ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑ
πρεπει να εχουμε υπομονη και επιμονη για τα παλιοκιλα :)
Printable View
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑΑΑ
πρεπει να εχουμε υπομονη και επιμονη για τα παλιοκιλα :)
Κορίτσια σημερα ειμαι παρα παρα πολυ χαρούμενη εχασα την 1 εβδομαδα της προσπαθειας μου σχεδον 4 κιλα παρα 100 γραμμαρια, εχω χαρει πολύυυυυυυυυυ
το ξερω οτι δεν θα χανω τοσο τις επόμενες αλλα ηταν ενα καλο σπρωξιμο αυτο για εμενα :)
Συγχαρητήρια,καραμελίτσα μας!
Μακάρι το χαμόγελο σου αυτό
να μη σβήσει από το προσωπάκι σου!
Ανεξαρτήτου αποτελέσματος,
συνέχιζε ακάθεκτη
και για τις επόμενες εβδομάδες!
Καλή σου δύναμη!Φιλάκια πολλά!
(Κάπου στον αέρα πέφτοντας,έχασα το s μου...)
σε ευχαριστω πολυ Ναντιν μου να εισαι καλα, κ σε εσενα ευχομαι καλο κατεβασμα
Μπράβο βρε καραμελάκι καλή συνέχεια και πάντα τέτοια!
Σε ευχαριστω πολύ γλυκια μου και σε εσενα ευχομαι καλα κατεβασματα :*
Σήμερα συναντήθηκα με την διαιτολόγο μου, μου έδωσε την νεα μου διατροφή με ζυγισε και ολα καλα, ειναι ευχαριστημενη απο το βαρος που εχασα αυτο το διαστημα και ο στόχος ειναι 1,5 με 2 κιλά την εβδομάδα, μόνο που σημερα ειχα γλυκο στην διατροφη μου το έφαγα και τωρα νιωθω πολλές τύψεις, εκτος οτι με ψιλοπειραξε γιατι δεν ήθελα να φαω αλλα επρεπε λογω διατροφής
δε πειραζει βρε κουκλιτσα μου!ενα ηταν κ περασε!χιχιχι.μην στεναχωριεσαι αφου πηγαινεις σουπερ!συνεχισε ετσι κ θα δεις!!!!
Γεια σας και απο μενα, ειμαι καινουριο μελος και διαβαζω με πολυ ενδιαφερον οσα γραφετε... ειναι σαν να ακουω εμενα να μιλαω...
Θα μπαινω καθημερινα... Ελπιζω να εχω καλα νεα!!
Προς το παρον εγω δεν παω σε διαιτολογο... εχω παει σε αρκετους ηδη... δεν εχω δυναμη να αρχισω παλι τις ιδιες ερωτησεις και συζητησεις. Εχω εδω τις διαιτες που μου εχουν δωσει κατα καιρους... λετε να κανω παλι λαθος?
γεια σου κ απο δω!τι υψος εχεις?συγγνωμη αν το εχεις γραψει καπου αλλα δε θυμαμαι.
Ειμαι 1,69!
μια χαρα!!!αντε βρε καλη αρχη και οτι χρειαστεις (αποριες για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ) εδω ειμαστε!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ semie!!
Καπου ειδα οτι παιρνεις και Lipotox! Πιστευεις οτι κανανε την διαφορα??
Καλα semie εισαι κουκλαρα!
(εκανα αντ την pennou στο f/b, και σας ειδα και τις 2)
μου επιτρεπεις να σε κανω αντ?
Βασικα αρχισα πριν ενα μηνα τη διαιτα μαζί με τα λιποτοξ,χωρις αυτα δε θα ξεκινουσα ποτε αλλα δε ξερω αν ειναι στο μυαλο μου η αν οντως κανανε δουλεια.παντως με βοηθανε να μην πειναω και νομιζω οτι για πρωτο μηνα τα πηγα πολύ καλα.τωρα τι να σου πω, ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.εμενα μου δωσανε ωθηση να ξεκινησω διαιτα κ αυτο ειναι μεγαλο καλο!