α! δεν είμαι μόνο εγώ λοιπόν... χαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=gxkdb...eature=related
(αγαπώ Δημήτρη Καρρά!)
Printable View
α! δεν είμαι μόνο εγώ λοιπόν... χαχαχαχα
http://www.youtube.com/watch?v=gxkdb...eature=related
(αγαπώ Δημήτρη Καρρά!)
"Δέν αγαπάμε αρκετά τους ανθρώπους , όταν δεν αγαπάμε την αθλιότητα , την ταπείνωση και τη δυστυχία τους..."
Έτσι τα είπε η αγαπημένη μου Marguerite Yourcenar...
"Η αγάπη δεν είναι πρόβλημα αντικειμένου, αλλά πρόβλημα ψυχικής ικανότητας..."
τάδε έφη Έριχ Φρομ στην Τέχνη της αγάπης και έχοντας επηρεαστεί πολύ στα παραθέτω κι αυτά.
και για την αντιγραφή... murcielago
Αν πω τρώω, θα φάω πολύ ξύλο?
xaxaxaxaxaxaxaxaxa, Ava είσαι θεά!
Αυτό κάνω, αλήθεια!
Δεν θα εγγυηθώ όμως για τα αποτελέσματα... Ξυνή μου βγαίνει η χαρά.
Μια χαρα σε βρισκω! Εγω για να περναει η ωρα μου και να μην σκεφτομαι το φαγητο παιζω ενα online πολεμικο παιχνιδι.Quote:
Originally posted by murcielago
2 πράγματα για τα οποία ντρέπομαι: 1) παίζω petville στο fb (το οποίο fb χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο γι' αυτό...) και 2) βλέπω τη "ζωή της άλλης" την ώρα που κάνω (στατικό) ποδήλατο για να μη βαριέμαι.
Ο αδελφός μου θεωρεί ότι είμαι κατάπτυστη και για τα δύο...:D
Ειδικα οταν εχω μαχες ανεβαινει τοσο πολυ η αδρεναλινη μου που κυριολεκτικα ξεχναω να φαω.
Εχω ακουσει απιστευτο κραξιμο απο τις φιλες μου 32 χρονων γυναικα να παιζω με στρατιωτακια ομως πιστεψτε με εχει αποτελεσμα.
Πες μου ότι παίζεις ikariam!!!
Οχι αλλα παιζω ενα παρομοιο. Εσυ παιζεις ikariam?
Επαιζε ο φίλος μου μια εποχή που δεν είχε δουλειά- μιλάμε για φοβερό κόλλημα!
Και τώρα βλέπω εδώ που γράφω ακριβώς απο κάτω διαφήμιση "Farmerama! Φτιάξε το λιβάδι σου!" Μια φυλακή για το μυαλό μας... σε ποιο τραγούδι στίχος είναι αυτός, δεν θυμάμαι...
Κι εγω τωρα δεν δουλευω και ετσι εχω χρονο να παιξω αν δουλευα δεν νομιζω να τα καταφερνα.
Απιστευτο κολλημα, μεχρι και ξυπνητηρι εχω βαλει στις 04:00 το πρωι για να στειλω επιθεσεις.
Ευτυχως που ειμαι μονη τωρα γιατι αν ειχα καποια σχεση θα με χωριζε στα σιγουρα εξαιτιας αυτου.
χαχαχαχαχαααααααααααααααα ααααχ, ναι, ναι κι ο δικός μου, έτσι με τις μάχες! Απίιιιιιστευτο! :D :D :D
Καλα αυτος ειναι και αντρας και παει κι ερχεται. Παντως αν θελεις καποια στιγμη και εχεις χρονο να παιξεις καποιο τετοιο παιχνιδι στειλε μου μηνυμα να μπουμε καπου μαζι, θα εχει πολυ πλακα.
οκ, ρενάακι!!! ;)
Βλέπω Ράδιο Αρβύλα και ξεκαρδίζομαι μόνη μου!