μολις διαπιστωσα κατι που με στεναχωρησε και αγχωσε παρα πολυ μπορώ να πω....
Εχω ξεκινησει απο 18/02/10 τη διαιτα, νηστεια και γυμναστηριο...
δλδ εδω και 4 βδομαδες... και εχω χασει μολις 3 κιλα... λογικο? ή απογοητευτικό...? μαλλον ναι.. σνιφ..
Printable View
μολις διαπιστωσα κατι που με στεναχωρησε και αγχωσε παρα πολυ μπορώ να πω....
Εχω ξεκινησει απο 18/02/10 τη διαιτα, νηστεια και γυμναστηριο...
δλδ εδω και 4 βδομαδες... και εχω χασει μολις 3 κιλα... λογικο? ή απογοητευτικό...? μαλλον ναι.. σνιφ..
λογικοτατο!!!!συνεχισε δεν εχεις κανενα λογο να απογοητευεσαι !!!!!
μην απογοητευεσαι μτσεκ :)
Μια χαρα τα πας....υπομονη και πεισμα!
αχ αυτη η υπομονη ποσο θα κρατησει???????
θελω να χασω 18 κιλακια και θελω τωρα!!!! αν οχι 18, βολευομαι και μετα 15-13....
μεση 83
γλουτοι 101
χερι 31
νεο μετρημα
κιλα 87 (σταθερα στα κιλα με την περασμενη βδομαδα)
στοιθος 104 --> 101 (περασμενη βδ) --> 99
μεση 92 --> 89 (περασμενη βδ) --> 89
περιφερεια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 119
κοιλια 123 --> 120 (περασμενη βδ) --> 117
καλα παμε απο ποντους
OYAOY!!!!μονο καλα???? συγχαρητηρια!!!!
μπραβο βρε μτσεκακιιιιιιιιιιιιιι
αυριο μετρημα κ γω!
αυριο θα εχεις κ εχει τελεια αποτελεσματα καλη μου!!!!!!! μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!
καλα βγαζω τα παντελονια χωρις να τα ξεκουμπωσω :D αλλα καιρος να παω ενα βημα παρακατω... (να μου πεφτουν :D:D:D)
σημερα στα 85 κιλα κ παλι ειχαQuote:
Originally posted by badgirl11
χαχαχαχα αντε να δουμε! θα γινει της μαεζουρας! λοιπον να οι τελευταιες μετρησεις που εχω προχειρες...στα 85 κιλα ειχα:
περιφερεια μεσης 97 εκατοστα και πρεπει να παω 88 (στα 75 κιλα)
περιφερεια περιφερειας 117 εκατοστα και πρεπει να παω 109 (στα 75 κιλα)
99, 109, 113.5
εχω μπερδευτει γιατι οι παλιες μετρησεις δεν ηταν 3 αλλα 2, υποθετω οτι το 99 σαν πιο μικρο νουμερο ειναι η μεση και το 113.5 ειναι η περιφερεια της περιφερειας (το πιο φαρδυ σημειο).
Μου τοπε κ ο διαιτολογος οτι εχω πεσει τρομερα στην περιφερεια.
Αυτα τα 2+ εκατοστα στη μεση παιζει ναναι απτις μαλακιες που τρωω τοσο καιρο αραγε? οπως κ ναχει κοβω τα πολλα πολλα, να πεσει λιγη πεινα αυτη τη βδομαδα να ξαναπαω 82 κιλα+ κιλα γιατι δε θελω να παρω αλλα κιλα...
bad μου καθε ποτε πας στο διατολογο σου?
τα κιλακια μαλλον ανεβηκαν επειδη σαχλαμαριζεις τελευταια.. αλλα θα φυγουν παλι...! παντως οι ποντοι σου ειναι μειον!!! μια χαρουλα λοιπον!!!!
ετσι να συνεχισουμε δυναμικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πλεον θα πηγαινω καθε 2 εβδομαδες το πολυ μηπως κ παρω τα πανω μου με τη μεζουρα κ κανω καμια διαιτα...εκει που ημουν μες το βουρκο ειδα τη μειωση στη περιφερεια κ αποφασισα να ξαναρχισω!
αν εννοεις ποτε ηταν οι πρωτες μετρησεις κ ποτε οι δευτερες στα 85 κιλα δεν θυμαμαι...αυτο που θυμαμαι οτι ημουν αρκετο καιρο 82,5-83,5 αρα 85 ημουν αρκετα πιο πριν υποθετω...
την επομενη φορα αν εχει χρονο θα ζητησω να τα γραψουμε ολα μαζι αναλυτικα, ξερεις δε με νοιαζει κ τοσο αφου για ιδια κιλα μου φανηκε σαν θαυμα η μειωση περιφερειας!
το θεμα ειναι τα μπρατσα πως μειωνονται...εχω καταντησει κ εχω μεγαλυτερες πλατες απο περιφερεια ρε γμτ
καλημερουδια καλη μου!!!
με τη γυμανστικη φευγουν οι ποντοι μωρε, αλλα μπορει να εισαι στα ιδια κιλα πανω κατω..... μην απογοητευεσαι, μια χαρα τα πας!!!! κ Θα εισαι κ μια νυφη ΘΕΑ!!!!! :) αντε να δω οτα ερθει η ωρα για το δικο μου νυφικο πως θα ειμαι....