Quote:
Originally posted by ntinoula
χεχεχε,καλε πρωτη φορα ενθουσιαζομαι τοσο πολυ,μου δωσατε κουραγιο απιστευτο.Αφου περιμενω πως και πως να περασει η πρωτη εβδομαδα για να σας πω αποτελεσματα.Ο κακος μου εαυτος παντως μεχρι τωρα δεν ειχε σκονταψει,περισσοτερο σε μενα εβαζε τρικλοποδιες.Η αληθεια ειναι πως μεχρι τωρα φοβομουν πολυ να κανω μια προσπαθεια.Φοβαμαι τον εαυτο μου,μηπως αφου χαθει ολο αυτο το βαρος θελησω να αλλαξω και αλλα πραγματα,μηπως αρχισω να χω απαιτησεις..Βλεπετε μεχρι τωρα ειμαι σε μια σχεση που ναι μεν δεν εχει προβληματα,αλλα.....Να,εχουμ� � διαφορα ηλικιας,εγω ηθελα να βγαινω εκεινος δεν μπορουσε κτλ.Και συζουμε ηδη 5 χρονια κι εχω στερηθει πολλα απο την τρελα της νεανικης ηλικιας.Απο την αλλη μερια ειναι η οικογενεια μου το λιμανι μου,ειναι ο πιο υπεροχος ανθρωπος..και τον αγαπω πολυ.Και αν σκεφτω τη ζωη μου χωρις αυτον,τρομαζω αλλα απο την αλλη θελω και να διασκεδασω,να χορεψω να ζησω.Ειμαι πολυ μπερδεμενη,και τα κιλα με βοηθουσαν να επιζητω μια ζωη στον καναπε.Αν ομως οταν χαθουν κανω την επανασταση μου?Αυτο με φοβηζει πολυ γιατι δεν θελω να τον πληγωσω,ειμαι ολη του η ζωη το λεει και το δειχνει καθε μερα.Δεν ξερω τι να πω...