Δεν ήρθε; καλά που το έστειλα;
Περίμενε το ξαναστέλνω
Printable View
Δεν ήρθε; καλά που το έστειλα;
Περίμενε το ξαναστέλνω
Καλά σκ@@ τα έκανα με το u2u. Θα στα πω εδώ. Ο σύλλογος που είμαι εγώ δέχεται μόνο επαγγελματίες και μέλη. Είναι και πανάκριβος, τέσπα ας μην τους βρίσω εντελώς γιατί με πληρώνουν κιόλας:)
Πες μου την περιοχή σου να σου πω τι συλλόγους έχεις εκεί για να πας με καμια φίλη σου και αν βολεύει καμιά μέρα να παίξουμε μαζί!
Σοφάκι σου απάντησα, στο u2u. Ελπίζω να εφτασε!
μαρί τρελλή τι βλακεία κάνεις με το u2u και δε φτάνει ποτέ???? μήπως δε βάζεις τίτλο???? αν δε βάλεις, τότε δε φεύγει το μηνυματάκι σου! τρομάζει κάπου στη μέση και δεν έρχεται..... μπουχαχαχα!!!!!! τίποτα δεν έφτασε! πες εδω δεν πειράζει.....
χαχαχα ωραία αντίδραση :)
Λοιπόν, έλεγα ότι έχει ωραία γήπεδα στο Αιγάλεω στο Μπαρουτάδικο (είναι πάρκο), στη Νέα Φιλαδέλφεια που ίσως σε βολεύουν με αυτοκίνητο και στο Χολαργό που φτάνεις με μετρό. Ωραίοι σύλλογοι οργανωμένοι και με καλούς καθηγητές. Τα έχω με έναν από αυτούς χαχαχα.
Εσένα με το ύψος σου και το βόλευ θα σου πήγαινε, το οποίο κάνει και ωραία πίσω όψη...Στα σεπόλια θα έχει σίγουρα σύλλογο.
ευχαριστώ πολύ πολύ κοριτσάκι...... θα το ψάξω, θα κοιτάξω και τους συλλόγους και θα σου πω που κατέληξα..........
στο μπαρουτάδικο πηγαίνω συχνά για τρέξιμο....... είναι πολύ οργανωμένο όντως!