτι χανει δυσκολα τα κιλα αλλα σκεφτηκα "εγω τα χανω ευκολα ή δυσκολα?"
αν σκεφτω οτι 3 βδομαδες διαιτας δεν εχασα γραμμάριο (ειχα παρει και μισο κιλο) μαλλον δυσκολα χανω.
αν ομως σκεφτω οτι μεσα σε 2 μερες εχασα 600-800 γρμμαρια τοτε μαλλον ευκολα ε?
Απλα δεν ισχυει τιποτα απ τα 2. Απλά τα κιλα δεν πεφτουν με γραμμικη σχεση. Ουτε το ενα κουλουρακι θα διακοψει την απώλεια.
Απλά πρέπει να εχεις υπομονη και να περιμένεις να περασουν αυτες οι 3 βδομάδες. Και τωρα μπορει να ξανακολλήσω σε αυτα τα κιλα. Ε και?
μετα απο 2 βδομάδες θα χασω κανα κιλο, ετσι "ξαφνικα"
δεν ειναι ξαφνικα όμως, ούτε ενας μαγικός τρόπος, ειναι προσπαθεια εβδομάδων.
Και πολύ το χαιρομαι που το σωμα που εχω ειναι αποτελεσμα των δικών μου προσπαθειών και ειμαι πολύ περηφανη για το σωμα μου (οκ, δεν ειναι τελειο αλλα το σμιλεύω εγω και ειμαι αποκλειστικη κυριαρχος πάνω του
στο κατω κάτω ουτε το μυαλο του Αινσταιν εχω, ούτε τη μόρφωση της Αρβελέρ ούτε της ταχυτητα του Gebrelassie αλλα εχω αποδεχτει το οτι απεχω απ την κορυφη. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι πρεπει με το ζορι ολες να εχουμε το σωμα της Μπελουτσι....
(που κι αυτο, αν το σκεφτεις, δεν ειναι και τέλειο....)
Tα ίδια, 79
σημερα το πρωι ημουν 87,6
δεν ενθουσιαζομαι γιατι χθες δεν εφαγα καλα μεσα στη μερα..... αλλα καιρο ειχα να δω το 87 και χαρηκα!!!!
83.6 κιλα, α ψηλωσα κ λιγο χεχεχεχεχε
-300gr
-200 γρμ. απόψε!
Ααααααα, συναγωνίστρια πήρε φόρα!!!!Quote:
Originally posted by BettyG
-200 γρμ. απόψε!
ΤΕΛΕΙΑ! Συνέχισε....
Γεια σας και από εμένα.
Έχω πολύ καιρό να γράψω λόγω μεγάλων αλλαγών και αρκετής αδιαφορίας προς τον εαυτό μου.
Επέστρεψα λοιπόν και επέλεξα αυτο το θέμα σαν πρώτο γιατί είναι σχετικά ανώδινο και μου αρέσει όταν υπάρχει πρόοδος να το μοιράζομαι και να δίνω κουράγιο και σε άλλους.
Ξεκίνησα πριν μια εβδομάδα λοιπόν στα 70κλ. και μια εβδομάδα μετά έχω χάσει 1 κιλο.
Ο στόχος είναι ακόμα μακριά βέβαια αλλά υπάρχει θέληση και για πρώτη φορά υποστήριξη.
καλή επάνοδο...κιόλας ένα κιλό; Αψογη, σε βρίσκω.
-300gr αλλα ακομα πρισμενη.
σε ευχαριστώ πολυ tidekpe.
καλή επιτυχία και σε εσένα και σε όλους μας.