μπραβο κοριτσακια μου!παμε ολες πολύ καλα και χαιρομαι πραγματικα!
Printable View
μπραβο κοριτσακια μου!παμε ολες πολύ καλα και χαιρομαι πραγματικα!
Κοριτσια καλημερα σας.
Αποφασισα κι εγω να παω σε διατροφολογο και εχω ξεκινησει απο τις 22 Μαιου.
Η διατροφη που ακολουθω ειναι εξαιρετικη, γιατι δεν αισθανομαι πεινα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη, τρωω απο ολες τις ομαδες τροφων και γενικα εδω και δυο εβδομαδες και 3 μερες, ειμαι ικανοποιημενη απο τον εαυτο μου.
Το πρωτο ραντεβου ηταν 20 Μαιου και η ζυγαρια της διατροφολογου εδειχνε 77,1.
Σημερα 7 Ιουνιου το πρωι ( στην δικη μου ζυγαρια, που συμφωνει με την δικη της ) 73,8.
Μηνα κλεινω κανονικα στις 18 Ιουνιου, οποτε θα σας ενημερωσω για την μηνιαια μου απωλεια.
Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν ακολουθεις σωστα, σωστη διατροφη, τα καταφερνεις.
Ευχομαι τα καλυτερα και σε σας!!!!!!!!!!!!!!!!
Και θα ηθελα να μου πειτε πως μπαινει στο τικερακι η τελεια μετα τα κιλα.
Θελω να βαλω δηλαδη 73,8 και οχι 74.
Ευχαριστω!!!!!!!!!
πας επεξεργασια προφιλ βρισκεις στην υπογραφη το τικερακι σου σβηνεις το νουμερο και γραφεις 73.8 με τελεια οχι κομμα!αυτα!
Ευχαριστω!
:-)
γεια σας και απο μενα! Θα τα πω και εγω μπας και χαθουν και τα υπολοιπα κιλα πιο γρήγορα!!!!!
Ξεκίνησα 28 Απριλίου --> 74 κιλά (ζυγίστηκα μετά απο 2 ημέρες αποτοξίνωσης!)
τελος Μαίου --> 67 κιλά (και κολλησα για 2 εβδομάδες)
σήμερα --> 65 κιλά (αλλά με πολλους ποντους μειον απ'οτι καταλαβαινω στα ρουχα μου!)
fofoka μπραβο!εκανες ηδη το μισο της διαδρομης!
ναι και ειμαι πολυ χαρουμενη διοτι μπηκα σε ρουχα που φορούσα πιο αδυνατη! Νιωθω πολυ καλυτερα με μειον κιλα! χι!
Στοχος μου σε 1 μηνα αλλα 5 κιλακια!!!!Δύσκολο λίγο αλλά που θα παει, θα βγω φετος στην παραλία χωρίς να κρύβομαι!!!!!!
αχ κ εγω αυτο το ...χωρις να κρυβομαι θελω να πετυχω!αν κ εγω κρυβομαι μονο απ το αγορι μου κ τους φιλους του.τους δικους μου δε τους ντρεπομαι καθολου!τεσπα,ειμαι αναποδος ανθρωπος!αντε μας το ευχομαι φετος το καλοκαιρι να μαστε οπως θελουμε!!!!!
γοργονες κοριτσια!!!!! Να ξεχυθουμε στις παραλίες να τρελλάνουμε κοσμοοοοο! (μπας και βρούμε οι ελεύθερες και κανέναννννν)
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)Quote:
Originally posted by nina76
λέω να συμμετάσχω κι εγώ..
11-5-2010 ---> 104 κιλά (αρχή)
στις 11-6-2010 ξανά εδώ για απολογισμό λοιπόν
9-6-2010 ---> 96 κιλά
για απώλεια πρώτου μήνα είναι καλά, αν και τον πρώτο μήνα τα κιλά φεύγουν πολύ εύκολα ειδικά αν έχεις πολλά να χάσεις...
το θέμα είναι από δω και μπρος τί κάνουμε.........
για να δούμε τί θα δούμε μέχρι τις 9-7-2010, πάλι εδώ για απολογισμό
πολύ καλή απώλεια νινα μπράβο σου
Καλημερα σε ολες και ολους.
Σημερα εκλεισα 1 μηνα σωστης διατροφης και το αποτελεσμα ειναι - 3,9 κιλα.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενη και συνεχιζω με πολυ καλη διαθεση για τον τελικο μου στοχο.
Να ειστε ολοι καλα!!!!!!!!!!!
Μιας και σήμερα το βράδυ φεύγω για σ/κ στη παραλία, δε θα μπορέσω να ζυγιστώ αύριο το πρωί που είναι 19 του μηνός οπότε βάζω το σημερινό μου..
19/04 118.7
19/05 110.1 -8,6
19/06 102.3 -7,8
Καλά πήγαν οι 2 πρώτοι μήνες.. ʼντε την επόμενη φορά να γράψω διψήφιο :D