Εγώ το χω πάει ακόμη πιο μακρυά κορίτσια...ψάχνω ήδη ξενοδοχεία....βασικά απλή έρευνα κάνω ,χιχι...
Printable View
Εγώ το χω πάει ακόμη πιο μακρυά κορίτσια...ψάχνω ήδη ξενοδοχεία....βασικά απλή έρευνα κάνω ,χιχι...
Constance,
σκέψου πως μέχρι τον Αύγουστο έχουμε καιρό ακόμα. Πέντε κιλά μπορούν να φύγουν άνετα. Οπότε, βουρ για τις παραλίες!
Ξερεις τι; Με τα κιλα μου βλεπω φως, δηλαδη παω καλα και ειμαι αποφασισμενη κι αισιοδοξη οτι θα αποκτήσω το σωμα που θελω.Αλλα περναει και μονο απο το χερι μου αυτο.Τα θεματα που δεν περνανε απο το χερι μου και συνηθως πανε σκατα, αυτα ειναι που ειμαι απαισιοδοξη.Τι να πω, μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα να δω ενα φωτακι στο τουνελ.:P
Αva μου τον Αυγουστο θα ειμαι κατω απο 70 κιλα και θα πεταω.Αλλα με βλεπω να σιγοψηνομαι στην Αθηνα.:P
Τεσπα ας μη σας γκρινιαζω αλλο.Κι αυριο μερα ειναι lol
Υπάρχει ένα πάρα πολύ σοφό moto, νομίζω των ανώνυμων αλκοολικών:
Θεέ μου δώσε μου δύναμη να αλλάξω αυτά που μπορώ να αλλάξω,
να αποδεχτώ αυτά που δε μπορώ να αλλάξω
και τη σοφία να τα διακρίνω μεταξύ τους.
Ό,τι και να ναι αυτό που σε απασχολεί είναι στο χέρι σου το κατά πόσο θα σε επηρεάζει ή όχι.Βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί μόνο εσύ ξέρεις πόσο εφικτό είναι αυτό αλλά είναι καλό να βάζουμε προτεραιότητες στη ζωή μας και πρώτη προτεραιότητα είναι ο εαυτός μας.Quote:
Originally posted by Constance
Ξερεις τι; Με τα κιλα μου βλεπω φως, δηλαδη παω καλα και ειμαι αποφασισμενη κι αισιοδοξη οτι θα αποκτήσω το σωμα που θελω.Αλλα περναει και μονο απο το χερι μου αυτο.Τα θεματα που δεν περνανε απο το χερι μου και συνηθως πανε σκατα, αυτα ειναι που ειμαι απαισιοδοξη.Τι να πω, μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα να δω ενα φωτακι στο τουνελ.:P
Οντως πολυ σοφο.Μακαρι να μπορουσα να αποδεχτω κι εγω καποια πραγματα.Αμα εχεις μαθει αλλιως οι αποτομες αλλαγες σε βγαζουν εξω απο τα νερα σου.Καποια στιγμη θα ερθει και η αποδοχη πιστευω.
Όλοι μας βασανιζόμαστε από θέματα, μικρά και μεγάλα. Μόνον ο θάνατος δεν παλεύεται. Όλα τα άλλα, αργά ή γρήγορα, γίνονται. Tomorrow is another day! Όπως λέει και η φίλη μας η Σκάρλετ. Να δεις πως ότι σε προβληματίζει σήμερα το βράδυ, αύριο θα σου φαίνεται ελαφρύτερο.
Κορίτσια θα σας χαιρετίσω, πάω κι εγώ για διάβασμα....Και θέλοντας να κλείσω αισιόδοξα..http://www.youtube.com/watch?v=LDHRzlRbfjA&NR=1
Μας έφτιαξες τώρα!
Καλό διάβασμα!
Constance
μου ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να πάνε όλα καλά. Αν είναι κανενας άντρας, μη δίνεις σημασία θα βρεις καλύτερο έτσι φοβερό παιδί που είσαι.
Επίσης υπολογίζω ότι θα τον βρεις τον Αϋγουστο, στην ΑΘήνα που θα είσαι κορμάρα και θα κάνεις βόλτες στην έρημη πόλη....είμαι ρομαντικό στοιχείο κατά βάθος :)
Δανάη,
ευτυχώς δεν είσαι άντρας, γιατί έχουμε τόσα κοινά στοιχεία, που θα σου την "έπεφτα"! Τρελαίνομαι για βόλτες σε έρημες, μεγάλες πόλεις!
Τη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι τη διασχίζεις από άκρη ως άκρη σε είκοσι μόλις λεπτά. Και είναι τέλεια!
Αθήνα τον Αύγουστο, θεά!
Οχι δεν ειναι αισθηματικο.Τα εχω ξαναπει σε αλλο τοπικ και δε θελω να βγω εκτος θεματος ουτε να ζαλιζω αλλο κανεναν.Υποθετω πως οντως οτι δε μπορω να αλλαξω (παρολο που προσπαθω συνεχως) ας το αποδεχτω να τελειωνει το θεμα.Να εισαι καλα παντως Δαναη μου.
Ava
η έρημη πόλη τον Αϋγουστο είναι από τα πιο απολαυστικά μελαγχολικά πράγματα που μπορείς να κάνεις.
Αμα έγραφα ένα βιβλίο, θα το έγραφα γι ένα Αύγουστο στην άδεια πόλη.
Constance
δεν είχα διαβάσει τι σε προβληματίζει. Εϋχομαι πάντως να πάνε όλα καλά. Το ότι έχεις ένα καταπληκτικό άνθρωπο δίπλα σου πάντως να ξέρεις πως είναι κάτι ανάλογο με το να κερδίσεις το Λόττο στη σημερινή εποχή. Το αξίζεις βέβαια.
Danai μου θα σου στειλω ενα u2u καλυτερα.Γιατι θα βγει εκτος θεματος το τοπικ.:)
Θα δουλεύω όλο το καλοκαίρι Σκιάθο στο KAHLUA, σαν μπάρμαν. Όσοι πιστοί, κερνάω ποτάκι(α)...