χιχιχι ειδες μες το μυαλο σου ειμαι...οντως θεαα
Printable View
χιχιχι ειδες μες το μυαλο σου ειμαι...οντως θεαα
Αγαπητη,δε σχολιαζουμε προσωπα εδω,σχολιαζουμε σωματα.Quote:
Originally posted by Danai20
Ειδικά αυτή η Σερλίζ Θερόν κοίτα χάλια, ψηλή, αδύνατη, με δίμετρα πόδια, τον ωραιότερο κ...(κατά γενική ομολογία),
γαλλική μύτη, γαλάζιες ματάρες. Χάθηκε ο κόσμος να βγάλουν ωραία καμιά κοντή, με στομάχια και πατσιές τς τς τς.
Τι λετε ρε παιδια; Σοβαρευτείτε!
Το σωμα της ειναι χαλια,δες πλατη,μεση και γενικοτερα κορμο,δες στηθος (αν το εντοπισεις).Το μονο καλο ειναι τα εχει ψηλα ποδια.Κι αυτα ομως δεν ειναι θελκτικα.
Προφανως ειναι αδυνατη.Αυτο δε λεει κι οτι εχει θεικο σωμα.Ματια δεν εχεις;
Γενικως νομιζω εχετε μπερδεψει το τι σημαινει θηλυκο θεικο κορμι με το αδυνατο κορμι.
Μην κοιτας πως στην πλασαρουν στις ταινιες.
Δεν ειπε κανεις οτι ως συνολο ντυμενες δεν ειναι ωραιες.Quote:
Originally posted by semie
κ εμενα μ αρεσει η Σαρλιζ και η Μπελουτσι. Μη ξεχναμε οτι η Μπελουτσι εχει γεννησει κιολας.
Αυτο που λεω ειναι οτι με μαγιω που φαινεται το κορμι τους,ποσο μαλλον αν βλεπατε και τη μονικα ολοκληρη,δεν εχουν το θεικο κορμι το οποιο μας τριβουν στη μαπα οι ταινιες και οι φωτογραφησεις.Εχουν ενα σωρο ατελειες.Απειρες γυναικες εκει εξω εχουν χιλιες φορες πιο ωραια σωματα.Απλως δεν ειναι διασημες.
οποια/οποιος ειδε στον αντενα την σισσυ την ασιατισσα που εκανε το νουμερο με τις φωτιες πιστευω συμφωνει μαζι μου οτι ειχε υπεροχο κορμι και πανεμορφα ποδια.... αυτο θεωρω εγω θελκτικο κορμι και οχι τα κοκκαλιαρικα σαν καλαμακια ποδαρακια και χερακια και το ανυπαρκτο στηθος...
Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.
Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.
Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!
Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
Την Αλεξανδράτου χμ..... ναι θα την σχολιάσω τελικά.....
όταν την είχα δει πρώτη φορά στα καλλιστεία μου είχε κάνει το κλικ.
Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν σίγουρη για το πια είναι πιο ωραία εκεί μέσα?.
Αλλά την είχαν πάρει πρέφα από τότε προφανώς και την αφήσανε εκτός,
φοβούμενοι μην τους κρεμάσει αργότερα??
τώρα αυτά με το DVD?????
αν επέλεξε μόνη της και συνειδητοποιημένα αυτό το χώρο τότε μπράβο της που κατάφερε να το πλασάρει σωστά και να
κονομήσει και τρελά και στην τελική γούστο της καπέλο της τι θα κάνει με τον κ? της?..
τώρα αν δεν ξέρει που παν τα τέσσερα, τι να πω θα το δήξει η περεταίρω καριέρα της?.
Ναι??. καριέρα στο πορνό??.. γιατί όχι αρκεί να είναι επιλογή της?..
Πάντως παιδιάστικη τρέλα και κακιά στιγμή ή απερισκεψία δεν το λες αυτό?? έλεος
αυτό που με χαλάει τώρα είναι το άσπρο μαλί με το καρωτί πρόσωπο.....δεν λέει.....
πιο πολύ μαρέσει στις φωτό που βάλατε εδώ παρά στην tv.
MKEH78
συμφωνω μαζί σου. Αν το επέλεξε οκ, καλά έκανε.
Εντωμεταξύ τι παιδιάστικη; Αν θυμάμαι καλά είναι ίσα με μένα. Δεν είμαστε παιδιά σε αυτη την ηλικία. Σπουδάσαμε, δουλέυουμε, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.
Πάντως όντως τότε ήταν από τις πιο ωραίες γυναίκες που είχαν εμφανιστεί.
Danai συμφωνω απολυτα σε οσα ειπες.Η Μπελουτσι ειδικα για μενα ειναι προτυπο.Αφουσκεφτομουνα να βαλω τη φωτο της με μαγιο να τη βλεπω καθε μερα για παραδειγματισμο.
Συμφωνω και με τα σχολια περι Αλεξανδρατου επισης.
ρε συ δεν εχεις καταλαβει το χριστο σου απο αυτο που λεω.Quote:
Το σώμα της είναι ψιλόλιγνο με απίστευτα πόδια και γυμνασμένο.
Δεν παίζει δλδ να δεις κάπου αυτή τη γυναίκα και να μη μείνεις άφωνος.
Εσυ έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα. Στη σημερινή εποχή αυτό θεωρείται όμορφο.
Το 50 θεωρούνταν η Σοφία Λόρεν και το 2000 πχ. η καμπυλωτή και γεματούλα Αφροδίτη της Μήλου.
Καλά για τη Μπελούτσι που έχει αυτό το σώμα μετά από μια γέννα στα 45 της δεν το συζητώ. Είναι απλά θεά!
Γενικά όμως δεν μου αρέσει να λεω κακίες για ωραίες γυναίκες. Το θεωρώ μικρόψυχο.
και γενικως εισαι ατοπη.ακου κορμαρα το αβυζο κουτι ελεος.εν τω μεταξυ το γυμνασμενη που το βλεπεις.μαλλον δεν εχεις ιδεα τι σημαινει γυμνασμενη και σφριγηλη γυναικα.
γενικως εδω μεσα εχετε ενα θεμα επικοινωνιας.δε βλεπετε περα απο τη μυτη σας πολλες.
βαριεμαι να εξηγω τα αυτονοητα καθε φορα.κατανταει τραγικο.ααααντε γεια
Ασε μας ρε changes που θα μαλώσω για τη Τζούλια.
Αντε σύνελθε και μίλα πιο ευγενικά. Επικονωνια ειναι να λέμε όλοι τη γνώμη μας όχι να συμφωνούμε μαζί σου απαραίτητα.
Από γυμναστική ειδικά δεν ξέρω τίποτα έχεις δίκιο. Μόνο ένα πτυχίο από τη γυμναστική ακαδημία. :)
παιδια χαλαρωστε...ειναι φυσιολογικο καθε ανθρωπος να αντιλαμβανεται διαφορετικα το θεμα της ομορφιας...το τι θεωρουμε τελειο ειναι καθαρα υποκειμενικο...
εμενα το προτυπο μου ας πουμε ειναι η nicole richie...αυτο δεν σημαινει οτι αρεσει σε ολους..
Constance
και για μένα είναι φοβερή. Και από πρόσωπο και από σώμα. Πριν 2 χρόνια την είχε δει ένας φίλος στη Σίφνο νομίζω και έπαθε σοκ μου έλεγε. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα για κανένα 5αλεπτο αφου πέρασε η κοπέλα, χαχα
Δεν ξερω γιατι τοσα νευρα changes.Νομιζα οτι χθες που μιλησαμε ησουν σε κακη μερα.Αντι να κρινεις ενα ολοκληρο φορουμ μιλα λιγο πιο ευγενικα.Για την Αλεξανδρατου οντως ειναι γελοιο να τσακωθουμε ημαρτον.Εξαλλου τα γουστα ειναι υποκειμενικα.
Χαχα υπαρχει κατι σοκιν για τη Μονικα που το λεω συνεχεια κλεμενη ατακα απο σειρα.Γεια σου Μονικα μπελουτσι που σε προσκηνανε... δε λεω το παρακατω.:PQuote:
Constance
και για μένα είναι φοβερή. Και από πρόσωπο και από σώμα. Πριν 2 χρόνια την είχε δει ένας φίλος στη Σίφνο νομίζω και έπαθε σοκ μου έλεγε. Είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα για κανένα 5αλεπτο αφου πέρασε η κοπέλα, χαχα
Pennou οντως αυτο που λες ισχυει.Ο καθενας μπορει να πει τη γνωμη του αλλα αμα διαφωνω με καποιον ειδικα για ενα θεμα τοσο "ελαφρυ" και lifestyle αν θελεις, δε θα τον πω και ασχετο.Τεσπα, νομιζω οτι τα θεματα με φωτογραφιες δε μας πανε τελικα.
κοιτα εγω στη ζωη μου ακολουθω αυτο τον κανονα...
λεω τη γνωμη μου αρκει να μην προσβαλλω τον αλλο...
το οτι εμενα μ'αρεσει η richie και τη θεωρω προτυπο δεν σημαινει οτι ο καθενας πρεπει να το ασπαστει....και αν διαφωνει απλα να πει οτι υπαρχει υποκειμενικοτητα και οχι να αναιρει την κριση του αλλου...ποσο μαλλον σε τετοια θεματα....δαναη μην αγχωνεσαι και μην στεναχωριεσαι....το τι ξερεις και τι δεν ξερεις το γνωριζεις πολυ καλα η ιδια και να μην καθεσαι να ασχολεισαι με πικροχολα σχολια που σε μειωνουν....οσο για τις φωτο ναι ρε παιδι μου στο τελος θα το κλεισουμε το φορουμ...δεν μας πανε....χιχιχι